Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'den kazananlar, sınavı kazanmada hangi yayın evinin kitabı daha çok verimli oldu

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
217
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ömss den ben bu kitap sayesinde kazandım çok verimli oldu diyenler hangi yayınevi daha çok kazandırdı rica etsem paylaşırmısınız...

Ortaöğretim için KPSS Lise Data Yayınları kullandım ben.
84 aldım aslında çok fazla da çalışmadım.

hiç çalışmadım 79 la atandım... okuduğum takvim yapraklarını saymazsak...

ED.;

data fazla içerige girmiyor bende de var ama benim temel yok o yüzden verim alamadım diyebilirim ama yinede bana göre daha data kolay dier yayınlara göre..

erdalakbay;
iyiymiş hiç çalışmadan kazanmak,bizde takvim yaprakları okuyalım o zaman arkadaşım....bizde senin gibi süpermen olalım demi? :)

estagfurullah catay ilk kez yapılan bi sınavdı kitap falan alamadık o yüzden pekte inanmadım atayacaklarına ama işte öle girelim dedik şaka bi yana takvim yaprakları ciddi idi başka bişe okumadım.. :D

Atanamadım ama İhtiyac Yayınlarından ben çalıstım. Kazanamama nedenımde sınavda cok strese girdim elim ayaqıma dolaştı. İhtiyaç Yayınları cok güzel. ayrıca bu sene aldım yıne ihtiyaç yenı baskı okul bitsin çalısmaya devam. Yargıda iyi.

İlk sınav olduğu için pekte sağlıklı kaynaklardan çalışmadık kargaşa vardı bu sınavda dahada netleşdi çıkan soruları kontorl edin tekrar bakın hangi konular olduğunu sorular basitti ama sınav taşkalası yedi bitirdi bizi...

Yargı ve ihtiyaç yayınlarını takip edin derim...

Engellektuel;

hocam kitap temeldenmi alıyor konuları?

En önemlisi bol bol test çözüp o pratiklğe sahip olmak yoksa sorular kolay merak etme.

evet
test aşamalı sınavlar genelde havuz sistemiyle yapıldıgı için ne kadar çok soru çözmek o kadar iyi demektir
ayrıca Onurcang temelden alıyor evet ancak çok detaylı ve bunaltıcı bir yaklaşımı yok
özet ve kısa biçimde sadece sınava yonelik bir kitap
tavsiye ederim

bende alcam :)

yargı iyi, ama içinde hatalı sorular vardı, hatta ben yargıdan aldığım deneme setini iade ettim yayın evine ama seneye düzeltirler hataların üstünden geçerler...

BEn internetten indirdigim kitaplara çalışarak girdim. Matematik de güvender yayınlarının bir kitabı vardı ondaki tüm soruları çözmüştüm. . Sözel konularda da net üzerinden kpss soruları çözerek kavradım konuları.

ömss ile ilk atananlardanım yargı yayınlarındaki sorulardan çoğu sınavda çıkmıştı.

Daha çok çalışmak

Ben 79.88 ile il dışına hizmetli atandım ama şimdi dönüp baktığımda Ankara yani kendi ilim 81 veya 82 ile ile kapattı memurlukları keşke diyorum 3 4 soru daha yapsaydım da Ankaraya atanabilseydim.2014 teki sınava çok çalışmam lazım çokkkkkkk.

benim önerim murat yayınlarının sınava yönelik hazırlamış olduğu kitaptır.

bence herhangi bir memurluk sınavına hazırlık kitabı yeterli.çok özel birşeye ihtiyaç yok

walla bende bir kitap sayfası bile açmadım genel yetenek full idi genel kültür çok berbattı 73 ile atandım bende

ben 77 ile atandım karabük sgk ya açıkçası sorular basit o zaman ben dershaneye gittim tarih coğrafya vatandaşlık içindi aslında mat türk full yaptığım için rahat atandım kısaca söylemek önlisans veya lisans mezunuysan çok kolay atanırsın ama lise mezunuysan zor biraz ve çalışman lazım ben yargı ve beyaz kalem yayınlarından çalışmıştım dilerim allahtan sende hayırlı biryeri kazanırsın dualarım benim gibi engelli kardeşlerimle dilerim hepsi yerleşir

Öncelikle ALLAH(C.C) HEPİNİZİN YARDIMCISI OLSUN...

Ben de 78.89 gibi bir puanla Kaymakamlığa atandım. Ben engelli olmadan önce ÜNİVERSİTE sınavlarına hazırlanıyordum, dersaneye felan giderken gelirken.. evimin önünde bir olay sonucu engelli oldum ve 4-5 Ay sonra hastaneden izin alarak ÖMSS sınavına girdim ve 2. TERCİH 'lerde atandım hamdolsun.

Kitap önerisi olarak da: Alt yapısı olanlar.. istediği kitaptan çalışabilir.. Çünkü YGS sınavı gibiydi, ama daha basitti tabi. Alt yapısı olanlar GENEL YETENEĞİ yani Türkçe ve Matematiği biraz çalıştıktan sonra FULL yapar. Ama GENEL KÜLTÜR'e çalışmak, araştırmak ve GÜNDEMİ TAKİP ETMEK LAZIM.

Alt yapısı olmayanlar ise; en basit, en sade anlatan kitaplardan başlaması lazım...

Kptnwlf;

hangi ilde çalışıyorsunuz kaymakamlıkta ne iş yapıyorsunuz memnunmusunuz

Samsun/bafra kaymakamlığına atandım. Fakat zemin katta lavabo olmadığı için 1 ay sonra görevlendirme olarak mezun olduğum okula geldim. Okulun web işleriyle uğraşıyorum. Çok memnunum çünkü mezun olduğum okul; idare, öğretmenler, öğrenciler herkes tanıdık.

Kptnwlf; negüzel başarılar dilerim bende tapu müdürlüğünde çalışıyorum 22 nisan 2013den beri benimde wc sorunlarım var başka sorunlarımda kuruma pek ayak uyduramadım 1ay sonra görevlendirmeyle okuluma atandım dedin bunu nasıl başardın bana yardımcı olurmusun özelden yada genelden nasıl istersen:

valla bende tse ye atandım lısans tan ancak herhangı bır kaynaktan calısmadım zaten subattakı lısans atamasıyla hemen hemen tum sınava gırenler atanacaktır dıye dusunuyorum

Ben 88 le memur oldum kpss 2010 kitabı aldım ve internetten indirdiğim tüm yıllara ait kpss sorularını çözdüm birde dershaneye gittim

manganebo;

kurumundan memnunmusun ne iş yapıyorsun arkadaşım

Üst Alt