Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Once Upon a Time / Yabancı Dizi

o çakma jolie gibi nitelendiriyorum ben onu aynen sihirde yok nerden damladı bilmem karakter kalmadı dicem ama fareli köyün kavalcısı var,sindirella var,alaaddin var,alice var...Vale oraya boşuna ışınlanmadı gibi geliyor bana...
herşey bitmiş cruella kalmış :D 101 dalmaçyalı görces Nellas'ım :D

101 dalmaçyalının 1 ini gördüüüm :D.......

Nerden gördün yahu? Son bölümü izlemedim 13 bölümde mi çıkıyor :D

12 de ablası :D :D..bi tane çıkacak...önce şaşırdım tabi "alla dedim ne işi var bu dalmaçyalının burda" sonraaa "hee dediiim" ben bilmiyordum cruella nın falan geleceğini ;)

:eek::eek: ben bugün izlicem bakim yahu emma'nın başında şimdi Rumple sorunu varken birde dalmaçyalıları çıkardılar :D

Bak görüyomusun izlettin bana :S
ohooooooo :S

Rolleri çok iyi :D sevdim karakterleri :D
Sebastian'ı seviyorum zaten :) Köken vampir avcı o :D

Yaaaaa Regina yaa..ama ben ümitliyim yine kavuşacak Robin' e :)...

Evet krallar tam cuk olmuş bence de...uyuyan güzel var :D...

:eek: Melafiz olunca olun olması çok doğal :D
ama Sebastian bu Kral rolünü o biçim oynar :D
Yaşlı maşlı ama mihrap yerinde :D
Bende ümitliyim şu yazarı çok merak ediyorum kim acaba? belkide hiçkimse herkes kendi seçimleriyle kendi hikayesini yazıyor kimbilir

Bence yazar var :D...ve Rumpel da biliyor onun bilmediği yok zaten :)

İkinci yarıya başlamadım daha...biriksin biraz :))

Masalları severim ve bu diziyi 2.sezonda bir bıraktım bir daha izleyemedim ama kesinlikle çok keyifliydi.Bunuda tamamlasam keşkem şu çekik gözlülerden fırsat bulursam :/

:D tamamlarsın sana güveniyorum canımcım ...ha bu arada Grimm de başlamış 2 bölüm olmuş biriksin bir beş-6 bölüm başlarım ona da :D...yaa hayatım dizi :D

:D tamamlarsın sana güveniyorum canımcım ...ha bu arada Grimm de başlamış 2 bölüm olmuş biriksin bir beş-6 bölüm başlarım ona da :D...yaa hayatım dizi :D

Grimm e başlayım o halde birikmesin.Birikince biliyorsun benim için işler sarpa sarıyor :p

P.S: O güvene layık olmaya çalışacağımdan emin olabilirsin canımcım,tenks ;)

warrior_belle_and_dark_one_rumpelstiltskin_by_righ  txhere-d5rjhrm.jpg

Bu ikili ayrılıyor mu?
Çok duygusal sondu...
Rumpelstiltskin aşkı güce tercih edip ne yazık ki o sonu hazırladı kendine.. Bella ise sonsuz aşk duyduğu Karanlık olanı kendi eliyle sonsuzluğa gönderdi..
Tabiki ikili elbet karşılaşacak...
O zaman neler olacak çok merak ediyorum?
Nellas söz sende :D

:D hmmm aşk varsa ayrılmazlar önünde sonunda yine kavuşurlar barışırlar ama ölüm varsa ayrılırlar be sirine....

Ağzını hayra aç yahu Nellas'ım...
Ben Rumpelstiltskin'i aşırısı aşırısı seviyorum...
Ama güç duygusu herşeyin önüne geçiyor..
Aslında karakteri bu değişemez Bella'da değişmesini istiyor..
Rumpe hem aşka hem güce sahip olmak istiyor...
Bu iki manayı bir tutmak içinde sanırım yeni sezon çok sıkı geçecek..
Özellikle Karanlık Olan Rumpelstiltskin Karanlığın Kraliçeleriyle ittifak halinde olacağı için çok çok çok tehlikeli olacak...
Belki o bunlarla uğraşırken Bella'nın yaralarını saran bir kahraman canlanabilir gibi görünüyor

Rumple, o güç onda olduğu sürece değişmez. adam menfaatçi yahu...biri iyi biri kötü, aslında onlar birbirlerini tüm bunları bilerek sevdiler ama işte iyi insanlar maalesef bir yerde bağrına taşı basar kötüye sırtını döner...aldatılmak çok kötü bir şey çünkü...

