Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik kanal daralması ameliyatı ile ilgili tecrübesi olan var mı?

Solveus

Son yazınızdan sonra bir kaç ay geçmiş. Ameliyat oldunuz mu? Sonuçlarını ve tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz? Umarım şifanızı bulmuşsunuzdur.

ben ameliyat olalı 2,5 ay oldu şu andan çok iyiyim şükür platinlerde de bir sıkıntı yok hafif bir ağrım var ama benim için önemli değil önCesi düşünülğünde bir hiç gibi desem daha doğru çok komlikasyonda gelişmedi ayakta uymuşma yada farkl birşey hatta burdan FSM olan hocam fatih ali ramazan oğlu hocamı da tavsiye edebirilim çok ilgilendi ALLAH RAZI OLSUN....

prm2626

Geçmiş olsun, İnşallah bir daha böyle sıkıntılar yaşamazsınız. Kaç platin takıldı size. Birde ameliyat sonrası kaç günde toparlanmaya başladınız. Biraz bilgi verirseniz sevinirim. Tekrar geçmiş olsun.

ALLAH razı olsun iki tane platin yani dört adet avatarda ki resimin aynısı yani eyimde çok kayıp yaşamadım ameliyat tan bir gün sonra ayağa kalktım oda içinde ihtiyaçlarım için bir hafta hafif hafif yürüdüm korse ile sıkıntı yaşamadım tam anlamı ile 2 çi haftadan sonra yürüme ama uzun kısa mesafeler zaten bir ay evde takıldım arada bir dışarı çıkıp kısa mesafa yürüyüp hava alıp eve geldim yolculuk yaptım ama ağrılarım oldu 2 aydan sonra biraz daha iyiyim tabi tam anlamı ile değilim öle uçup kacamam ama beklentimde yok sonuçta paltin takıldı 3 ay kemiğe kaynama süresi var fazla oturmak yada fazla yürümek rahatsız ediyor ama ameliyat olmadan ki halim gibi rahatsızlık yok hatta ikisi arasında %80 hatta %90 bile diyebirim fark var şu anki ağrıya ağrı bile diyemem şuan 3 ayın içindeyim kendimi dahada iyi hissediyorum masa başında bir iş yapsaydım başlamıştım bile tabi hala korse takıyorum hiç eyilme büzülme yapmadım bayabi dikkat ediyorum inş.. dahada iyi sonuç alıcam RABBİMİN izniyle tabi zamn alır gibi zaten doktorum tam anlamıyla iğleşme bir yılı bulur demişti tabi sonuçlarıda burdan ve başka yerlerden paylaşmaya çalışıyorum çünkü burda herkez çözüm arıyo meçbur ve çağresiz kaldığı için ama çözüm bulanlar hiç yazmıyor bence önemli olan yaşamak tabi sizin durum nasıl gelişir kimse bilemez ama fikir sahibi olursunuz

prm2626

Allah acil şifa versin. Doğru söylüyorsunuz. Benim annemin çok büyük ağrıları var. Bir doktora gittik daralma var. 5 platin takılması gerekiyor dedi. Şimdi tavsiye ile başka bir doktora gittik. Sonuçlar Cuma belli olacak. Allah her kese acil şifalar verir inşallah. Annemede hayırlısı ile doğru tedavi uygulanırda o da ağrılarından kurtulur.

Merhabalar ilk önce herkese geçmiş olsun ve acil şifalar dilerim. Anneme omurilik daralması teşhisi ( Daralma boyun tarafında mevcut c3-c7 omurilik arasında ise hasar mevcut ) kondu ve bir an önce ameliyat olması gerektiği söylendi 3 ayrı doktor tarafından. Fakat ciddi olarak endişelerimizi vardır. Etraftan duyduklarımız bizi ürkütmektedir. Bu konuyu okuduğumda ise biraz yüreğime su serpildi. Sizlere bir kaç birşey sormak istiyorum tecrübe ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Fakat ilk önce annem hakkında bir kaç bilgi vermek istiyorum.

Bu omurilik daralması tedavisine 2 yıla yakındır devam etmektedir ( B12 vitamin iğneleri , ağrı kesici iğneleri olmaktadır. ) Bu teşhis konulmadan önce ve konulduktan 4-5 ay sonra uykusundan inleyerek acı çekerek uyanmaktadır ve 10 üzerinden 8-9 derecesinde ağrıları olmaktaydı. Daha sonra iğne tedavisi ile bu durum birazcık düzeltilmekle birlikte gecelei bir nebze rahat uyku çekmektedir. Fakat son zamanlar ellerinde ki uyuşma bilhasla sol kolunda çok artmıştır. Yürümekte zorluk çekmektedir omuz ve boyun ağrısı çekmektedir.
Bu neticeler hakkında bilgilendirirseniz beni çok sevinirim.

