Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Önlisans mezunları EKPSS'de kim kaç puanla nereyi yazdı?
70 puanla Kırklareli Tekirdağ Edirne İstanbul Manisa İzmir Bursa diye tüm illeri yazdım 30 tercihin hepsini gelir mi bilmiyorum. Gelsin diye bir umut bekliyorum ne zaman açıklanır sonuçlar ? Bilen arkadaşlar yazabilir mi ?
88.328 puan 225 sıralama ile adli tıp İstanbul, Anayasa Mahkemesi Ankara, MEB vhki istanbul Kocaeli Sakarya Düzce ilk 6 tercihim. Adli tıp 224. sıraya kadar kimler yazdı acaba? Yazanlar kaçıncı tercih sırasına yazdığını da söylerse çok memnun olurum.
85,3 ile 470. sıradayım. Emniyet genel müdürlüğü tekniket kadrolarının tamamını, çevre ve şehircilik ve bakanlığı kadrolarının tamamını ve adili tıp kurumu İstanbu8l yazdım. Hakkımızda hayırlısı
Önlisans, 84,87636 puan ve 515. sıradayım.
2014-EKPSS Ortaöğretim ile İstanbul Üniversitesi'ne Hizmetli olarak atanmıştım halen İstanbul Üniversitesi'nde çalışıyorum. 2018 EKPSS Önlisans'a girdim yukarıdaki puanı aldım ve ilk tercihlerimi Diyarbakır'dan yana kullandım. Gelir mi gelmez mi bakacaz artık
Ben işitme engelliyim
ön lisans makine bölümü mezunuyum.
EKPSSP2 Puanı 72,18228
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 4159
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 12652
Branş bazındaki sıralamam ise 68
30 tercih yaptım.ilk 2 si memleketim mersinden yaptım.geri kalanı antep,adıyaman,erzurum,manisa vs.
Sizce atanabilme şansım nedir?
Teşekkürler şimdiden..
mersinliengelli ilk atama da o puana geleceğini sanmıyorum ama olmayacak imkansız da diyemem çünkü yaradan isterse her şeyde olur sadece matematik verilerine dayanarak yorum yapabilirim ilk atama için çok zor
ikinci ve üçüncü atamalarda alımlar güzel olursa o zaman elbetteki şansınız daha yüksek olacaktır hocam