Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortaöğretimden kaç puanla, nereleri tercih ettiniz?

denizkızı

Aktif Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
5
Ortaöğretimden girenler pek bi sessiz :)
Kimler,kaç puanla nereleri tercih etti acaba?
Ben adalet bakanlığı mersin,adana,osmaniye,konya,karaman,istanbul,izmir ve meb'de bir kaç da hizmetli tercihi yaptım.

ben de mersin'de yaşıyorum, aynı yerleri yazdım. fakat istanbul, İzmir yazmadım. hayat pahalı, realiter düşünmek lazım. ortaöğretim 90 puan ile hizmetli yazmak istemedim.

78 puanla Türkiye'nin her bölgesinden yazdım hizmetli.

Ben 88 puanla şansımı kaybettim o zaman aynı yerleri yazdıysak :)
Şaka bi yana memurluk geleceğinden pek umutlu değilim zaten çünkü alım çok az.
İstanbul,izmir yazma sebebim tayin aldırma şansım olmasından kaynaklıydı ama dediğim gibi atanacağıma dair hiç umudum yok.

89.69 hemen hemen her yer doğu ili olarak sadece Malatya bende umutlu değilim hepsini memur tercih ettim hayırlısı artık

87,48 puanla henüz tercih yapmadım bu puana hizmetli bile gelmez

çıkmayacağını bile bile batıdaki yerleri yazacağım sonra ikinci tercihi bekleyeceğim

ben dün inceledim 2016yı tercih robotundan hizmetli gelebilir rahat

tkahveci86

2016 da 2500 kişi alındı şimdi 534 kişi
benim tahminim 2018 ilk alımlarda hizmetli memur 89 un altına düşmeyecek

95 civarı heryeri beğenmiyo beklerim daha iyi diyo tek tercih yapıp kazanamazsa çıkacak bu tercihteki sıralamadan

ben ortaöğretimsem öle bişey demezdim

google a istediğin yılın ekpss tercih robotu yaz çıkıyo

arkadaşlar yanlış tercih yaptım. Silemiyorum da 90 puanın üstünde alan biri düz memurluk ta ilk nereyi yazdı söyleyenlr mi bende onu ilk yere yazcam bana gelmesin diye lütfen

ohooo arada bul onu boşver sen o yöntemi silinmesi lazım bi şekilde mantıken

Silinmedi herşeyi denedim. Sormadığım kimse kalmadı. Bilen varsa yazsın

Onaylanmış artık orada Bir de kontrol edin onaylamadan önce diye

Alt üst ok var ona tıkla yer değiştir

İstediğin başa glr

Ya kutucuk siliniyor da ben komple silmek istiyorum. Tercih i iptal etmek. Onu yapamadım

O olmuyo

Bitane seçcen illaki hepsi silinmiyo

aycelep Sen ne yapıyorsun tercih
Aplaların yardımcı olsunlar son gün 3 gün sonra unutma

91,2 puan ile ilk yerlere istanbul ve çevresini yazdım.bunların geleceğini sanmam.sonra ana baba memleketi olan erzurum adaleti yazdım.5 kontenjan var,acaba benden daha yüksek puan almış olupta erzurumu yazan çok var mı meraktayım.varsa bir ses verebilir mi buradan.erzurum dışında doğudan sadece malatyayı yazdım.kütahya,burdur,bartın,ısparta,adana,artvin,çanakkale,sinop,samsun,bilecik diğer yazdıklarım.son 5 sırayı ise hizmetli yazdım.

bu puanla hizmetli yazmak aptallık gibi ama ne yapalım devlete güven kalmadı.sonraki atam ne zaman olur? kaç kişi alırlar belli değil.artık uzun süre seçimlerde olmayacağından ortam bulanık.ayrıca kurum içi hizmetliden memurluğa geçiş yapılabildiğini duydum.ve de bu sene ön lisanstan mezun olurum.2020 sınavına 1,5 yıldan az kaldı. o sınava ön lisantan gireceğim.yeteri kadae çalışırsam eminim o sınavda da iyi bir puan alırım

hayır yapmayı dusunmuyorum gibi daha kararsızım

Eğer yaparsanz son anda. İlk nereleri tercih ettiğinizi söyler misiniz. Yanlış tercih yaptım da. Gelmesin diye benden yüksek yazanın yazdıgnı yazacaktm da

yanlıs tercih yaptıysan hepsni sil 1 tane kalıyor diyolar onuda imkansız brsey yaz olur biter

Üst Alt