Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortaöğretim'de atanamayan arkadaşlar puan sıralaması..?

ED.

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Ortaöğretim olarak girip atanamayanlar puanlarını şöyle bir düzen içinde yazabilir mi?

Sadece ortaöğretimler yazsın.
Bakalım üst limit kaç olarak.

90'la atanamayan varmı bakalım.

Kaç kişi aldılarki bunlar sıralama 2168 de kaldı anlamadım ki ? 87 gördüm ben atanamayan.

84 puan ile atanamadık. hakkımızda hayırlısı diyelim yapacak bir şey yok. işsizliğe devam

88'de var yani 1500'e kadar düştü atamanayanlar.
Tabii bunda istedikleri belgeler sertifikalar mezun olunan okulların farklılık göstermesi de nedenlerden biri

Halbuki 3052 civarı ortaöğretim ataması kadrosu var.

Şuan için üst sınır forumda gördüğüm kadarıyla 88 ile atanamayan var.

ben beklemiyordum zaten çünkü60 idi şükür ki az çok işim var önce olmayanlara versin mevla yerleşenlere hayırlı olsun

ben zaten 80 puandan aşağısı atanamaz demiştim ama bu kadarınıda hiç hesap edemedim! 88 alıpta atanamayan varsa demekki bunlarda meb'in sınavındaki gibi 90'dan aşağısını bir kalemde silip attı :mad::mad::mad: eşim hamile! altı aydır işsizim ve ailemin yardımlarıyla geçiniyorum! şimdi atanamamak ve bütün iş görüşmelerimin olumsuz olmasıda üste üste bindi! artık ya kıyametimi koparacağım yada ortalıktan çekilip yok olana kadar kaçacağım! başka çarem kalmadı! Başbakanım çok yaşa!!!

67 puan umudum yoktu ama ya kısmet demiştim :(( hayırlısı olsun....

SLİMER KARDEŞ O PUANLA nasıl oluyor sen atanamazsan kimse atanamaz nereleri yazdın?

atananların listesi açıklanmadımı? kim kaç puanla nereye atanmış? kaç kişi atanmış? kaç kişilik kadro boş? bunları bilmek hakkımız değilmi? :confused:

valla arkadaşlar biraz hata biraz isteksiz biraz zorunlu tercih yaptık Ankarada 35 kişilik 5 tercih yaptım 35 kişi arasına giremedim biraz pişmanım ve biraz da hayal kırıklığı da var her ne kadar üzülmesem desemde .

ankara tarım bakanlığına 94.8 le girdim ben ama taban diyişine göre 92 lerde kaldı...hayırlısı olsun ek yerleştirmede olur puanın iyi...

Yazıma nasıl başlasam bilmiyorum.

Başlangıçta bir bakan diyor ki:
20000 atama yapacağız sonra bir başka bakan 3500 diyor
Daha sonra 3500 diyen bakan 7000'e yükseltiyor.
Başbakansa 38000 diyor.
Göz boyuyorlar güzelce.

Sonra tercih kılavuzu geliyor.
Bir bakıyorsunuz.
Düz lise mezunu hüsran.
Doğru dürüst kurum yok.

Başı çeken üç kurum:
Diyanet,Türkiye Kamu Hastaneleri ve Gıda,Tarım Hayvancılık.
Sağolsunlar.
Olmayan kurumar utansın.

Onlarca kurum var onlarca boşluk var.
Bugünkü konuşmada Çalışma bakanı 21900 kişi kamuda çalışıyor diyor.
Başbakan çıkıyor 40000 diyor kamuda çalışana.

3 Milyon 100 bin kişinin olduğu devlette %3 engelli olmak zorunda diyorlar baskımızı yapacağız diyorlar.
Kendileri söylüyorlar.
90 bin kadrodur bu.
Yani 40000 doluysa 50000 boştur

Ve yakında çıkması planlanan yeni yasa bu %3 oranı %5'e çıkacak.
Bunu hesaba katmıyorum bile.

Neyse ben yinede umudumu kaybetmiyorum.
Meclis heleki bir açılsın.
Görüşülsün o ortalarda hiç gözükmeyen onlarca kurum ortaya çıkarda bizde iş sahibi oluruz sonunda.

KPSS ile normal kadrolardan 91 ile atanan bir kişi var ise
Bunu normal kadroların oranına boşluğunu mantıken kafanızda değerlendirirseniz.
85 ile atanması normal olmalı.
Çünkü bu engelli kadrosu boşluk çok.

Yazacaklarım bu kadar.
Hala umutluyum.
Umarım 1 sene içersiinde Ek atama ve 2. hatta 3. atama olur (3 olacağını sanmıyorum ama)

Abi siz tercihlerinizi bundan sonra yardım alarak yapın. 90 puanla açıkta kalmak pes yani.

ya xxx man Ankara aslında çoğu kişinin öyle ya da böyle tercih listesinde bulundurdugu illerin başında mesela adam istanbulu yazmıyor Ankarayı yazıyor biraz da memur şehri ya o açıdan cazip bi de 4.5 milyon nüfus var yani pasta küçük nüfus büyük

Oryaya bide ''istihdam'' attılar , 16 da 1 kişi.

74
sıralama 9700 küsür

ATANAMADIM sağlık olsun :(:(:(:(

doğru diyon kardeşim ama nasip işi birazda...ek yerleştirmede bakarsın daha güzel kadrolar gelir...

şimdi bu demektir ki önümüzdeki 2. tercihlerde 80 ve üstü atanamayanlar için..

Üst Alt