Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortaöğretimden kaç puanla, nereleri tercih ettiniz?

Branşmdan kadro açılmadı beklemeyi düşünüyordum. Ama düz de yazarım son anda silerim vazgeçersem diyordum. Olmuyomuş işte kaldım öyle

düz ne yazdınız hangı kurum söyleyin ki ona göre tercih yaparım belki benim hoşuma gider

Genel sıralama 400 lerde alanı yok da 159 da. Böyle yazıyor tabloda

Ekpss sonucundaki sıralama geçerli

Ösymdeki bıranş sıralama fos

Branş bazında sıralamalar neden var o zaman bizzat ösym yi arayıp sordum

Bilmiyom

Benim sıralama ösymde 3540
Ekpssde 27bin

Benim puanım 90.89 sıralama 467 tüm hizmetlileri yazdım gelmicegini bildiğim halde İstanbul Tekirdağ Yalova Bilecik vs vs yazdım Doğu'da Van Bitlis Siirt ve erzurumu yazdım sanayi yazdım uşak Kütahya falan oraları yazdım büyük ihtimalle hizmetli gelecek bunada şükür

umut her zaman vardır. dünyada bazen güzel şeyler de olur. umudunu kaybetme. :)

Düzenlemeye gir ,değiştireceğin tercihin üzerine gelip kalmasını istediğin tercihin aynısını seç,bu tercih daha önce seçilmiş diyip silmek istediğini siliyor..

73 Puan aldım Adalet Bakanlığından Ankara'ya yakın her yeri yazdım.
MEB'den Hizmetli olarak İstanbul ve Konya'yı yazdım çünkü 30 kişi alacaklar. İstanbul'da hayat pahalı ama ekmek parası sonuçta :( Tek olsun ona da alışırız :)

Bilecik belediye başkanlığı bilgisayar sertifikası mı istiyor
bilen var mı Acil cevap veriniz lütfen

Zorro
Öğrenim siteniz boyunca bilgisayar ferdi girmeniz bilgisayar sertifikası yerine geçiyor bunu mezun olduğunuz okuldan transkript alarak belirleyebilir ve Bilecik bilgisayar işletmenligi kadrosunu seçebilirsiniz

diyanete bu kadar boş kadro açılması, kadro sayısı fazla gösterilmesi için uydurulmuş bir yalan dolandan ibaret

hayır konyayı yazmadım sadece istanbul ve erzurumu yazdım hizmetli olarak

Üst Alt