Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Organik olmayan psikotik bozukluk ve kullandığınız ilaçlar?

Alin ilacinizi bakin keyfinize
Ben omuzdan vurunuyorum ilac hizli vururlarsa 3 gun kolum.agriyor. birde salya yapiyor ya
Xeplion

Bugün doktora gittim ve kullandığım ilaç olan invega dan dolayı konsantre olamadığımı geceleri uykularımın bölündüğünü ve yorgunluk- halsizlik hissettiğimi söyledim doktorda ABİLİFY önerdi 15 gün yarım doz 15 gün sonrada 10 MG kullanmaya başlayacağım. Arkadaşlar ABİLİFY kullanan varmı? İnvegamı ABİLİFY mı? Birde abilify ın yan etkileri nelerdir?

[FONT=sans-serif]abilify yan etkisi yerinde duramama yapıyor [/FONT]@psikotik

EHN1905 acaba bunu kaç mg da yapıyor siz kaçlık kullanıyordunuz birde cinselliğe etkisi varmı

Hepsini kullandım En iyisi aripiprazoldur. Uykusuzluk yapabilir...

Not:ilaçlar kişiden kişiye farklı yan-etki oluşturabilir deneyin beğendiğinizi Dr kontrolunde kullanırsınız

ben bipolar hastasıyım 1 tam günde depakin lithuril invega nervium lamictal seraqual kullanıyorum aynı zamanda çalışıyorum hiç bi şikayetim yok ilaçlarımı düzenli kullanıyorum tabikide yan etkileri beni zorluyor ama hayat devam ediyor bu şekilde yaşamaya alıştım ben sende herşeyi akışına bırak senin adına zaman herşeyi çözüyor

psikotik 5mg dahi kimi insanda aketezi denen durumu yaratıyor yerinde duramıyorsun parkinson vari bişi oluyor dissosiyatif bu kadar ilaç kullanıyorsun iç organların nasıl yani sağlığını etkilemiyormu ?

Bakalım bugün yeni başladım ABİLİFY ile invegayı bir arada kullanıyorum. ABİLİFY 2,5mg invega 6 ileriki günlerde kademeli olarak invegayı azaltıp ABİLİFY ı 10 mg çıkartacağım bu bir ay sürecek. Umarım risperdal deki gibi akatizi meydana gelmez.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır ilaç kullanmıyorum.Prolixin Decanate 25 mg 1 ampul ilacın yan etkileri varmı. dr yazdı kullanmaya niyetim yok ne yapabilirim

Askerlikden muaf oldum sonra bir kurumsal fabrikaya isbasi yaptım 6 yil calistim ve hicbir ilac kullanmadim cunku iyilesmistim ve iyiydim sonra bir evlilik gecirdim daha sonra rahatsizladim doktora gittim psikotik bozukluk tanisi kondu raporum var calisabilir suan calismiyorum ama sasiriyorum 6 yil hizmet verdim simdi isden cikardilar rapor alinca surekli isime son verdiler iki yildir issizim ne yapacagimida bilmiyorum..moralim cok.bozuk evlilik bitti ayrildik...

Üst Alt