1) Annem 57 yaşında kilosu olan , tansiyon hastası , kalp büyümesi , kolestrol vs ve gizli şekeri olan bir hasta ( aktif ilaç kullanmaktadır. ) Annem bu büyük ameliyatı kaldırabilir mi ?
2) Ameliyat sonrası felç olma durumu var mı ?
3) Yeditepe Üni Hastanesi Dr. Başar ATALAY hakkında bilgisi olan var mı ? Tedavi olan , ameliyat olan vs.
4) Bu hastalık konusunda önerebileceğiniz bir doktor var mıdır ?
5) Ameliyat Vidalı olursa + sı ne olur - si ne olur ? Platinli olursa +sı ne olur -si ne olur ? veya vidasız ve platinsiz ameliyat olursa +sı ve -si ne olur ?

Bu konularda bilgi verirseniz çok sevinirim. Herkese tekrardan allah acil şifalar versin.

Arkadaşlar, bu konuda deneyimli olanlar bilgilerini paylaşırsa atalaycem için de herkes için de çok faydalı olur

Merhaba arkadaşlar uzun süredir bel ağrısı çekiyorum özel bir doktor da muane oldum dar kanal var dedi belinde ameliyat gerekiyor fakat özel bir hastanede yapıyormuş benimde sağlık guvencem olmadığı için devlet hastanelerinde iyi bir doktor araştırıyorum bu ameliyatı olanlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler..

Iyi bir omurilik doktoru şart bunu bilmenizi isterim .ve onerebilecegim devlet doktoru olarak en iyilerden biri kendisi ankara gazi üniversitesi hakan Emmez . Omurilikte süper ama bu ameliyati yapar mi derseniz ona bişey diyemem muane olmakta konuşmakta fayda var geçmiş olsun .....

mustafa_83_83 yorumunuz için teşekkürler. Devlet hastanelerinden önerdiğiniz doktor var mi?

Son düzenleme:
Yani ben olayı tam hakim olamadım sanirim.gazi üniversitesi zaten devletin .sanirim genel sağlık sigortanız var .fakulteye geçmezmi demek istiyorsunuz .yoksa bulunduğum ile yakın bir hastanedenmi bahsediyorsunuz bunu anlamadim. Sanırım ıstanbul da oturuyorsunuz .ozman cerrah paşa mustafa onur ulu oda müthiş bir doktor böyle bir yardımcı olabilirim .umarim yardımcı olmuşumdur. Tekrar geçmiş olsun

Evet doğru istanbul da yaşıyorum ne demek sağolun yardımcı oldunuz tabiki.

Merhabalar, öncelikle herkese gecmis olsun, Allah kimseyi darda birakmasin.
Omurilik kanal darligi esimde 9/10 yildir var. Biz de ameliyati yillardir arastirdik, ameliyat ve sonrasiyla ilgilili birebir yasayan kisilerden bilgi aradik, ama net bi sekilde ulasamadik. Bu yuzden endiselendik, korktuk, felc olma riski dusuncesiyle hep oteledik.Bizim bilgisizligimizi kimse yasamasin diye buraya dilim dondugunce yasadiklarimizi ve yasayacaklarimizi firsat buldukca anlatmaya calisayim insaAllah. Biraz uzun ve detayli bir yazi olabilir lutfen kusura bakmayin.

Esim 45 yasinda, ve bu rahatsizligini ogrendigimizde 35 yasindaydi. İlk Dr'a gittiginde kesin ameliyat dedi. Baska bir tedavisinin olmadigini soyledi. Tabi bizim boyle bir durum aklimaza bile gelmediginden inanmak istemedik. Farkli zamanlarda farkli doktorlara gittik. Onlardan da benzer cevaplar aldik. Bir yakinimizin bir yerlerden duyup tavsiye ettigi "ozon ignesi" tedavisini denedik.(ameliyathanede anestezisiz) esim'in anlattigina gore, omurilige 20 cm boyutlarinda igneyle enjekte edilerek yapilan bir tedaviymis. Oldukca agri, aci hissediliyormus." Universite hastanesinde ALGOLOJİ bolumunde 5 gun kalarak bu tadaviyi oldu. Birkac ay daha iyi hissetti, fakat sonrasinda eski haline döndu, sıkıntilari kaldigi yerden devam etti...Bu sure icinde farkli sehirlerde farkli Dr'lara gorunmeye devam ettik.

