Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortaöğretim'de atanamayan arkadaşlar puan sıralaması..?

85.707 =1647 Atanamadım Tekerlekli sandalyeli olduğum için evime yakın yeri tercih ettim. Tek tercih yaptım. Atanan arkadaş 94 puanla atanmış arkadaş adına sevindim hayırlı olsun.Lise memur olarak atanmak hayal oldu bir kaç tane düz lise kadrosu var. Oralara da yığılma olunca 85.ile 90 la atanamamak normal Ben eğer olursa bu sistemde ikinci atamalarda da atanacağımı sanmıyorum.

sitede kim nereyi tercih etti die sordugumuzda dogru düzgün 90 üstü yoktu herkes dedi tamam baya düşük almış herkes baya kişi yerleşir,şimdi bakıyorum da 90 üstü puan alanlar ilk süreç ti bilmem neydi falan yıgın yaptılar bari en başta soruldugunda paylaşın ben diyorum hiç 90 üstü alan yok heralde neyse herkese burdan hayırlı olsun dileklerimizi iletelim..

eylülde de birşey olmaz bir iki süsleme yaparlar ancak...

lise 70-80 arası zor görunuyor baya bı yıgılma olmus hakkımızda hayırlısı..

bu iş iyioldu yığılma var 1 -2 yıliçerisinde alımlar yapılırsa umarım herke sesıra gelir

zor o kadar alım 1 2 yıla mumkun degıl gıbı görunuyor ama hayırlısı ne dıyelım

75 puan alan bile atanıyor 92 alan atanamıyor yani adamın varsa atanırsın bu kadar pasit

Benim tek anlamadığım konu var benim arkadaşım 62 puanla diyanet işlerine atandı.İmam olarak fakat sadece imam hatip lisesi mezunu imamlık belgeside yok şimdi bunun ataması olurmu olmazmı.

mtunc52;

çok teşekkür ederim kardeş. Allah razı olsun.

şimdi baktım atanmam istanbul'a :D

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
HİZMETLİ (İSTANBUL / TÜM İLÇELER - TAŞRA

yalçın bey; seçim dolayısıyla bizide seçerler diyorsun insallah 20014 deki 2. ömss kadar 5-6 alım daha olacak büyük ihtimal rabbim her birimizin yar ve yardımcısı olsun

müezzinler 54 puanla atanmış bizimgibi 88 puan alanlar açıkta yuhhhh böyle adalete

ben hiç atanamam belliki.puanım71,13 binlerdeyim

ben hiç atanamam belliki.puanım 71 ,13 binlerdeyim

benim bu soruma cevap verirseniz çok sevinirim.özel tertibatlı araç alabilmek için %90 ve üzeri özürlü olmakmı gerekiyo.yoksa daha düşük olanda alabilirmi.bir kaç güne kadar raporumun süresi doluyo yenisini alıcamda.bütün özürlü haklarından yararlanmak istiyorum.şimdiden çok teşekkürler

raamis;
bu cevabım sanadır bilesin. :)
benim bildiğim kadarıyla %90 özürlü olarak engelli aracı alanlar, aracı kendisi kullanmıyor. bir yakını kullanıyor. zaten kendinin kullanabilmeside pek mantıklı gelmiyor.
diğer şekeldi alanlar ise, ya sol ayağından engelli olacak, yada sağ elinden rahatsız olacak. bu devletin saçma sapan uygulamarından biri. sen hem engelli raporu ver, hemde şöyle olacak böle olacak de.
ben sana derim ki sen yine de sağlam kaynakları olan üyelerden cevap bekle.
(Bu yazıyı buraya kadar sabırlı bir şekilde okuduğun için ayrıca teşekkür ederim. :) herkesin Kadir Gecesi Mübarek olsun inşallah.)

Çağla Hanım siz; 77 küsur puan aldınız Gördüm bizzat şahit oldum Halen neden 88 puan aldım diye yalan dolan demeç veriyorsunuz adayları olur olmaz düşüncelere sevk ediyor sıralamayı saptırıyor kafaları karıştırıyorsunuz çogu Arkadaşımız yerleşmemiş durumda herkezin derdi kendine iyide kötüde alsan kendine kime ne Hak Adalet Eşitlik Arıyorsan kandırma lütfen gerçekçi ol bilki aldatan kendi aldanır:(

çagla hanım sınav puanını asarmısın basarmısın bilmem kulaktan dolma bilgilere hadi inanma göz gördüğüne inanır unutma öyle eften püften 2 satır yazı yazmayla olmuyor kanıt isteniyor hiç kimse çocuk degil kanmıyor kaçıncı perde sırada hangi oyun sahneden inmeye niyetiniz yok bakıyorum bu saatten sonra olur olmaz saçmalıklarınla gündemi meşgul etme lütfen

Üst Alt