Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçlisi olup çocuk sahibi olan var mı?

omirilik felçli bir kişi cinsel sorunlar için ilk önce hangi bıranş doktor a gitmeli

aziz üroloji bölümüne bi görünmelisin.

normal insanlar gibi olmuyormu paraplejılerde çoçuk halbukı bazo omur ilik felçlilerinde dogal yolan çoçuk sahıbı oldugunu duydum yalanmı söyluyorlar acaba.

omurilik felci olup ta çocuk sahibi olanlar burada sahip oldukları deneyimleri paylaşabilirler mi acaba?

KOZANLIM kardeşim bebeğiniz sağlıkla doğmuştur inşallah.

Allah c.c. herkezin gönlüne göre versin.Sorun erkekte ise,kısır olmadıktan sonra labaratuar ortamında cocuk sahibi olunur.Bayanda ise sorun olmaz, yanlızca doğum süreci meşagatli geçer.

Biraz geç oldu ama kusura bakmayın Beyza hanım.

Evet sağlık ve bir oğlumuz oldu 22,08,2012 de Allaha çok şükür.Onunla ilgilenmekten artık siteye de giremez olduğumuzdan yeni gördüm sorunuzu. Eski yazışmalarımı tekrar inceleyince gördüm ancak.

Allah kısmet ederse kardeşinin olması için tekrar tüp bebek tedavisine başladık.Tekrar ameliyat oldum ve eşim ilaç tedavisine başldı.İnşallah olurda tutarsa burdan size yine müjdeler vermek için sabırsızlanıyorum.Dualarınızı eksik etmeyin İNŞALLAH...
Resimde atmak istiyorum ama nasıl ekleyeceğim, beceremedim..

KOZANLIM
bilgilerini aktardığın için teşekkürler. Arkadaşların soruları devam ederse ve yanıtlarsan çok makbule geçer...

Ve dileirm arzu ettiğiniz ikinci bebiş de bir an önce kardeşinin yanındaki yerini alır :)

KOZANLIM merhaba Allah oğlunuza sağlıklı ömürler versin. Bu size uygulanan yöntem bilinen TÜP BEBEK yöntemi mi?. Ve adını merak ettim adı nedir oğlunuzun? :)

Evet bizim yaptırdığımız tam anlamıyla bildiğimiz TÜP BEBEK YÖNTEMİ.Sperm hücresini yumurta hücresinin içine mikro enjeksiyon yöntemiyle yerleştrilmesi ile elde edilen emriyonun 2-3 gün dışarda büyümesi gözlenerek en olgun büyüklüğe ulaşan emriyonun anneye transfer edimesiyle sonuçlanan işlem.Eşime 26 şubatta 2 adet emriyo transferi yapıldı.Haftaya Pazartesi de kan testi yaptırıp sonucu öğrenmek için sabırsızlanıyoruz...Dua edin de arkadaşlar burdan sizlere tekrar müjdeli haberler verebileyim...Bundan önceki olan oğlumuzun adı MUHAMMET HASAN GENÇDOĞAN dı.Dedesinin adı Hasan dı da ondan...

Yarın sağlık ocağında kan testi yaptıracağız ama sonuç 1 gün sonra yani salı günü belli olacak inşallah olumlu olurda sizlere müjde verebileyim.Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar...

kozalım bizde aynıyız bızımle iletışıme geçermısınz

Öncelikle bu sefer Müjde veremeyeceğim çünkü eşimin yaptırmış olduğu Hamilelik testi NEGATİF yani olumsuz çıktı.Yinede Dualarınız için teşekkür ederiz.
Arkadaşlık isteğini kabul ettim Kemal (53efe).Öğrenmek istediklerini mahsuru yoksa burdan da yazabilirsin diğer arkadaşlarda faydalansın.

Üst Alt