Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'den kazananlar, sınavı kazanmada hangi yayın evinin kitabı daha çok verimli oldu

matematikten 1 soru bile yapamam diğerlerini tam yapsam ne işe yarar hem lise mezunuyum atama falanda olmaz bıraktım dersi falan çalıştığım kitapta berbat kitapseç ekpss

16 yıl sonra ders çalışıyorum, 2012 de kardeşim kpssye girmişti ihtiyaç yayınlarının seti evde hazırdı. başladık valla ama sınavı erkene alınca planlar bozuldu biraz. hayırlısı. tüm çalışanlara kolaylıklar diliyorum ve emeklerin boşa çıkmayacağını aklımızdan çıkartmamalıyız. zaten hayatada yeni alışmaya başladım 1 yıl hastanelerde geçti yine yatmam tedavi görmem lazım ama şu sınavı biiznillah kazanıp kamu hastanelerine atanmayı planlıyorum. hem iş hem tedavi nasıl plan? sil baştan başlamak gerek... yarınımız varsa bugün ona hazırlanmazsak olmazz diye düşünüyorum.

Üst Alt