Aldigimiz cevap "bu hastaligin genel olarak 60-65 yas ustu insanlarda goruldugu, esimin dogumsal darlikla dogdugunu, zamanla kireclenme de olustugundan, her gecen gun sinirlere baski yapip bu yuzden bu yasta hastaligin ortaya ciktigini ve her gecen gun yurumesinin kisitlandigiydi"

4 yil kadar once universite hastanesinde bir profosor'e muayane oldu ve Dr, esime yasinin cok genc oldugunu, o an yurume mesafesinin (yaklasik 1 km'ydi) iyi oldugunu, zamanla her gecen gun yurume mesafenin azalacagini, agrilarinin ve sikayetlerinin artacagini, soyledi. son olarak "artik yurumekte zorlaniyorum, mesafem iyice dustu dayanamiyorum" dedigin zaman gel ameliyatini yapalim diye ekledi. Bu sure zarfinda esim, imkan oldukca yine farkli Dr'lara gorununmeye devam etti. Amaci ameliyatsiz bir yontem bulmakti. Malesef oyle bir tedavi olmadigini artik net olarak kabullendik ve 2 hafta once, bu 4 yil once en son asamada gel gel, suan ameliyatsiz idare etmeye calis diyen dr'a guvendik ve tekrar bu sefer ameliyat icin kesin kararli bir sekilde gidip muayene olup ameliyat icin randevu aldik. Ve bu carsamba 3 ekim 2018'de ameliyat oldu. Yani henuz 48 saat bile dolmadi aslinda.

6 tane vida (platin) takildi. Ameliyati 5 bucuk saat surdu. Sabah 11'de girip 17'de normal odaya bilinci yari acik, henuz yeni uyaniyorken cikartildi. Sirt ustu geldi zaten ameliyat haneden ve o sekilde yataga yatirdilar. Biz yuz ustu yatabilecegini tahmin ediyorduk ama hersey normaldi. Cok zorlanmadan bizlerin destegiyle saga sola donebilecegini soylediler.

Ertesi sabah 9.30 da celik korse takip yuruttuler. İlk basta yataktan kalkmadan 10 dk oturttular. Narkozdan dolayi bas donmesi ve dengesizlik oluyormus. Esimde bas donmesi oldu. Sonrasinda ayaga kaldirip 1/2 dk dengeyi saglamasini bekleyip arkasindan yavas yavas yurttuler. ( Bizim icin o ayaga kalkip yurudugu an cok sevinc vericiydi, cunku hep felc olabilme ihtimalinden korkuyorduk, (size sacma gelebilir belki ama,herkesin bir korkusu oluyor iste...) Gun icinde yuruyebilecegini yatakta, sandalye ve koltukta vs, istedigi surece oturabilecegini soyledi. Aksamustu koridora cikip yurudu, yurudukce kendine guveni geldi, mutlu oldu ve ara ara yurumek istedi hep...Bugun de sondayi ve diren'i cikardilar.

Bu arada ameliyathanden yari uyanik gelirken bile agrilari baslamisti. Bir agri kesici igne yaptilatilar hemen. Arkasindan yesil receteyle verilen kuvvetli etkisi olan, minik serum seklinde damar yoluna baglanan bir agri kesici taktilar.yaklasik 1 saat sureyle yavas yavas akti. o sure icinde de rahatladi ve agrilari dindi. Bu saate kadar da enjektorle agri kesici verdiler. Dun gece agrilari cok siddetli olmasada rahatsiz edecek kadar oldu. Bugun itibariyle sivi agri kesicileri kestiler. Hap seklinde devam ediyorlar..

