Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de hangi kadroya, şehire ve kaç puanla atandınız?

ÖMSSP1 - 94,03150
GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI
MEMUR (ADANA / TÜM İLÇELER - TAŞRA)

Yerleştirme Puanı
Kurum Adı
Kadro Unvanı

Kadro ve şehir : MEMUR (KAYSERİ / TÜM İLÇELER - TAŞRA)
Eğitim Durumu: Önlisans
Özür Durumu: İşitme

En düşük ben almışım herhalde :) 66 önlisans bende yerleşemedim tabi bu puanla :) Hayırlısı inşallah, devlet olmasa bile Rabbim inşallah başka hayırlı kapılar açar arkadaşlar..

milli eğitim bakanlığı hizmetli kayserive tüm ilçeler puanım 89 du atandım arkadaşlar. atanan arkadaşları tebrik ederim atanamayan arkadaşlarada eylüldeki atamarda başarılar dilerim

60.000 kişiye umut verip 7000 kişi alıcaksın adalet mi bu ? dağ fare doğurdu hepsi bu, tüm shovları yaptılar şimdi engelliler üzerinden shov yapıyorlar yazıklar olsun

valla hizmetli de olsa sonuçta atandı mı atandı... nokta... onca yıl oku sonra evde otur olcak iş mi?

eylül diye umutlanmıyorum çünkü onun üstüne bi üç ay daha koyun derim öyle olcak gibi çünkü... adı Eylül ataması o kadar...

Ataması olan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim.Lisan 74 puanım atanamadım.hayırlısı olsun diye yalvarmıştım Allahıma hakkımda hayırlısı buymuş demek.

çağla;
puanın epey yüksekmiş nasıl olduda atanamadın ?

gül2011;
arkadaşım sen naptın ? sonuç ne ?

cagla inan senin icin üzüldüm :( puanın cook güzeldi ama ne olur canını sıkma

golden heart,
durum şu: bir kadroya yerleşemediniz!

10020121017
1
ÖMSSP1 - 94,57677
ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (ANTALYA / MERKEZ - )

Kadro Kodu
Tercih Sırası
Yerleştirme Puanı
Kurum Adı
Kadro Unvanı

Allah hepimizin yardımcısı olsun...

gul2011;
moralini bozma arkadaşım..ben bu zamana kadar kaç kez o yazıyla karşılaştım.kaç kez direkten döndüm memurluk yolunda..sen yürekten iste,dualarını eksik etme..bir gün oluyor buna inan..

golden heart,
sağolasın ama ben kaç yıldır evdeyim 2 uni mezunu ev sertifika dolu bi işe yaramadıktan sonra yazık değil mi onca emeğe yıla sabra? daha neyin beklemesi ben ekimden beri sınava hazırlanıyorum (kpss idi başta)

Üst Alt