Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de hangi konulardan soru gelir sizce?

hiç bir sınavı bu kadar önemsememiştim..beynim bana kızmaya başladı,ne yükleniyon diye :)

arkadaşlar kpss nasılsa bu sınavda aynı öyle olacak benim görüşüm kpss de nasıl 90 ve üstü atanıyorsa bu ömss de aynen öyle olacak bakn görün zaten 3 bin kişi alımlar beni iyice soguttu desem yeri..:(

resmen gururumuzla oynadılar inanın varya o kadar hayallerim vardiki heşey sanki suya düştü çok üzgünüm sanki yıkılmışım gibi egerki benimle beraber olacak varsa valla şikayet için dilekçeydi mahkemeydi ne varsa hakkımızı aramak gerek ne demek bi düşününsene bi insanın yüregini söküp almak gibi bişe bu o kadar engelli arkadaşlarımız varki hepside yıkıldı buna eminim okadar sevinçle sınava hazırlan bi haberle yıkıl ya gerçekten eger 20 bin kişi alınsaydı çok güzel olurdu bütün ümidler hayaller suya düştü resmen gururumzla oynandı..

Hayırlısı olsun,bekleyıp gorelim ıns:

+++İbrahimozturk

şu ana kadar bu konuda farklı yerlerde sorulmuş kaçtane dangıl soru dikkatini çekmedi de benim dikkatsizliğim mi çekti?

Sosyo-ekonomik olaylar yazılmıuş benim de boş bir anıma ddenk gelmiş, güncel olaylardan bahsettiğini anlamamamışım, şimdi kafadan sınavı kaybettimmi ben nedir yani?

4 yanlıs 1 dogruyu götürcek mi ömss

evet arkadaslar yanlıs dogruyu götürcekmi

kura çeki mi ve kayıt için bilgi veririrmisiniz arkadaşlar

3.8 DEĞERLENDİRME
ÖMSS’de uygulanan testlere verilen cevaplar her test için ayrı ayrı değerlendirmeye alınacaktır.
Her adayın, testlere verdiği doğru ve yanlış cevapların sayısı saptanacaktır. Doğru cevap sayısından
yanlış cevap sayısının dörtte biri çıkarılarak adayın ilgili testten almış olduğu ham puan
bulunacaktır.

kpss denemelerinden deniyorum kendimi, en fazla türkçeye güvendim hiç çalışmadım 3 4 yanlışım çıkıyor ya off. tarihe çok çalıştım ondan da hala 6 yanlış falan çıkıyor :( neyse ki vatandaşlık bayağı düzeldi, ilk başlarda 2 3 doğrum olurdu şimdi 2 3 yanlışım çıkıyor.

Bunda bişey yokki ibrahim öztürk kpss'de bunun iki katı soru sayısı var en azından daha az soru ve daha az risk olacak ve bence sorular daha basit olacak...:D

Bnece çok zor bi sınav olmayacak yani düşüncem bu ama tabii çalışmkta herzaman fayda vardır ;)

çok kolay olması da iyi değil,çok zor olmasıda iyi değil..orta olmalı..çok zor olursa herkes dökülür,çok kolay olursa da herkes yüksek puan alır,yığılma olur..

Arkadaşlar, Matematikte şu konulara çalıştım (ve Tekrar ediyorum), Sizce yeterlimi veya daha ne gibi eksiklerim var.

Sayı çeşitleri, Üslü sayılarda 4 işlem, Rasyonel sayılarda 4 işlem, eşitsizlikler, denklemler, iki sayının karesi ile ilgili 4 işlemler, köklü sayılarda 4 işlem, Oran ve orantı, problemlerde daha çalışacaklarım vaar, Tek tek bakarak yazmadım, ezbwerden yazıyorum ama aşağı-yukarı çalıştıklarım bunlar, geometri falan çıkarmı bir fikrim yok, sizlerin bu konudaki fikirleri nelerdir?

Bu konu önemli arkadaşlar, sınava kadar üstte tutalım...

Bu arada Türk kültür ve medeniyetleri için Türk devletlerinde teşkilat vs çalışacağım, sizin bu konuda vir öneriniz varmı?

Ösym tarafından yayınlanan klavuzu tekrar inceledimde sınav evrakının paketlenmesini isteyen adaylar sınav sonunda izleyebilecekler yazıyor. siz kalıp paketlemeyi izleyecek misiniz BU NE DEMEK

speedy;

matematik benim baş belam :) ama o dediğin konulardan genelde soru çıkar..iyi üniteler seçmişsin..

çok zor olmayabilir..yalnız matematikten nefret ediyorummmm :)

alyazmalım;
al benden de o kadar :)kabusum benim o kabusum

bence de yapma yanlış falan olur,doğrularını da yer bitirir yoksa :)

benim hiç umudum yok! çok büyük hevesle katılmıştım sınava! kurslara yazıldım işsizim diye hem hafta içi hem hafta sonu gidiyordum kursa. ama bu 3512 kişi alınacak haberini görünce sınava çalışmayıda bıraktım kursa gitmeyide bıraktım. heee sınava yinede girecem ama bir avuç insanın alınacağı sınava on binlerce insan başvurunca hevesim kaçtı. seçim günü gelecek bende bu adaletsizliği yapanlara en adaletli seçimimle cevap vereceğim. bu ülkede benim oyumu hak eden bir siyasi oluşum yok artık.

kadırgürsoy;
sen umudunu kaybetme kardeş..puanını al koy kenara..bizi adam yerine koyacakları gün gelecek elbet..lazım olacak o puanın ;)

meb'in sınavından 88 puan aldım koydum kenara ismail kardeş! şimdi bana bir umut yolu göstersene?

onlar geride kaldı dostum,bende 85 aldım..o puan bi seferlikti..bu 2 yıl geçerli olacak..2 yılda neler olur neler..kimbilir..

sende haklısın. hakkımızda hayırlısı ne ise o olur inşallah. ne diyelim. susmanında bir faydası yok! isyan etmeninde. nasılsa düzen aynı değişmez. düzülende aynı asla değişmez...

Üst Alt