Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçlisi olup çocuk sahibi olan var mı?

Konular
57
Reaksiyonlar
1
omurilik felçlisi olup cocugu olan arkadaslar varsa nasıl cocuk sahibi oldukları ve bunun için ne kadar para harcadıkları devletin bunun ne kadarını karsıladıklarını yazarsa bilgilenmiş oluruz

omurılık felçlisi olupta cocuk sahıbı olan tabı kı var....evlı degılım ama bununla ılgılı bılgım şu....doktor dahiliinde ve ucret cok cüzi bı rakam bılıyorum...doktor ıle goruşmek daha uygun bence.

Bede omurilik felçlisiyim.Yaklaşık 1 Ay kadar önce Adana/Seyhan Başkent HastanesindeTESE ameliyatı ile testislerden sperm hücresi aldırdım.Eşim le ben Mikroenjeksiyon yöntemiyle çocuk sahibi olmak için bu yöntemi uyguluyoruz...Şimdilik ameliyatıma 400 TL. ödedim.Eşime uygulayacakları ilaç ve hastane masrafları 4.000 TL.yi bulur diyorlar...Bu işlemlere daha yeni başlayacağız...İnşallah Bebeğimiz Olurda Müjdeli haberi sizinlede paylaşırım...

allah mesut etsin insallah mutlu haberi verirsin bize sigorta karsılamıyormu bunu hiç sordunuzmu

Eşim de ben de Omurilik felçlisiyiz ve Tüp bebek yöntemiyle 2 tane sıpamız var şu an 3 yaşındalar:) olmaz diye bişey yok.

allah sizlere bagıslasın acılarını göstermesin acaba tedavi ne kadar sürdü ne kadar para harcadınız sigorta ne kadarını karsıladı anlatırsanız sevinirim bide nerde hangi doktor yaptı tedaviyi

Titan;
İkisi bir seferde mi oldu çocukların? Yani ikizler mi? :) Eşin ve sen kaç yaşındasınız?

Şafak Yıldızı;
Allah size de nasip etsin... Üçüz olsun inşallah, 2 erkek bi kız.:)

titan , geçen yıl alışveriş merkezinde karşılaşıp konuşmuştuk sizinle. İkizleriniz büyümüş daha sevimli olmuşlardır şimdi :) Eşiniz Elif'e selamlar :)

safakyıldızı;
Amin, Burdada çileyi her zaman olduğu gibi hanımlar çekiyolar, süreyi tam hatırlamıyorum ama zahmetli iğneler kontroller derken, tedaviyi Akdeniz ÜN. Tıp Fakültesinde Prof.Dr. Ömür TAŞKIN hoca ve ekibi yaptı çok ama çok başarılı bir ekipdir. 4 yıl önce oldu bizden sonra kanun değişti belli süre evli olunması ve tekil gebelik için 1 yumurta yerleştirilmesi gerekiyor sanırım, masraf kısmında ise devlet memuruyum Emekli Sandığı masrafların çoğunu karşıladı ilaçlar çok pahalı farklarını ödedik o kadar. Allah sizede nasip etsin Prof.Dr. Ömür TAŞKIN hoca ve ekibini tavsiye ederim.

Havva_vuu;
Ayrı yumurta ikizleri tek seferde oldular:) benzemiyolar yani... 4 yumurta konmuştu Allahtan 2 tuttu ya hepsi tutsaydı:p
35 yaşında benim eşim 32 4 yıl öncesini sen hesapla:rolleyes::)

Sema;
A.Selam Antalyaya yolunuz düşerse beklerim:)

allah mesut etsin sizleri cocukların acısını göstermesin saglıkla bütesiniz

titan;

hahahhahhaa:):):) Keşke dördüde tutsaydı çok güzel birşey bence..:):) Ayyy vıyak vıyak biri susar biri ağlar.. Birini doyurursun sonuncuyu doyurana kadar ilk doyurduğun gene acıkır..:):) Tabii maddi açıdan düşünmezsek çok güzel..:) Valla tek tek uğraşmaktansa bi seferde dört tane doğurmak daha mantıklı bence.. Zor olmaya zor olur tabi ama bi seferde biter iş işte..:) 1 kız, 3 erkek oldu mu ooo süper olur..:) Allah bağışlasın öp onları Havva teyzesi için babası..:)

arkadaslar sgk ne kadarını karsılıyo vede ne kadar para ödüyoruz ne zaman sürüyor en iyi hastane istanbulda hangisi ve hangi doktor

Burada hangi yöntemin kullanılacağı da önemli...

