LÜTFEN ARAŞTIRIN...HASTALIĞIN PEŞİNİ BIRAKMAYIN...
Ben 1 yıl boyunca bacaklarımda tuhaf bir ağrı olduğunu,önce dahiliye,ortapedi,fizik tedavi,nöroloji doktorlarına anlattım kimse bişey bulamadı.En sonundaNÖROLOJİ DR SEFA ÖZKIZILTAN BENİM ÇOCUK FELCİ OLDUĞUMU YAPILACAK BİŞEY OLMADIĞINI SÖYLEDİ VE TIP FAKÜLTESİNE YÖNLENDİRCEM ACELE ETME DEDİ.bu sırada ben topallamaya başladım iş hayatımda bitti.iyi bir beyin cerrahına gittim ve T2 VE T8 bölgesinde tümör olduğu söylendi.acil ameliyata alınmam gerektiği çok riskli bir ameliyat olduğu daha iç karartıcı herşey söylendi.hayatım allak bullak oldu 24 yaşından sonra hayata tekrardan başlamak çok zordu.en sonunda iyi bir PROFESÖR OLDUĞUNU İŞİTTİK.HERKEZ AYNI İSMİ VERİYODU.PRF MEHMET ZİLELİ BENİ ÖZEL AMELİYATLA 5 GÜNDE HASTANEDEN ÇIKARDI.YÜRÜYEMİYODUM,ÇOK AĞRILARIM VARDI AMA HİSSETMİYODUM DA.....AMELİYATTAN BİR HAFTA SONRA FİZYOTERAPİST GELMEYE BAŞLADI VE 7 AY OLDU GEÇEN HAFTA KOLTUK DEĞNEKLERİMİ DE BIRAKTIM ÇOK ŞÜKÜR SARHOŞ MARHOŞDA OLSA KENDİ KENDİME YÜRÜYORUM.EVET AĞRILARIM VAR,HİSSİZ BÖLGELER VAR,DENGE PROBLEMİM VAR AMA HERŞEYE RAĞMEN DOKTORUMA SONSUZ TEŞEKKÜRLER...DİĞER ARKADAŞLAR ALLAH SİZLERE SABIR VERSİN....