Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de ikinci atama olmaz da ek yerleştirme olursa durum krize döner

kardeslerim ben 3 donem iktidar partisine oyverdim sonunda anladim bunlar her alanda muthis bir istimar yapiyorlar ozellikle engelilere umut tacirliginde zirve yaptilar omss sureci onlari tanimama neden oldu ama kervan yukunu aldi

Geçmişler ola, yavaş yavaş hükümetin ne yapmaya çalıştığını anlıyorlar vatandaşlar ,zaten düşünüp duruyordum bukadar imamı neyapacaklar diye, imam kadrosundan düz memur kadrosuna geçiş yaptıracakları aklıma gelmezdi doğrusu:) şeytana pabucunu ters giydirir bu hükümet:) şuda var tabiki öğretmen atamaları durduruldu 04/11/2012 pazar haberlerde açıklama tarihi Başbakanın. Bütçe elveriyomu ona bakacaklarmış, öyle diyorlar. zaten bu kadar imam yerine öğretmen alsalar açık kapanacaktı ,neyse konumuz engelli alımı. umutlanmayın derim, çok fazla kişi açıkta kalacak ve 2015-2016 sınavlarına kadar tekrar girersek başarırız, TABİ YAŞARSAK

Hakan kardeşim nerelerdesin yine yorumunla hissiyatıma tercüman oldun kardeşim evet uyanış başlıyor da bu uyanış seçimlerde yine terse döner :) bizler öpeni :)devede dikeni :)çok seviyor maalesef saygılar kardeşim...

2013de atanabilsek hayırlısıyla neyse inşallah 2013de atanırız atanamazsak 2014 ömssye hazırlığa başlayalım

Tosun paşam 2014 ömss sınavıydı atamasıydı 20 aya yakın bir süreç var . SınavI 2004 de atması 2004 ağustos ta önümüzdeki ömss ye sahip çıkalım .....Macarağ aramayı bırakalım ......

yani diyorsun ki kesin atanacaz inşallah aynı yere atanırızda senle bol bol lak lak ederiz görev başında:D

bende ümidimi kestim iş kurdaki iş ilanlarına bakıyorum hep özel sektörde de olsa çalışcam bizim kaderimiz böyleymiş ne yapalım...

vallah şaka bir yana bende ümidimi kestim artık 2014ömss veya kpssye bakacaz

ben ümidimi ilk atamaların acıklanmasından sonra kestim zaten bu kadar imamın imam olacağını mı sanmıştınız tabiki düz memur kadrosuna alacaklar eş dost akraba :)) ya ben tedaşın taşeronunda calısıyorum adamlar kendi elemanlarını almak için öle bi baskı yapıyolar ki tedaş müdürü direk kordinatörümüze bunu alın diyor :D :D şaka gibi engelli de olsan sağlıklı da olsan kardeşim eğer sen bi dalda uzmansan kusura bakma açsın ve aç kalmaya mahkumsun bu hiç bir zaman değişmeyecek ha ya gidersin avrupa da insana değer verildiğini görürsün ve orda yaşarsın yada açlık ve sefalet içinde ATAMIZIN kemiklerini sızlatanların istedikleri gibi at kosturmasını izlersin kusura bakmayın gerçekçi olun yok hukumetin bilmem nesini gördüm onu gördüm bunu gördüm demeyi bırakın ailenize 2 torba kömür gönderirler gene kandırırlar bu ayakları geçin ya kusura bakmayın milletin kabasını yalayacaksınız yada yokluk icinde yasıyacaksın bu ulkede yasamak istiyorsan

Benden bu kadar simdilik ... ha bu arada 2014 sınavına hazırlancam diyen arkadaslara simdiden zihin açıklığı ve bol şans diliyorum ama kazanamıcanız :)9

yani diyorsun ki kesin atanacaz inşallah aynı yere atanırızda senle bol bol lak lak ederiz görev başında:D
işallah tosun paşam ...ameller niyetlere göre ameller niyetlere göre niyetin neyse amelin o olur ...

Arkadaşlar ne oluyor aklınızı başınıza alın ...herkes sus pus oldu , yoksa hepimiz atandık da benim mi haberim yok ... Bir umutsuzluk aldı gidiyor ... ömss sadece 4 bin kişi iş sahibi, olsun geri kalan 56 bin ne olursa olsun diyemi yapıldı..Ömss Sürecinin sizi ezmesine sindirmesine izin vermeyin ...Daha yapılan sınavın yedek atamsı yapılmadı..siz ne yapıyorsunuz .Esas şimdi ömss ye sahip çıkma zamanı.Yatma yuvarlanma zamanı diğil ....sesimizi çıkartmaya çalıştığımız bir sitemiz var onuda böyle umutsuluğa kapılarak bu durumun bu hale gelmesine sebep olan kişi ve kurumların ekmeğine yağ sürmeyelim ..Zorlu süreçler bitti işin şimdi kolay süreci ömss den kaçma zamnı değil onu kovalama ,hakkını isteme sesini yükseltme zamanı. onu da nasıl yapacağız burda Ömss Süreci ile ilgili konu başlıkları açarak,onlara yorum yazarak olacak, Birbirimize mulefet olarak değil birbirimize destek çıkarak ...siz zannediyormusunuz ki burda yazdıklarınız biryerle ulaşmıyor..Burdaki Tüm mesajlar Ulaşması gereken yerlre tek tek ulaşıyor haydi Birlik zamanı..2014 ömss den umut etme diğil elinde olana sahip çıkma zamanı ...
Kalender Şah

insanın eline her geçen biraz daha güç verirsen. kendini kral sanır üstüne daha fazla verirsen. firavun sanır o zamanda çok yukarda oldugu için aşagıdakini hiç bir görmez

selamlar..
Bakan yasanın yılda 2 kez atama yapmasına izin vermediği öğrenmiş ve ocak ayında kalan boş yani ''yandaş ve candaş olan'' açıkça söylüyorum başka kurumlara geçiş imkanı da elde edecek olan Diyanet kadrolarına atama yapacak..Bir gece de maaşlarını 17000 tl yapmayı,mahalli idareler kanunu adı altında oy hesabına göre mahalle haline gelen beldeler yasasını çıkarmasını biliyorsunuz,bu kanuna bir ek fıkra ekleyip yeni atama yapamıyorsunuz..komik oluyorsunuz ..almayın mazlumun ahını çıkar aheste aheste..

Bilinçli, ezberci olmayan, mantıklı, akıllıca, partizan olmadan ne şekilde olacağını kısa ve öz uzatmadan yazmışsın pembe yürekli kardeşim yüreğine sağlık saygı muhabbetle....

Kalender ŞAH;

ben sana şunu diyim yorgan gitti kavga bitti.millet umutunu yitirdi.işte o kadar

Üst Alt