Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önceki EKPSS'lerin, lise ve önlisans deneme ve test kitapları olan var mı?

Ekpss

Sınava ancak çalışma imkanı buluyorum ve şu an neye çalışacağımı bilmiyorum tatürk ve İnkılap tarihi ile alakalı bir sürü konu var özet konu olarak tavsiye ettiğiniz bir PDF dosyası veya konu anlatımı sitesi varsa yazar mısınız sadece bununla değil Diğer dersler ile alakalı olan konularda

sınava çok az bir süre kaldı yeterli zaman olurmu senin için bilemem fakat youtube dan ders video dinlemeni tavsiye ederim. kpss inkılap tarihi yaz bir sürü video cıkar karsına. benim tavsiyem benim hocam ramazan yetgini dinlemen. İnkılap tarihi Trablusgarp savaşı ile başlar. Atatürk dönem, dış politikayla biter.

Öncelikle Selamın Aleyküm.

Sınava 1 Aydan az bir zaman var ama yinede geç kalmış sayılmazsınız. ben yaklaşık 1 seneden beri çalışıyorum. çalışıyorum ama tabi uzun süre çalışmak herşeyi bilmek anlamına gelmiyor kimisi 1 çalışmaya anlar kimisi 10 çalışmaya anlayamaz. İnklap tarihinden Trablusgarp savaşından başlayın Mustafa Kemal'in samsuna çıkmasıyla devam edin.

Zaten konu anlatım kitapları soru bankaları size yol gösterecektir. Onun dışında Türk kültür medeniyeti dediğimiz bir konu var islamiyet öncesi islamiyet sonrası omanlı dönemi türk kültür medeniyeti konularına çalışın. EKPSS'de bu konu biraz daha basite indirgendiği için sultanlara padişahlara verilen ünvanlar hangisi onları temsil eder gibi bunlara çalışın.

Zaten ÖSYM EKPSS kalvuzunda hangi konulardan sorular soracağını belritmiş. ordaki konuları baz alarak aldığınız soru bankası ve konu anlatım kitaplarının o kısımlarına çalışın. yeni çalışmaya başlayanlara tavsiyem mümkün olduğunca soru çözün. bildiklerinizi yapın bilmediklerinizi cevap anahtarına bakıp yapın bi zaman sonra aynı sorudan 2 3 defa değişik biçimde geldiği için kafanızda kalıyor.

Türkçe çoğunluğu yoruma dayalı sorular ve uzun paragraf soruları burda kitap okuyanlar biraz daha şanslı çünkü kitap okumayan pek çok arkadaşıma paragraf soruları sıkıcı geliyor. Ben Benim Hocam Youtube kanalından başladım çalışmaya şuandada Pegem Akademinin Önlisans KPSS kursunua gidiyorum. Normal kpssye çalışır gibi çalışıyorum bakalım hayırlısı Allah'tan

Deneme sınavı sonucum ve atanma

Arkadaşlar pegemin netten pdfsini bulduğun denemeyi çözdüm 75 aldım. 1 ayda 85 yapmak zor mudur ? Bir de bu denemeler sınava göre zor mu oluyor ilk defa bu yıl girecem. Bir de bu yıl memurluk kaçla kapatır sizce ? ortaogretimim yaşim 21

ben de pegemin denemelerinden 76 alıyorum..öğretmenim.Allah hepimiz için hayırlısını versin

aleyküm selam ÖSYM Atatürk ilkeleri ve İnkılap Tarihi diyor Ben de buna baktığım zaman da sadece ilkeler ve Amasya Erzurum Sivas Kongresi ile alakalı önemli bilgileri gösteriyor ama soru bankalarından anladığım kadarıyla ve dediğiniz gibi konu daha geniş galiba internet üzerinden çalışabileceğim bir konu anlatım sitesi biliyor musunuz.yoksa kitap almalimiyim kesin
hsynnml

Sınava şuan 1'aydan az zaman kaldı. İnternetten konu anlatım videolarına çalışın. Youtube Benim hocam kanalı var orası uygundur. Peşine de soruları çözmeye başlayın derim ben

Dostum ataturk ilkeleri ve inkilap tarihi Trablusgarp savaşı uşi antlasmasi ve 1.balkan savaşlarıyla başlar. Konu başlangıcı budur Atatürk'ün tarih sahnesine çıkmasıyla başlar yani olumuyle de biter.Kesinlikle bunlara da calismalisin trablusgarptan dış politikaya kadar geçtiğimiz yillarda buralardan sorular çıktı. Sen 1 soru bankasi ve deneme al sürekli test çöz.

Var arkadaşlar , yukarıdada arkadasın dedıgı gıbı facebook 2018 ekpss
yazarsanız o guruplarda güncel bilgilerde paylasılıyor. Sürekli olarak farklı kıtaplara goz gezdırdıkce aynı konulara 2 kere bakmak bıle zihini mesgul edıyor bılgı karısıklıgına neden oluyor , az ve öz dengeli ve gerekli çalışmak yeterli olacaktır diye umuyorum. İlkdefa gireceğim bende ..

Peki matematikten hangi konular çıkıyor genelde hocam bir bilgin var mı bende mat sıfır derecede ki sa zamanda hangi konuyu toparlarım konu videosuyla
derviskadem

Üstadım benimde matematik sıfır hic alt yapim yok o yüzden turkxe ve genel kültür ağırlıklı çalışıyorum. Matematik de problemler ağırlıklı çıkıyor onlara ağırlık ver sende. Ben yuzde, yas, koklu sayilar , uslu sayilar, obeb okek e başladım bugün.

Hocam Aynı kaderi paylaşıyoruz desene matematiği de.bi özel hocadan 5 6.saat ne.alabilirsem artık o zman. Ben de genel kültür ağırlıklı çalışmaya özen gösteriyorum tavsiyen üzerine Trablusgarp Savaşı'ndan başladım ama Sanki daha önce bu deneme testlerde falan bu Meşrutiyet dönemlerine ait sorular görmüştüm Oradan da çıkmaz değil mi.
derviskadem

Dostum osym nin ne yapacağı belli olmaz osmanlidan 1 tane soru çıkıyor. Soru sayısı az olduğu için oncullu soru verip ters köşe yapabilir. Konular hep birbiriyle bağlantılı.

valla hangisine bakacağımi şaşırdım zaman da az olunca bide matematik de yok iyice stres yaptım bu sınavı bari konular bu kadar geniş olmayasaydi. neyse artik Allah yardımcımız olsun . bide bu 4 yalnis bir doğru mevzusu hala geçerli değil mi?

Üst Alt