2 gunluk ameliyat surecimiz bu sekildeydi bundan sonraki surecimizi de anlatmaya insaAllah firsatim oldugu surece devam ederim. (Surecimizin iyi gidip esimin sifaya kavusmasi icin duaniza talibiz.) Allah tum hastalara sifa versin..

geçmiş olsun

geçmiş olsun allah şifa versin hangi hastanede ameliyat oldu eşiniz son durumu nedir acaba birde doktorun adını verirseniz sevinirim

salman tevfik

Cok tesekkur ederiz. Bugün ameliyatinin 3. günü. Cok sukur bugun daha iyi, yatakta kendi basina donebiliyor. Ayaga kalkarken daha rahat kalkiyor. Yuruyusu daha duzgun ve daha serî. Hap agri kesiciler de igneler kadar etkili oldu. Dun sabahtan beri hic agrisi olmadi, geceyi gayet guzel gecirdi. Her firsatta yurumeye devam ediyor. Sivasta ozel hastanede ameliyat oldu. Prof.Dr. Mustafa gürelik.
Size de cok gecmis olsun, acil sifalar dileriz.

merhabalar,
annemde skolyoz ve bel kanal daralması var..şu an sol ayağına basamıyor, uyuşma var ve doktor ameliyat dedi.ağrıları çok fazla. özellikle sol dizinde dayanılmaz ağrıları var..omurilik kanal daralması kalçada ve dizlerde böyle bir ağrıya neden oluyor mu ? böyle bir tecrübesi olan paylaşırsa çok sevinirim.

Annemin bu ameliyat sonrası sağ kalcasi ve bacağında muthis ağrılar başladı benzer sorun yaşayan oldu mu acaba

Öncelikle Rabbim bütün hastalara şifalar versin. Benimde Aralık 2018 de 100-150 adım yürüyünce ayak parmaklari yürümeye devam ettikce ayağımın altina ve sonra bacaklarima yayınlan karıncalanma ve uyusma, en sonundada denge kaybı olmaya başlamıştı. Bir çok doktora gittim tamamına yakını dar kanal yani Spinal Stenoz teşhisi koydu ve ameliyat dediler. 8.4.2019 tarihinde devlete ait eğitim ve araştırma hastanesinde beyin cerrahi bölümünde ameliyat oldum.

Su anda ameliyat olalı 20 gün oldu. Ameliyat sonrası bir gün hastanede hiç kaldırmadan yaptırdılar. İkinci gün belimde çelik korse ile kalkıp yürümeye başladım. Tabi kalkmak çok zor oldu, resmen belime demir takmışlar gibiydim. Yardım alarak yürüdüm ve 100-150 adımda uyusmalarim olmadı ve biraz kendimi zorladim ve 600 adım kadar yurudum. Elhamdülillah uyuşma karıncalanma olmadı. Üçüncü gün sabahı eve gönderdiler. İlk bir hafta zorunlu ihtiyaclar harici ayakta kalmadım, devamlı yattım. İkinci hafta ufak ufak evde yürüyüşler ve tekrar yatak istirahati yaptım ve 15. Gün dikişler alınması için doktora gidip dikişlerimi aldırdım. Su anda evde yürüyüşler yapıyorum ama daha uzun mesafe yani 1000-1500 adım gibi ve tekrar yatıyorum.

Bu yürüyüşleri günde en fazla iki defa yapıyorum. Uzun yürüyüşlerde de bacaklarimda uyuşma olmadı ama ağrı oldu bunun neden olduğunu anlayamadım. Doktor kilo vermeme istedi. Kilom su anda 97dir. Belimde bazen ağrı oluyor. Vidalar kendini hissettiriyor. Yanlış bir hareket yapınca hemen belli ediyor. Bu hastalıkta vidaların kaynaması çok onemliymis. Vidaların kırılma ve tekrar ameliyat riski oluyormuş. Rabbim hepimizi bu gibi olumsuzluklardan korusun. Amin. Bana sorarsanız ameliyat olduğuna pişman mısın. Şuanda bacaklarım uyuşmadsn yurudugum için memnunum ama tabi hareketlerimi eskisi gibi rahat yapamiyacagimi bildiğim için ise pişmanım ama yapacak bir şeyim kalmamıştı. Benim hayatım 100-150 adım sonra uyuşmalar ile kabus oluyordu. İnşaallah bir daha hiç ameliyatlik bir durumum olmaz. Amin.

Bende ameliyat olmadan önce bu internet sitesinde okudum ve faydalandim. Bende yaşadığım tecrübe mi sizinle paylaşarak derdinize ortak olmak için tecrübe mi yazdım. Tabi aklıma gelenler bunlar. Eğer sizlerinde aklınıza takılan soruları olursa yazarsanız kendi durumuma bakarak cevaplarım. Rabbim hepimize ameliyatsiz şifalar versin. Beni de bir daha ameliyat olmak zorunda bırakmasın. Amin. Amin. Amin.

