Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önceki EKPSS'lerin, lise ve önlisans deneme ve test kitapları olan var mı?

Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar elinde acaba önceki sınavlara ait ekpss lise onlisans test ve deneme kitapları olan arkadaşlar var mı ? Varsa yardımınızı bekliyorum lütfen

Kitap ve ders videoların içerikleri uymuyor

Arkadaslar bazı yayınlardan kitap temin ettim artı olarak ders videolarını çalışıyorum kpss bölümünde fakat dikkatimi çeken şey bazı yerler birbirlerine ile uyumlu değil bu konuda bilgisi olan var mı yardımcı olsa

2018 EKPSS deneme sınavı yapabilecek var mı, ya da kitap önerisi olan?

Merhabalar. Evet sınava daha zaman çok ama kendimizi denemek için ve motive olabilmemiz için bir deneme sınavı yapsak iyi olmaz mı ?

iyi olur tabi ama her önüne gelenin hazırladığı soruları çözmeniz fayda dan ziyade zarar verecektir
yani bu işi iyi bilen biri hazırlamalı
sınav formatına uygun olmalı ve değişen müfredat bilgisine hakim olmalı

yapan varsa katılırız tabi
aslında dersahaneler yapsa ne güzel olur bizim için Türkiye genelinde bunu dile getirsek olmaz mı

Bize yardımcı olabilecek bu konuya hakim elbette sitede vardır. Türkiye genelinde nasıl yapabiliriz ki ?

Hocam zaten bende bu tür paylasımlar için whatsapp grubu varmı diye sordum ama kimse cevap varmedi. Kazadan önce normal kpss girmiştim gruplar vardı çok faydalanmıştık

Nedense ne bir facebook grubu ne bir wp grubumuz var hiç bir paylasım platformumuz yok organize olucak . Oysa bu tür gruplar hem hak arama hemde faydalı paylasımlar için çok önemli

Ama sanırım benim gibi engelli arkadaşlar birbirinden çok korkuyor seri katil değildir kimse insallah:)

Yanlış hatırlamıyorsam bir ara whatsapp gurubu kurulmaktan bahsediliyordu o zamanlar sınava girmeyi düşünmediğim için pek takip etmemiştim. Sanırım kurulamadı...

Önemli aslında ne bileyim atama istekleri bimere yazılacak yazılar hak talebi gibi konularda herkese hızlı ulaşım açısından bir Ekpss platformu şart. Burdan ayrı ayrı dağınık başlıklarla kimseye ulaşılmaz ama tabi dediğim gibi seri katiller çok heralde😃

Whatsapp grubu daha çok fayda saylar.. herkes bilgisini rahatlıkla aktarabilir

Projetor sen yap bir organizyon bir grup kuralım. Sen de bu ışığı gördüm :) Tabi talep olursa grup kurma konusunda...

Sanırım kurulmadı. Kimsede de bir hareket yok...

Projetor

Facebook da bir sürü grup var sadece ekpss yazmanız yeterlidir ben o gruplardan gördüğüm sorulara çalışarak önlisanstan 81 alıp atandım geçen yıl, özel sektörde çalışıyordum bilgisayarda vaktim oldukça açıp facebook da ki gruplarda paylaşılan testleri soruları çözüyordum..

Herkese faydalı olucak gruplar facebook da EKPSS TEST grubu öneririm. Suat UYSAL hocamız sağolsun çok yardımı olmuştur bize deneme testleri ve bilgi paylaşımı ile sizlerde faydası olucaktır facebooktan takip etmenizi tavsiye ederim..

Aklınızda olsun facebook'da kpss2018 sayfası var sık sık soru yayınlıyorlar. Genelde tarih ağırlıklı oluyor ama tarih de zorlandığımız konulardan biri. Ara ara notlar paylaşıp akılda kalmasını kolaylaştıran kısa yollar falan da ekliyorlar.

Deneme sınavı hazırlayabilirim ama online olarak çözülmeyecekse hazırlayabilirim. 2016 da sınava girdim ve iyi bir puan almıştım. Grup kurulacaksa oraya da katılabilirim. Saygılarımla.

deneme sınavları için en iyi yayınevi hangisidir

deneme sınavı için en iyi yayınevi?

EKPSS lise düzeyinde deneme sınavı arıyorum. Nerede bulabilirim?

Merhaba arkadaşlar , elinde ekpss lise düzeyi deneme sınavı olan var mı ?
Çalışma önerileriniz de benim için iyi olacaktır. Teşekkür ederim

@Life işitmeden girenlerinki ayrı ekpssmi oluyo yoksa tek bir kitapmı

Çıkmış sorularda varmı formda:)

Benim temel zayıf konu anlatımlı nerden çalışcam

@flora19

O kitaplar sana da olur, işitme engellilere ayrı kitapçık yok zihin engellilere var :) Bol bol tekrar yapıp test çözerek hazırlanabilirsin sınava, ayrıca youtube da konu anlatımları matematik dersi anlatımları da var, tekrar tekrar izleyerek faydalanabilirsin:)

https://www.youtube.com/results?search_query=ekpss

Harita kadastro matematik konularını bilmiyorum. Hangi konulara bakmalıyım?

iyi günler ben önlisans üniversite mezunuyum harita kadastro matematik konularını bilmiyorum hangi konulara bakmalıyım nasıl bir tarz sorular çıkıyor

Ekpss Deneme Sınavı Yayınları

Merhaba ekpss için deneme almak istiyorum hangi yayının denemeleri iyidir ?

kitap olarak hangi yayın evini önerirsiniz ?

EKPSS İÇİN deneme

Arkadaşlar ben deneme almayı düşünüyorum ama ekpss denemeleri mi almalıyım yoksa normal kpss denemesi mi.ya da sizin şu yayın iyi dediğiniz bir yayın var mıdır?

EKPSS al.KPSS denemesi sonucu bir şey ifade etmez.Konu dağılımı farklı olur.Yediklim ve filozof iyi.

kbenly teşekkür ederim başka bi öneriniz var mı sınav hakkında malum az kaldı:) bi de atamanız oldu mu sizin

Üst Alt