Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖMSS'de hangi kadroya, şehire ve kaç puanla atandınız?
En düşük ben almışım herhalde 66 önlisans bende yerleşemedim tabi bu puanla Hayırlısı inşallah, devlet olmasa bile Rabbim inşallah başka hayırlı kapılar açar arkadaşlar..
milli eğitim bakanlığı hizmetli kayserive tüm ilçeler puanım 89 du atandım arkadaşlar. atanan arkadaşları tebrik ederim atanamayan arkadaşlarada eylüldeki atamarda başarılar dilerim
60.000 kişiye umut verip 7000 kişi alıcaksın adalet mi bu ? dağ fare doğurdu hepsi bu, tüm shovları yaptılar şimdi engelliler üzerinden shov yapıyorlar yazıklar olsun
gul2011;
moralini bozma arkadaşım..ben bu zamana kadar kaç kez o yazıyla karşılaştım.kaç kez direkten döndüm memurluk yolunda..sen yürekten iste,dualarını eksik etme..bir gün oluyor buna inan..
golden heart,
sağolasın ama ben kaç yıldır evdeyim 2 uni mezunu ev sertifika dolu bi işe yaramadıktan sonra yazık değil mi onca emeğe yıla sabra? daha neyin beklemesi ben ekimden beri sınava hazırlanıyorum (kpss idi başta)