Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Opel Astra Sedan Classic otomatik hakkında fikirleriniz?

Zaten opel servislerinin genel huyudur müşteriye eziyet. Garantisi dolsun opel yetkili servislerinin yanından bile geçmem. Bu arada uzun yola çıktım. Yaklaşık 550 km yol yaptım. Lpg henüz hiç kullanmadım. Motorun biraz daha alışmasını bekliyorum. Tamamını benzinde kullandım. Aracı devirli kullanıp sıkıştırmama ragmen km de 300 kuruş yaktı.

Hey gözünü seveyim mazotun iykide babamın sözünü dinleyipde almamışım benzinli+tüplü...

nasıl aracından memnunmusun ?
kullanımı,yakıtı,sürüşü,seriliği

opellerde ınıdırım mı varya.corsa1,2 easy tronıc 30882 ıyımı bu fıyat? motor çok duşuk ama..
22500 otvsiz

Onun yerine Hyundai Accent Era alabilirsin bence :)

Bende Fiat Punto almaya karar verdim arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olanlar fikirlerini paylaşmasını isterim.

musty35;

benim aracımda 1.3 opel astra ben gayet memnunum ibreyide 220 gösterdim motor çok düşük derken yükmü taşıyacaksın rallimi yapacaksın :confused:

kışın o yağan karda millet okadar lüks arabalarıyla yolda kızak gibi kayarken arabalarını savurturken 4lü lerini yakıp gitmeye çalışırken ben gayet çok rahat bir şekilde aracımı kullandım aracı kullanmak çok önemlidir devri,bakımı,bindirdiğin yüke göre süratın,lastik bakımların,yazlık kışlık lastik kullanman.ben aracım garantiliyken bakımlarını kendi ustama götürüp yaptırdım ve garantiyi bozdurdum aracın garantisi kullanan kişidir parçadan çıkan arızalarada zaten kullanım hatası müşteri hatası denilecek bu kesin bişey :)

aldıgınız araba 1600 benzınlı opel klasık markamı.bırden antep bayıdenmı aldınız

ba opel astıralarda devır saatı olmadıgı ıcın sorun yaşayan varmı arkadaşlar

devir saati deil hararet göstergesi yok sadece.
bende de 1.3 cdti sedan astra var.
illa otomatik ve benzinli istiyoduysaniz honda civic i tavsiye ederdim ben...
neyse güle güle kazasiz belasiz iyi günlerde kullanın inş

hararet saat olmayışından sorun yaşayan varmı arkadaşlar opel astıra klasık otamatıklerde

selam arkadaşlar bende astra sedan aldım mesajları okuyorum yakıt konusuna takıldım aynısekmentteki araçlardan azyakıyor katalokda reno azyakar dyorla şehir içi 10.5 astrasedan 8.4 nasıl azyakıyor anlamadım

Üst Alt