Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önlisans mezunları EKPSS'de kim kaç puanla nereyi yazdı?

85 puanla ilk tercih yerim memleketim Niğde gelir mi kısmet artık

Tercihlerim arasında Şırnak var 74,48 puan

Marze

Aynen bende 75.227 ile sirnak tercihler arasinda zor gibi gorunuyor :(

Alpxx
Şırnak benim için rastgele bir tercihti şimdi baktım 27. Sırada yazmışım

Siz zaten çalış mıyo musınuz tek tercih mi yaptınıx
Skolyoz23 sizin ilk tercihiniz mi Anayasa

mersinliengelli

bende önlisans makine mezunuyum 83.70 puanım var alan sıralamam 7 bıraz tercıh yaptım denızlı ve çevresi belki gelir

Brkn59

kardeşim sıralaman 16 dedin ama 16'da gruplarda başka biri vardı. evli misin eşin falan mı var yani onun adına mı yazıyorsun? çünkü 16. sırada bir hanım benim diyordu ondan sordum

Civoo

kardeşim sıralamanı öğrenebilir miyim

daruldarp

anladım teşekkür ederim. o kişiyle mesajlaşmak istemiştim yazacağı yer konusunda. eşimle ortak kullanıyoruz face ve eşim istemiyor kimseyle özelden mesajlaşmak demişti. o yüzden eşi midir acaba diye sormuştum. demek aynı sıralama oluyor. peki meraktan soruyorum ben ve ali 10 uncu sıradayız ikimiz de ankara yazdık aynı tercih. kime çıkacak ? :D

LİSTE YAPIYORUZ - EKPSS TERCİHLERİ açıklanana kadar kim hangi sıralama ile hangi kadroyu tercih etmiş, bunun cevabını bulmak için bir uygulama paylaştık. Altta listeye katılabilmeniz için gereken link ile birlikte sonuçlara yani listeye ulaşabileceğiniz linkte paylaşıldı.
Liste otomatik olarak güncellenmiyor bilmenizi istedim. Günde bir defa güncellenecek. 3-4 gün evde olduğumdan dolayı bu süre zarfında günde 3-4 defa güncelleme yapmaya çalışacağım.
Listenin amacını sonuç listesi içinde açıkladım okuyabilirsiniz.

Ortaöğretim – Önlisans ve Lisans olarak listeyi farklı olarak ele aldım.

Umarım işinize yarar teşekkürler.

ANKETE KATILMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ KULLANABİLİRSİNİZ :
https://docs.google.com/forms/d/e/1...s41neyl-vI4oueLMUwpwklHYCbBm_G4aiXB8fRKES968c

SONUÇ LİSTESİNE ULAŞMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ KULLANABİLİRSİNİZ :
https://drive.google.com/open?id=1gz90SPBQTXk6K80rK5FwTgUQHJN96qwW6vtjTfLf5pk

BU PAYLAŞIMA DAHA RAHAT ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN PAYLAŞIMIN LİNKİNİ KAYDEDİN
Bağlantılardaki platforma göre sanırım ben Ankara hava kuvvetleri komutanlığı Etimesgut ist adli tıp Ankara anayasa ank Çankaya 4 sırada Etimesgut vardı Etimesgut geliyor :) rabnim herkese hayırlısını versin doğru ise bu platformdaki veriler rabbime şükürler olsun beklediğim yerlerden biri :)

Hocam Ankara da nereleri yaZdınız
gambyad ilk 3 tercihiniz neresi Hocam

Sıralamanız 10 mu

daruldarp

Valla kardeşim ben hemen hemen bütün illeri yazdım MEB veri hazırlama ağırlıklı seçtim.Şansımıza bakalım inşallah gelir

gambyad

puandakı küsürata bakılıyor puan farklı oluyor ama o kucucuk kusuratlar aynı sıralamaya koyuyor kusuratda aynıysa diploma puanı kımın yuksekse o :) da dıploma puanına kalan olmaz kusuratlar herksın farklıdır ıllaki

Diploma puanı değil de, diploma tarihi kimin daha eskiyse ona bakılıyor o da eşitse yaşı büyük olana bakılıyor diye biliyorum ben..

daruldarp
madem küsüratlarla biri öne geçiyor neden aynı sıralamayı veriyorlar? biri bir adım öne geçiyorsa puanla onu 16 yapar diğerini 17 yaparsın. sistem inanılmaz saçmaymış gerçekten. gerçi eğitim sistemi atamalar komple saçmalık ona bakarsan :D

Skolyoz23
yok kardeşim 10 uncu sırada a.z diye bir kardeşimiz var ben sadece örnek olsun diye verdim öyle bir sıralamayı

82 küsür 917. Sıra 28 tane MEB 29- bayburt 30- gümüşhane üni
Atanabilir miyim arkadaşlar

Onlisans puanları kaça düşer acaba?uykularım Kalmadi merak etmekten.79 küsür puanımla tercih yaptım.gelir mi ki?şimdiden teşekkürler

82 puan 26 meb 3tane üniversite yazdim yedi bolgenin hepsindende yazdim bakalim hayırlısı

Meb en son alinan onlisans buro iscisi kac puana dustu arkadaslar?

İzmir veya bursada Yasayan onlisans mezunu varmi?

Önlisans Trabzon yazan var mı kaç puan ile yazdınız

Son düzenleme:
boran01

İsimlerin yanına bir takım rakamlar yazmışsınız ama ne olduklarını anlamadım. Üstte bir açıklama da yapmamışsınız

boran01

Puanım sizden yüksek değil :) Ama yine de içimde nedensiz bir sevinç var. Puanım düşük olduğu için çok umudum yok ama belki atamalar belli olacak, stresim azalacak diyedir. Manyak mıyım neyim :))))

Marze

Hayır. Her ismin sağında farklı rakamlar var. 25, 278, 1670 gibi...

Üst Alt