Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortaöğretimler organize olmalı!

Devlet neye göre alım sayısını cıkartiliyor hiç bilmiyorum ama bakılan boş kadrolara bakilirsa ciddi ciddi engelli alimlarinda maduriyet yapiyor. Soylenen boş kadroları diger 2 senede bir yapılan sınavlara goremi doldurmayi planliyor oda bilinmemekte..Ama şehit ve gazi yakınlarının (35000 oldugu soyleniyor) ve somada hayatını kaybeden işçilerimizin yakınlarınında kamuya alınması engelli kadrolarinin oraya kaydıgının dusuncesindeyim.

bir arkadaş evden çıkamadığı için açık liseyi bitiren insanların hakkı demiş bende o insanlardan biriyim ve bende gerekirse eylem vs. ile kadroların arttırılması gerektiğini düşünüyorum açıktan okumak ise her engellinin kazanabileceği bir şey değil tembel insanlar olsaydık bu kadar bile okumazdık konuyu farklı yönlere çekmenin gerçekten hiç anlamı yok doğru, bizler emek vererek alınan yerleştirilebilecek puanların kadro azlığı nedeni ile heba olmamasını savunuyoruz hak edilen yerleştirmelerin yapılmasını istiyoruz söylenenleri çirkin laflarla çarpıtıp kirletmeye çalışmanın anlamı da yok daha fazla bu saçma fikirleri tartışmak da sonuçsuz olacak daha fazla uzatmanın anlamı yok bu konular farkındalığı olanlarla konuşulur olmayanlara gülüp geçilir bundan sonrada böyle yapılacak;)

Penthesilea;
fikirlerin gayet güzel bence ses getirebiliriz hep birlikte hareket edersek amacımıza ulaşırız inş

en azindan hizmetli icin matematik neyine yarayacak hic sevemedim hayatim boyunca universite terk lise mezunu

Üst Alt