Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortaogretimden sinava girecekler hatirladiginiz sorulari cevaplari yarin buraya yazin

çözüyorum 8 çıkıyor ama bende sınavda 8 buldum sanki yoktu cevaplarda sonra 15 yaptım diye hatırlıyorum
13-3x/4=7 soru buydu cevap 8 çıkıyor

ama sınavda 8i bulamayıp 15 buldum sonra diye hatırlıyorum net bilgisi olan

Ben sana net bilgi veriyorum çünkü en iyi dersim matematikti onun için iyi hatlyorum...

ben bi haberim sınavlardan tekrar olunca banada bilgi verirmisiniz ?
teşekkür ederim

şuan çözüyorum evet 8 muhtemelen doğru yaptım o zaman ama diğer arkadaş 8 yoktu diince açıkcası tereddüte düştüm

[FONT=helvetica]2016 Ekpss
Doğru 38
Yanlış 10
ve sanırım yine 70 lerdeyim
Bahane değil elbet. Ben salona girer girmez sınav başladı,konsantre olamadığım için türkçe sorularını algılayamadım ilk etapta, bu da benim için zaman kaybı oldu ve süre yetmedi. Sağlık olsun

Dilerim hepimiz için hayırlısı ne ise o olur.

[/FONT]
[FONT=helvetica]

[/FONT]

Bu yıl benim babamın kurumuna biri yerleşmişti 33 net ile 78 virgülü bir puan aldı ve son atamada yerleşti...

Matematikte sadece çemberi yanlış yaptım14 doğru 1 yanlış ama genel kültürü batırdm işte..

62 civarı alırsın

genelde ya mat iyi insanların ya türkçe ikiside iyi olan uçuyor zaten bence en büyük sıkntı zamandı ama kimse değinniyor bu konuya 120 soru 120 dk se 60 dk 60soru eşitiz gibi gözüksede değil bence işaretlemesi bir dakika sürmeyen sorular var çünki onlardan zaman kazanılıp türkçe ve mate ayrılıyor belki zaman olsa ben düşünüp uğraşıp mat yapacaktım sen biraz düşünüp türkçe yapacaktın

62 civarını imdat usta rumuzlu arkadaşa yazdım bu arada forumda yeniyim tam çözemedim

[FONT=helvetica]2016 Ekpss
Doğru 38
Yanlış 10
ve sanırım yine 70 lerdeyim
Bahane değil elbet. Ben salona girer girmez sınav başladı,konsantre olamadığım için türkçe sorularını algılayamadım ilk etapta, bu da benim için zaman kaybı oldu ve süre yetmedi. Sağlık olsun

Dilerim hepimiz için hayırlısı ne ise o olur.

[/FONT]
[FONT=helvetica]

[/FONT]
38 netle kesinlikle 70ten fazla alırsın arkadaşım 75 78

Bu yıl benim babamın kurumuna biri yerleşmişti 33 net ile 78 virgülü bir puan aldı ve son atamada yerleşti...

Matematikte sadece çemberi yanlış yaptım14 doğru 1 yanlış ama genel kültürü batırdm işte..
33 net 78 iyi bence ama netler ve puanlar değişiyor bu aşikar kadir bey eğer matematikten çok yaptıysanız bence standart sapmadan dolayı yüksek gelebilir diğerleri nasıl peki

geçen sene de 77 almıştım. Sıra gelirse artık :)

Benimde aklimda netlesti sayilir rakamlar
14turk
10mat
15 de geri kalani.
Bu netle kac puan alirim.turkiyenin heryerine giderim.hizmetli yaxicam zaten olur mu ilk defa girdim.

hocam 62 puanla atanma sansim varmi benim.umidim yok sizce sansim varmi

arkadaslar birde ornegin bir soruyu 1000kisi yapamadi dadece yuz kisi yapti diyelim bu yapilan sorudan ekstra olarsk puan gelmezmi

Matematik 14 doğru 1 yanlış türkçe herhalde 11 doğru 4 yanlış falan genel kültür ise 14 doğru 12 yanlış böyle yani..

Düz lise mezunları 90 üstü alamaz ise zor atanır mesleki atamalardakiler 70 üstü atanır ...

3. Atamadir.

Bölümle ilgili kadro açılırsa avantaj sağlar örnek hemşirelik veya imam kadroları gibi..

3.atama dami sansim olur 3.atama varmi

ben duz lise mezunuyum yinede atanma sansim olurmu

3. Atamadir.

Bölümle ilgili kadro açılırsa avantaj sağlar örnek hemşirelik veya imam kadroları gibi..
evet gerci hizmetli olarak calısıyor 2. atamada atandı diye biliyorum iyide maas alıyor darısı hepimizin basına

Türkçe'deki "kara delik" sorusunun cevabı ne olacaktı? Ben dipsiz kuyu yaptım.

Bölümün ile alakalı kadro açılırsa örnek imam kadroları hemşirelik gibi bu kadroları düz lise mezunları tercih edemez o bölümden mezun olanlar kendi arasında yarışır..

"bende dipsiz kuyu yaptım ama herkes zıttı diyor dönüm noktasıymış

1 atmada memur tahmini olarak kadrolada bağlı tabi ki ama memur 1 atama 90 puan hizmetli 87 civarı ikinci atama memur 85 en az hizmetli ise 81 puan 3 atama memur en az 80 puan hizmetli 77 puan

Hadi arkadaslar sorulari hatirlamaya devam

Ermenilerle yapılan kars değilmiydi 1921'de

Türkçe ile ugraşır iken 35 dk geçmiş 32 tane işaretledim sanıyorum 6 yanlış çıkacak yada 7 olay bu sayın paşam. Zaman yetmedi zaten 60 dk 10 dk gbi geldi geçti. Normal kpss ye çalıştım ama tarihte farklı pek bişey çıkmadı demek ekpss ye özel çalışmak gerek farklı bence bu birazdaha, nezamana açıklanır bu puanlar paşam?

arkadaşlar özelden hatırladığınız tüm soruları yazın toplu şekilde yazayım arkadaşlar size daha net ve açık olur

Üst Alt