Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önlisans bilgisayar teknolojisi ve programlama 321. sıralama

world56

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar önlisans bilgisayar teknolojisi ve programlama mezunuyum. Ekpss den 84.1 puan aldım 321. sıradayım istanbul'da oturuyorum evliyim ilk atamalarda istanbul'a atanır mıyım?

ekpss'ye giren önlisans bilgisayar programcılığı mezunu varmı?

ekpss'ye giren önlisans bilgisayar programcılığı mezunu varmı?

puan kaç altruder nereleri yazmayı düşünüyosun:)

2012 2. Atamada 72 puan ile zonguldağa sağlık bakanlığı personeli olarak atandım . Puanınız oldukça iyi kendinizi istanbul ile sınırlamayın yanın illeride tercihlerinize ekleyin 1 yılınızı doldurup asalet işlemleriniz tamamlandıktan sonra tayin isteyip gidebiliyorsunuz. Bu durum bakanlıktan bakanlığa farklılık gösterebilir. Meb de bu süre 5 yıl diyorlar yönetmeliğini bilmiyorum duyumlarım bu şeklide .

AzMiCaN;

ne olarak atandın ahmet kardeş

benim puan 79.80 sıralama 739 teknikerlik gelirmi acab?

Selam abilerim Anadolu Teknik Meslek lisesinde okuyorum bölüm Bilişim Teknolojileri bu sene lise sona geçtim seneye üni başlıyo direk geçiş yapacm siz hangi Meslek Yüksekokullarını önerirsiniz ?

Bölüm mezunu olarak 2 kadro açılmıştı sanırım tabi ben tercih etmedim onları . Normal memurluk yazdım 10 tane 5 tanede hizmetli kadrosu yazdım . Şansıma 12. tercih geldi hizmetli kadrosunda çalışıyorum . Mutluyum görevde yükselme için sınav açılmasını bekliyorum . açılırsa kadro şefliğe kadar yolu var :)

yunusemre1997;
Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Bölümü gelecek yıllarda buradan mezunlara sağlık bakanlığının büyük ihtiyacı olacak (şahsi görüşümdür.) Tabi sen yinede kendine göre araştırıp karar vereceksin .

Orasını hocalarına sorup yardım alman gerekiyor bildiğim bir şey değil ..

Merhabalar aşağıdaki soruıya cevap verebilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar önlisans bilgisayar teknolojisi ve programlama mezunuyum. Ekpss den 84.1 puan aldım 321. sıradayım istanbul'da oturuyorum evliyim ilk atamalarda istanbul'a atanır mıyım?

tercihleri doğru yaparsan atanırsın world56 puan iyi bence

Üst Alt