Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçliler: Kaç günde bir tuvalete çıkıyorsunuz?

bende barsaklarımı çalıştıracak birşeyler yemediğim sürece 3-4 günde bir : ) bazen haftada bir :)

asla ilaç taraftarı olmadım olmamda çünkü tembelleşiyor bu konu bence psikolejik hergün nasıl 3 öğün yemek yiyoruz bunuda şartlandırın ben her sabah gireceğim duşumu alıp tuvalet alışkanlığımı yenileyeceğim direk şartlandırarak bunu yapın ben 11 gün gitmediğim gün oldu ama kuru kayısı sabah kalvaltısında saf zeytin yağına bandırılan ekmek bunlar rahatlatır yapıcam düşüncesi ben göğüsten altını his etmiyorum ama okadar alıştımki büyük küçük his ediyorum tutamıyorum ama gelmeden gidiyorum tak yapsamda banyoya girilince sıcak su masajı mideye çok önemli arkadaşlar herşey beyinde bitiyor ben memlekete gidince wc ratını bulamadığım için beynim sanki şartlıyor ve 10 tatilimde yapmadan geliyorum tuvaletimi tabi geline çektiğim yanıma kalıyor ama hoşumada gidiyor hani ilaç kullanmayın çok zorda kalıyorsanız yeşil çay ve sinamiki çok içerseniz simaki otunu wc bütün gezersiniz ona göre gün aşırı mutlaka çıkarım denizde yüzmek ekzersiz yapmak kaslarımız çalışmıyor tamamda biz niye çalıştırmıyoruz herşey elimizde beyne hüküm etmek bizim elimizde tembellik yapmadan bedenimizi olum yönde dinlemek ona göre hayat şartlarımıza uygun hale getirmek bizim elimizde

----------

seyithan;
arkadaşım bu kan gelme işini ihmal etme bir genel cerraha görün bendede oluyordu doktora gittim hemoroid çıktı sendede olabilir erken teşhiste ilaçla tedavi edilebiliyor BU RAHATSIZLIĞIN TEK SEBEBİ KABIZLIK DİKKAT EDİN KARDEŞİM RAHAT TUVALETE ÇIKINCA BU TÜR SORUNLARLA KARŞILAŞMAZSINIZ ACI BAHARATLIKLAR BU RAHATSIZLIĞI ÇILDIRTIYOR ÜŞÜTMEMEYE KABIZ OLMAMA DİKKKAT EDERSENİZ KARŞINIZA ÇIKMAZ AMA HER FIRSATDA İLAÇLARA NE OLUR BAŞVURMAYIN İLAÇLAR BİR YERİ YAPARKEN BİR YERİ YIKAR DOĞAL İLAÇLARIMIZ DOĞANIN GÜZELLİKLERİ VAR VİKS DİYE HANİ BENİM GİBİ DOKTORDAN KORKANLARIN KULLANDIĞI YEŞİL DIŞLI VİKS İSMİNDE BİR KREM VAR ÜŞÜTÜNCE SIRTIMIZA SÜRÜLEN BUHARLAŞAN VE TERLETEREK İYİ OLMAMIZI SAYLAYAN BİLEN VARDIR BUNU TEMİZ BEZE SÜRÜP MAKATIMIZA KOYARSAK NE GAZ NE GERGİNLİK NEDE HEMOREİD KALMIYOR YAŞAYAN BİLİR VALLA :))) BENDE BU BİLGİLER VAR İNŞALLAH SİZLER İÇİNDE GEÇERLİ OLUR

Üst Alt