Hsyn77
Öncelikle Rabbim hepimize şifalar versin. Amin. Bende bu ameliyatı yeni oldum 20 gün oldu 6 vida attılar. Bende yürüdükçe bacaklarimda ağrı oldu. Yatak istirahati yapınca geçiyor. Bende biraz yamuk duruyormusum gibi geliyor. Bana kilo ver dediler. Kilom 97 dir. Belki bacak ağrılarında bundan bilemiyorum. Annenizin ağrısı yatarkende oluyor mu? Yoksa benim gibi yürüdükce mi oluyor? Tekrardan Rabbim hepimize şifalar versin. Amin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba,
Ameliyat öncesi sol bacağında olan ağrılar sağ bacağına gecti.Yatarken ağrı var ama yürürken daha fazla ve bu ağrılar dayanılmaz olduğundan bugün tekrar bir operasyon geçirdi iki vidayı geri söktüler ancak değişen birşey olmadı

Tekrardan geçmiş olsun. Rabbim şifalar versin. Benimde yürüdükçe oluyor ama bazen sol diz kapağımin alti., Bazen dizimin üzerindeki kaba etim, bazen kalcam. Bacak olarak bazen sol bazen sağ bacakta oluyor, Bazen iki yerde birden oluyor ama neden olduğunu bilemiyorum. Birde benim iki bacagimda varis hastalığı var ondan mı oluyor, çünkü ameliyattan öncede bazen böyle ağrılar oluyordu ama ameliyattan sonra bu ağrılar devamlı olmaya başladı. Ben daha doktora gidemedim. Hep daha yeni ameliyat oldum diye geçer diyorum kendi kendime. Başka doktora randevu aldım birde ona soracağım. Tabi bana git kendi doktorun baksın demezse, cevabı buradan yazarım.
Bendeki ağrılar sizinki gibi mi yoksa sizdeki ağrılar devamlı aynı bölge mi ağrıyor?
Ben ameliyatı FSM araştırma hastanesinde oldum, siz hangi hastanede oldunuz acaba?
Doktorunuz bu ağrılar için ne diyor acaba?
Bilgi paylasimlariniz için teşekkür ederim. Tekrardan geçmiş olsun. Rabbim hepimize şifalar versin. Amin.

Merhaba,bizdeki ağrılar biraz daha farklı sol bacakta ki ağrı sağ bacağa geçti ve üzerine hiç başlanıyor ve sürekli ağrı var.Doktorumuzdan umidimizi kesmiş durumdayız bize faydası yok şu an başka bir doktor araştırıyoruz malesef

Hsyn77

Çok geçmiş olsun. Çok zor bir durum sizi anlayabiliyorum. Rabbim İnşaallah iyi bir doktor karşınıza çıkartır ve böylece annenize şifalar verir. Tekrardan geçmiş olsun. Rabbim şifalar versin. Amin.

Dün randevu aldığım başka doktora gittim. Kendi doktoruna git dedi. Ben ısrarcı olunca röntgen çekip vidalarda sikinti var mı diye baktırmak istiyorum dedim. Doktor zorla yazdı. Röntgene baktı birşey görünmüyor. Durum normal dedi. Bu kadarcik iş için beni uğraştırdı. Ameliyat olduğum hastane bana uzak olmasa gideceğim. Arabam yok mecburen yakinimdaki hastaneye gittim.
Neyse Elhamdülillah problem görünmüyor dedi. Bacaklarimdaki ağrı azaldı. Bazen yine tutuyor ama azaldı. Belimde eğilip kalkma zorlugum bugün biraz daha iyi Elhamdülillah. İnşaallah daha iyi olurum.
Anneniz nasıl oldu. İnşaallah iyidir. Başka doktor bulabildiniz mi?

merhaba,
başka doktor bulduk ve 1 hafta önce 3. ameliyatı yaptırdık.Şu an çok fazla ağrısı var ne oturabiliyor ne yürüyebiliyor henüz erken olduğunu düşünüp kendimi teselli ediyorum ama bu durum ne kadar sürecek bilmiyorum.

Merhabalar herkese benim babam yaklaşık 2 ay önce araç içi trafik kazası geçirdi yurt dışında türkiye ye getirene kadar 5 gün geçti türkiyede ameliyat ettik l1 l2 t12 raporda yazıyor bacaklarını bide idrarlarını hissetmiyor ama belden aşağıya yaklaşık 30 cm bacaklarda his var geri kalanında hiç yor 10 gündür backlarda ağrı yanma olduğunu söylüyor gece uyuyamıyor bazen siz ne diyorsunuz arkadaşlar saygılar allah herkese şifa versin..

