Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önlisans mezunları EKPSS'de kim kaç puanla nereyi yazdı?

Brkn59

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Evet arkadaşlar katılım olursa sevinirim..Yerimizi görmek açısından iyi olabilir..
Ben 96 ile Tekirdağ yazdım.

ben 71 puanla doğuyu yazdım gelir gelmez bilmem zaten doğru düzgünde çalişamadım sınava suriyeye bile alsalar GİDERİMM

84 puanım var sıralamam 885 tüm tercihleri doldurdum gelirse gelir, gelmez ikinci tercihi bekleriz :) 30 tercihin 25'i meb VHKİ

İlk sıraya bayburt üni yazan 82 puan üstü var mı

70 puanla Kırklareli Tekirdağ Edirne İstanbul Manisa İzmir Bursa diye tüm illeri yazdım 30 tercihin hepsini gelir mi bilmiyorum. Gelsin diye bir umut bekliyorum ne zaman açıklanır sonuçlar ? Bilen arkadaşlar yazabilir mi ?

Önlisans 89 Puan ile ilk 3 tercihim Rize. Rize yazan var mı aranızda?

86 puan ile Tüm hava kuvvetleri komutanlığı vhki yazdım başka yazan varmı

Kaç doğru yanlisa ne kdr puan aldınızida yazarmisiniz

Mırnavs

Kaç puan aldınız kaçıncı sıralamada Ankara’daki hava kuvvetlerini ile tercih yaptınız

88.328 puan 225 sıralama ile adli tıp İstanbul, Anayasa Mahkemesi Ankara, MEB vhki istanbul Kocaeli Sakarya Düzce ilk 6 tercihim. Adli tıp 224. sıraya kadar kimler yazdı acaba? Yazanlar kaçıncı tercih sırasına yazdığını da söylerse çok memnun olurum.

82.380 puanım, sıralamam 897, kayseri, sivas, nevşehir

İstanbul,Ankara,İzmir,Trabzon.

halihazır bir işte olduğum için çokta bel bağlamıyorum açıkçaşı,hakkımda hayırlısı ne ise o olsun.

85,3 ile 470. sıradayım. Emniyet genel müdürlüğü tekniket kadrolarının tamamını, çevre ve şehircilik ve bakanlığı kadrolarının tamamını ve adili tıp kurumu İstanbu8l yazdım. Hakkımızda hayırlısı

o kadar sordum adli tıp yazan var mı diye. Hemen ankete katılıp yazmış millet ama gelip şurada yazmıyorlar ya anlamıyorum ha.

Arkadaşlar benim siralamam 119 düz memurluk tan tercih yaptım önlisans sizce memrluk gelir mi teşekkür.

Selamun Aleyküm Arkadaşlar,

Önlisans 76 puan ile Şırnak MEB verdim gelir mi ? Fikri olan var mı ?

Neffe34
70 puanla aynı yeri 1. tercihte gösterdim, yerinde olsam 76 puanla 1. tercihte Şırnak yazmazdım ama hayırlısı olsun herkes için...

emir79

Kardeş bende puan düşük gelmez diye verdim... ki gelir diye umudum da yok

Önlisans, 84,87636 puan ve 515. sıradayım.
2014-EKPSS Ortaöğretim ile İstanbul Üniversitesi'ne Hizmetli olarak atanmıştım halen İstanbul Üniversitesi'nde çalışıyorum. 2018 EKPSS Önlisans'a girdim yukarıdaki puanı aldım ve ilk tercihlerimi Diyarbakır'dan yana kullandım. Gelir mi gelmez mi bakacaz artık

Ben işitme engelliyim
ön lisans makine bölümü mezunuyum.
EKPSSP2 Puanı 72,18228
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 4159
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 12652
Branş bazındaki sıralamam ise 68
30 tercih yaptım.ilk 2 si memleketim mersinden yaptım.geri kalanı antep,adıyaman,erzurum,manisa vs.
Sizce atanabilme şansım nedir?
Teşekkürler şimdiden..

75 puan ile sirnak yazdim gelirmi acaba tahmini olan var mi

mersinliengelli ilk atama da o puana geleceğini sanmıyorum ama olmayacak imkansız da diyemem çünkü yaradan isterse her şeyde olur sadece matematik verilerine dayanarak yorum yapabilirim ilk atama için çok zor
ikinci ve üçüncü atamalarda alımlar güzel olursa o zaman elbetteki şansınız daha yüksek olacaktır hocam

Üst Alt