Bizim yeşil kartımız vardı,İlaçların yarısını karşılıyormuş. 840,00 TL lik yarı fiyatı olan iğne yazdı doktor.300.00 TL de Hastaneye peşinat verdik..1.050,00 TL de en son ödenecek.Bir haftadır iğnelere devam ediyoruz.Yumurta geliştirmek için.Olgunlaşınca toplanıp Mikroenjeksiyon yapılacak,Haftaya inşallah emriyo transferi yapılıp bekleyeceğiz.2 hafta daha...DUALARINIZI BEKLİYORUZ İNŞALLAH...

Inşallah.....

Merhaba arkadaşlar.Bugün hastanede eşime 3. gün de 2 adet EMRİYO transferi yapıldı.714.00 TL.

Gelişmeleri paylaştığın için teşekkürler Cumali. Sonucu da merakla bekliyoruz kardeşim...

selam 17.04.2010 L1 omirilik felçlisiyim felç olduktana sonra (zorda olsa aferdersiniz boşalma oluyor halen ) 08.05.2011 1 kızım daha oldu yakalşık 7,5 aylık oldu gayet saglıklı şükür tranfer veya tüp bebek vesaire degil normal yöntem allah aile ve cocuklarımıza bagışlasın hepimizi

Selamun Aleyküm arkadaşlar...MÜJDEEEEEE.....Bugün hastanede kan testi yaptırdık....KAN DEĞERLERİ 58-60 Yaniii Pozitiff...Dualarınızın devamını diliyorum İnşallah 2 gün sonra tekrar tahlil yaptıracağız, değerlerin yükselip yükselmediğine bakılacak...Şu kritik günleri veya haftaları sağlıklı bir şekilde atlatırız inşallah...Sevincimi sizlerle paylaşmak istedim ki Paylaştıkça çoğalsın İNŞALLAH...Olmayan arkadaşlarada bu sevinci yaşatsın ALLAH...

Anlamadım ki..:) Sonuç pozitif derken eşiniz hamile mi?..:)

Evet Havva Hanım...Hamile İNŞALLAH....Kan değeri 10 puanın üstündeki durumlarda hamile olduğunu gösterirmiş...

O puan işlerinden anlamadığım için anlamadım..:) Hadi gözünüz aydın.. Çok sevindim sizin adınıza..Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.. Darısı diğer çiftlerin başına artık..:)

Dün sağlık ocağında 2.ci kan tahlilini de yaptırdık.Bugün aldım sonuçlarını...B-HCG değeri...59 dan 165 e çıkmış..Yani 2 katından fazla artmış...Normal bir gelişme dedi doktor...10 ocakta ilk ultrasona girmek için randevu verdi...İnşallah Ultrasondada hayırlısı ile görürüz ve sağlıklı bir şekilde tamamına erişir hayırlısı ile kucağımıza alırız İNŞALLAH...

Selamun Aleyküm Arkadaşlar...Beklenen gün geldi 10 OCAK..Ve sabah Hastaneye gittik eşimle beraber.Ultrasonda kalp atışlarını ve ilk ultrason görüntüsünü görmüşler Doktorla eşim, ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN...

kozanlı arkadaşım inşallah hayırlısı ile herşey yolunda gider ve bebeğiniz olur...

Bebek doğduğu zaman resimlerini ekleyin görelim babasııı, resimlerinden severiz artık..:) İkiz olabilir mi acaba..Tüp bebek de oluyor ya öyle.. 1 tane mi bebek?:) Valla bence tedavi ile oldumu 3-4 olacak ki aah ah en güzeli bence.. Biraz masraflı ve stresli olur büyütmesi ama bir seferde kalabalık bir aile olunur ne güzel:)

İNŞALLAH Hayat... Teşekkür ederim dualarınıza..Çok sağolun...

Bende ikiz bekliyor ve istiyordum Havva hanım ne yalan söyleyim.Doktorumuz 2 tane Emriyo transferi yapmıştı ama birtane görünüyormuş ultrasonda.Ancak biri tutunabilmiş Annesine demekki.Allah sağlıklı ve hayırlısı ile versin İNŞALLAH da, kaçtane verirse kabulümüzdür...Resimlerini daha hücre halindeyken bile koydum feysime.Ama şimdi oltrason görüntüsünü vermemiş doktor eşime...Olsun da hayırlısı ve sağlıkla resimlere boğarım sizi inşallah seversiniz teyzesi...

çoğul gebeliklerde (özellikle ikiden fazla ise) erken doğum vb. riskler artar.

Üst Alt