Sorma..kesinlikle çok pis aldattı Bella'yı ve tekrar yalanlarla kandırmaya çalıştı...Üzüldüm doğrusu..
İyi ve kötünün aşkını anlatıyorlardı denge kuruluyor derken ne yazık ki tartı devrildi..:D
Ama Kötü kraliçeye ne demeli?
Onurlu bir davranış sergiledi.
Onlarada üzüldüm hep ayırmışlar bu sezon sonu karakterleri :D
Kalbine taş bastı kraliçe ne yazık ki ondan beklemiyodum doğrusu Rumpe ile konuşurken aklını karıştırdığını düşünmüştüm ama tuzağa düşmedi...
İyiliğini kanıtladı... İçinde iyilik gerçekten varsa sonuç iyi oluyor işte Kraliçe yazgısını değiştirecek bu yüzden...
Tabi onu güzelleştiren ise "Gerçek Aşk"

Yaa Regina'yı daha çok seviyorum ben en sevdiğim karakter o hatta :D...ve cidden çok sınandı bu sezon heep köşesinden döndü kötülüğün hep sınandı...ama iyi kalabilmesinde Hary nin de payı çok büyük :D Hary ye bişi olursa yine evil queen geri döner bence

Evil-queen-ouat-lana-parril_zpsa2bf107d.jpg

Bende bende bende Regina'yı çok seviyorum onun Robin ile aşkını o kadar çok destekliyorum ki..
TinkerBell o gerçek aşkı ona gösterdiği andan itibaren ben bu aşkı bekliyordum zaten...
Evet resmen dediğin gibi sınandı Hayat bile kurtardı. Bence Regina gibi Kötü Kraliçe için sevdiği adamın eski karısını kurtarmak son derece ıstırap...
Çok güçlü bir performans gösterdi.. İradesi takdir edimesi gerekiyor.
Hary'e kolay kolay bişi olmaz ama şu 3 şeytan karanlık kadın'a karşı Kötü Kraliçe olmak zorunda gibi geliyor..
Fakat Rumple ile birlikte onlar çok güçlüler ne olacak bilmiyorum. Regina iyileri çok fazla koruyamaz ve sanırım Bella'nın elindeki Rumple bıçağı sanırım onları durdurmaya yetmeyecek...

tumblr_mt2cijn2jm1rccohuo1_500.png

:D buda benden :D

Yeni sezon 1 Martta başladı ama ben bulamadım ya yüklenmemiş videolar :(
Gıcık kaptım şimdi

Hmm evet divxplanete düşmüş 13.bölümün alt yazısı :)...ben hemen başlamicim en az 5 bölüm biriksin hele :)

Çok heyecanlıydı bakalım ne olacak KRİTİKLEŞİRİZ NELLASIM

Hemen başlama yaa :/...ya da başla :D...

Aynı anda başlayalım kritikler daha sıcağı sıcağına olur

Tamam bana uyar ..ozaman az daha bekleyek olar mı? :D

Vee kaldığımız yerden devam...13 ve 14 . bölümler izlendi. Ursula, Malefiz ve Cruella üçlüsü şimdilik iyi gidiyor. Pamuk ve Yakışıklı nın yüzünden Malefiz acılar çekmiş ve tabi ki intikam alınmalı :D...Regina ve oğlu kitabın yazarını araya dursun bizim kurtarıcı Emma yı karanlık günler mi bekliyor...

15 ve 16. bölümler izlendi ...

***spoiler***

efenim yüzde yüz Emma karanlık tarafa geçecek bu onun ayak sesleri çünkü...Kötülerin kendi mutlu sonları iyilerin mutsuz olmasına bağlı ee iyileri mutlu sona kim kavuşturdu Emma...Rumple'ın ince ince oya gibi işlediği planı bu.

Üst Alt