Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önceki dönemlerden kalan ekpss hazırlık kitaplari olanlar var mı?

Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar ben 2018 yılı ekpss yi gireceğim inşallah kazanan arkadaşlar elinizde ekpss kitapları var mı eğer varsa burada isteyen arkadaşlarımıza hediye edebilirsiniz bizler gerçekten seviniriz şimdiden arkadaşlar bu konudaki duyarlılığınız için teşekkür ederim ...

Not: ihtiyacı olan arkadaşlar ve hediye etmek isteyen arkadaşlar burada buluşabilir

Merhaba arkadaşlar.
Elimde Ekpss ve Kpss kitapları bulunmakta.
Ofiste olduğumdan hangi yayınevinden kaç tane var diye sorarsanız net bir cevap veremem.
kitap temin etmek isteyen arkadaşlara gönderim yapabilirim.

Merhaba arkadaşlar.
Elimde Ekpss ve Kpss kitapları bulunmakta.
Ofiste olduğumdan hangi yayınevinden kaç tane var diye sorarsanız net bir cevap veremem.
kitap temin etmek isteyen arkadaşlara gönderim yapabilirim.

Abi iyi akşamlar eğer elinde ekpss kitapları varsa vermek istersen ben alabilirmiyim acaba ?

KPSS ve Ekpss. Kitaplar Önlisanstır. Temin etmek isteyen arkadaş(lar) benimle iletişime geçebilir

Ekpss lisansta var

Kitaplar genel itibariyle tertemiz ve sıfıra yakındır

Hiç bir ücret istemiyorum. Alan kardeşime hayırlı olsun

Ayrıca lise KPSS kitabı satılmıyor. Lise+önlisans olarak satılıyor. Tabi ki veririm. Bilgilerini özelden mesajlarsan gönderirim

Merhabalar,

Benimde elimde 2014 yılı EKPSS 3 adet soru bankalı kitap var. Temiz kullanılmış isteyen arkadaşlar özel mesaj atarlarsa gönderim yapabilir yada elden teslim alabilecek olan varsa verebilirim. Bana da bu siteden bir arkadaş göndermişti.

ayqut 43 Kardeşim elimde olan kitaplarımı gönderdim. Ayrıca istemiş olduğun diğer kitaplarıda. Umarım sınavdan iyi puan alıp atanırsın. Atanıp memur olursan, elindeki kitapları sende burdan başka bir arkadaşa gönderirsen sevinirim.

Üst Alt