Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Önlisans mezunu olup 3249'dan tercih yapacaklar kaç puan aldınız?
Merhaba bende varmım puanım 60 sıralama 5200 şansım düşük ama toplamda kaç pc programcısı var acaba bu önemli birde konuyu ilk mesaja toparlasak iyi olur mesela xxxx 70 puan balıkesir ve civarı gibi saygılar konuyu takipteyim
Merhaba arkadaşlar, fazla girmiyorum o yüzden yeni gördüm konuyu,
bende 2 yıllık bilgisayar teknolojileri ve programlama bölümü mezunuyum, ÖMSS'den 91 puan aldım,
teknikerlik ön planda; Adana, Mersin, Osmaniye, Hatay yazacam, umarım herkesin istediği olur, kolay gelsin...
Taho kardeş;
Adana ve Mersin için Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bilg. İşletmenliğini yazacam, Teknikerlik içinde Ankara ile İzmir yazmayı düşünüyorum.
Bingölümü yazacaksın kardeşim eğer öyleyse eleyeyim orayı ? daha varmı yazacak olan totalde 200 pc bölümü varmıdır sizce? ayrıca2.3. yerleştirme olacakmı ?
3249- Bilgisayar Programcılığı
Bursa
Puanım: 78.27
Bursa'dan 2 tercih yaptım:
1- Kamu Hastaneleri Tekniker
2- Kamu Hastaneleri Veri Hazırlama ve Kontrol
Tekerlekli sandalye kullanıyorum ve Bursa dışına yazmam imkansız... Hatta ulaşım problemi yüzünden Bursa'da yine 3249'dan alan Gıda Bakanlığını bile yazmadım.
Arkadaşlar bu tercihleri nasıl yapıcaz bende teknikerlik istiyorum Erzurumu tercih eden var mı aranız da veya rize trabzon gibi yerler.ben tercih etmeyi düşünüyom da
birde kimse tercihini şuraya buraya yazıyom diye bişey demiyor ki
arkadaşlar puanı 83 ve 83 den yukarı olanlar tercihleri buraya yazsınlar en azından birbirimizin tercih ettigi yerleri etmeyiz tercihlerimizde boşa gitmemiş olur.