Rabbim şifalar versin. Doktor bu ağrılara bir açıklama getirebiliyor mu. Yani vidalar bir yere mi değiyor. Yaşindan dolayı ağrıları olması normal mi diyor. Yoksa onlarda bu ağrılara bir sebep bulamıyorlar mi? Ne zamana geçer hiç birşey demiyorlar mi?
Benim agrilarimda ara ara oluyor. Fazla oturamiyorum yani 10-15 dk sonra kuyruk sokumuma veya belime doğru bir bakma sanki vidalar orada bir yere bastırıyor gibi ağrı yapıyor. Ameliyat olalı iki ay oldu. Kontrole gittiğimde doktora sordum bana yarım saatten fazla oturma dedi. Gez dolaş tekrar otur dedi. Bende hocam bu ömür boyu böyle mi olacak dedim. Yok zamanla alışacak dedi. İnşaallah alışır. Ameliyattan evvel yuruyunce uyuşma oluyordu. Şimdi de oturunca batma oluyor. Ama eski halime asla dönmek istemem. Yolda yürürken asfalta arabaların önüne düşecek gibi denge mi kaybediyordum.bacaklatim hissizlesiyordu. Rabbim bir daha o günleri göstermesin. Rabbim hepimize şifalar versin. Annenize de şifalar versin.
Ayrıca benim komsumda da dar kanal ve fitiklari varmış doktor fitiklari almış dar kanalında genişletmiş omurgada biri altta biri en üstte iki tane damar topluluğu var diye vida platin takamamis. Benim doktora ben vida takmayalım deyince omurgan yamulur, düşersin, dengeni saglayamazsin diyordu. O komşunun doktoru nasıl yapmış anlamadım.
Neyse Rabbim hepimize şifalar versin. Eski hasta gunlerimizi bir daha yasattirmasin. Amin.

@Umut var

Öncelikle geçmiş olsun. Şimdi burada konu omurgadaki dar kanal yani tıp dilinde Spinal Stenoz hastalığı olduğu için. Ben kendi yaşadığım durumlari hep yukarıda yazdım. Babanızin durumunu yaşayan birisi varmıdır bu konu içinde onu bilemiyorum ama bu sitenin diğer konularına bakmani tavsiye ederim. Orada bu gibi trafik kazası ile rahatsızlık yaşayanlar olmuş olabilir.

Ben ameliyat olurken yanımda yatan hastada beyindeki tümörden ameliyat oldu onun ameliyattan önce normaldi sonrasında sol bacağında aynen sizinkine benzer dizinden altında hissizlik oluştu ama bir kaç güne yavaş yavaş his geldi. Ayağını sürüyerek yürümeye başladı Hatta telefonunu almıştım. Bir ay sonra arayıp sordum. Adam memleketine gitmiş. Herşeyi düzelmiş. Yani bazen bu gibi durumlar zamanla yani bir kaç ay içinde fizik tedavi gibi hareketlerle duzelebiliyor. İnşaallah sizinki de düzelir. Tekrardan geçmiş olsun. Rabbim şifalar versin.

Sagolun allah razı olsunn son 2.3 gündür ayaklarını fırçalama yapıyoruz hisleri dize yakın mesafelere inmiş durumda ama işte ayakları da hep uyuşma ağrı yanma hissediyor hala

Dar kanal ameliyatı olupta bir müddet oturunca veya biraz yürüyünce kalcasinda veya bacağında ağrısı olan var mı. Ameliyat olalı iki ay oldu. Bugün yine sağ kalan ve bacagimda ağrı oluştu.

Şuan durumunuz nasıl oldu merak ettim. Bende 3 ay önce hem fıtık hem bel kayma ameliyatı oldum. 3 tane vida takıldı vidalardan biri kaymış sinire baskı yapmış ertesi gün tekrar ameliyat oldum. şuan değişen vida kısmında batma oluyor kemiğime aynı zamanda kalçamda da ağrı oluyor ara ara sağ bacağımda böyle sızıntı gibi ağrıda var. Sizin dediğiniz gibi 10 dk otursam belimde bir ağrı beliriyor. Siz nasıl oldunuz

Annenizin durumu şuan nasıl çok geçmiş olsun inşallah daha iyidir

Üst Alt