Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önlisans Sağlık Bakanlığı kaç kadro açılır?

clmapo

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar sizce saglik bakanlığı atamalarında ilk atamada puanlar kaca kadar düşer. ? Gecen Sınavda bos kalmis nerdeyse kontenjanların yarısı bu sene nasil olur acaba ?

Benim laborant ve veteriner sağlık. İlk atama full dolmuş ikinci atamada çok yer boş kalmış. Umarım bu seferde böyle olur.

Atanrmym Acaba ? önlisans tıbbi sekreterim

Merhabalar Önlisans tıbbi sekreterim puanim ne yazikki 70 sıralamam 2800 küsür atanrmym acaba ??

@cimapo sağlık kadrosunda genel de kontenjanlar boş kalıyor bu sene kaç saglikci girdi bilemeyiz ama sen yine de en makul şekilde tercihini yap bu atamada olmazsa ikinci de olur Allahın izniyle

PARSTURKUAZ Aynen gecen sene bos kalan kontenjanlarn yuzde 80 i saglik bakanliginin. Dedigin gbi bu sene kac kisi girdi kac kontenjan acilacak bilinmiyor. Tek umudumuz 6.000 alım olmasi şayet oyle olursa guzel kadro acilir dusuncesndeyim

Epilepsi ve ruhsal duygusal engelim var. Radyoloji teknikeriyim. Genelden girdim sınava 88 puan aldım. Saglik teknikeri olarak atanirsam engel durumlarim atamama herhangi bir sikinti cikarir mi? Ruhsal duygusal problemim falan? Bilgisi olan yazarsa memnun olurum

Kontejan olarak ortaöğretimden az olacağı kesin bekleyip göreceğiz.

Arkadaslar bilindigi üzere 13 temmuzda tercihler baslıyor.Bunun öncesimi kadro sayıları belli olur yoksa temmuz 13 te kılavuz yayinlandığında mı ?

Mrhabalar..Sizce bu sene saglik bakanligi kontenjanlari nasil olur ?

Bi toplansak artik..

Üst Alt