Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortopedi %20, fizik %20, kardiyoloji %19 rapor verdi. Toplam oran nasıl hesaplanır?

Selam aleykum benim karaciğerden dolayı eski raporum % 54 dü şimdi ameliyat oldum % 70 veriyorlar ameliyat hastalarına çölyak için de %25 veriyorlar ayrıca gözlerim için de bir ara %10 vermişlerdi şimdi tekrar % 10 olarak hesaplarsak eğer benim raporumu yenilediğim de rapor yüzdem kaç olur hesaplaya bilir misiniz ben sizin yaptığınız hesaplamadan şeyden bir şey anlamadım da hesaplar misin rica etsem

merhaba arkadaşlar babam doktorlardan MUAYNE SONUCU

NÖROLOJİ % 80 - % 60 - % 45
FİZİK TEDAVİ VE REH.POL. % 80 - % 60
DAHİLİYE % 20 - %1 0 - % 10
KARDİYOLOJİ % 30 -
ÜROLOJİ % 10
NEFROLOJİ % 20

aldı ve yaşı 74 olduğundan % 10 alır sanırım arkadaşla

r lütfen bana bunu hesaplayabılırmısınız rica ederim

slm arkadaşlar ortapedi %11 %11 %11 %5 %5 %5 verdi sizce oran ne olur yardımcı olabilirmisiniz

arkadaşlar bu siteye üye olduğumdan beri kimse yazdıklarıma bir cevap yazmadı ((( anlamış değilim (((yardımcı olabilcek bir site sanmıştım(( son kez soruyorum umarım bu sefer birileri bizi insan yerine koyarda bir cevap yazar babam doktorlardan MUAYNE SONUCU NÖROLOJİ %80 - %60 -%45 FİZİK TEDAVİ VE REH.POL. %80 - %60 DAHİLİYE %20 - %10 - %10 KARDİYOLOJİ %30 - ÜROLOJİ %10 NEFROLOJİ %20 aldı ve yaşı 74 olduğundan %10 alır sanırım arkadaşlar lütfen bana bunu hesaplayabılırmısınız rica ederim lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kbb:%22, ftr:%18-(34) ama 34 yuvarlak içinde idi 2 bacağı da inceleyerekten verildi kaç gelir siz ce pek anlamadım

benımde psıkıyatrıden %25 kulaktan %15 verıldı eyer 10 puan dusurulse alamıcaz raporu bosa urastık desenıze hayırlısı artık elden bırsey gelmez :(

meraba doktorum bana gözümden sadece % 36 lık rapor verdi ne kadara denk gelıo bu acaba rapormda kaç hesaplanır bakarmısınızz

hatice tek oran verildiyse sadece o olur yani senin oran 36

benımde psıkıyatrıden %25 kulaktan %15 verıldı eyer 10 puan dusurulse alamıcaz raporu bosa urastık desenıze hayırlısı artık elden bırsey gelmez :(
devran seninki 36 eder

kbb:%22, ftr:%18-(34) ama 34 yuvarlak içinde idi 2 bacağı da inceleyerekten verildi kaç gelir siz ce pek anlamadım
seninde 36 olur eğer doğru oranlar verdiysen yani 22 ve 18 ise

arkadaşlar bu siteye üye olduğumdan beri kimse yazdıklarıma bir cevap yazmadı ((( anlamış değilim (((yardımcı olabilcek bir site sanmıştım(( son kez soruyorum umarım bu sefer birileri bizi insan yerine koyarda bir cevap yazar babam doktorlardan MUAYNE SONUCU NÖROLOJİ %80 - %60 -%45 FİZİK TEDAVİ VE REH.POL. %80 - %60 DAHİLİYE %20 - %10 - %10 KARDİYOLOJİ %30 - ÜROLOJİ %10 NEFROLOJİ %20 aldı ve yaşı 74 olduğundan %10 alır sanırım arkadaşlar lütfen bana bunu hesaplayabılırmısınız rica ederim lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bunlar nasıl oran vermişler anlamadım her bölüm 2şer üçer oranmı verdi ama ben senin tüm yazdığın oranlara göre hesaplıyayım evet baktım birkaçtane oranı hesaba katmasan bile 100 yapıyor oran geçmiş olsun

slm arkadaşlar ortapedi %11 %11 %11 %5 %5 %5 verdi sizce oran ne olur yardımcı olabilirmisiniz
tam 40 yapar adaş

sadece nerolojiyi hesaplaman lazım oda %95 civari ediyor

merhaba

bu gün anneme (65 yaş üstü) heyet raporu almak için doktorlar ile görüştüm. Heyet raporunda KBB %10, Fizik Tedavi (iskelet yapısı) %24, Sinir Sistemi %5, Kan Şekeri %20, Hormonal Bozukluk %10, ve göğüs hastalıkları (koah) %80 verdi. Heyet te 2 hoca solunum cihazını kaç saat kullanıyorsun tek başına evde yürüyebiliyor musun gibi sorular yöneltti. Merak ettiğim bu yüzdeleri balthazar formülü ile yapılan hesaplamaya girdiğimde %91 gibi bir rakam çıkması. Verilen bu yüzdelere istinaden %91 in altında rapor verebilirler mi? ayrıca %91 altı verebilirlerse itiraz edilebilir mi ve edilebiliyorsa nereye edilir?

Şimdiden tşk ederim.

% 91 se sanmam değiştirmezler genelde neyse onu veriyorlar ama eksik verildi dersen il sağlık müdürlüğüne itiraz edebilirsin

Mrb arkadaslar benim buradan soru soruyorum ve benim sorularim cevap verilmeden siliniyo bu nasıl oluyo benden mi kaynaklaniyo anlamadım

kaygusuz
Belki sorularını ilgisiz forumşlarda soruyor olabilirsin, yönetici arkadaşlar ilgili foruma taşıdığında da bulamayıp silindi sanabilirsin.
Küfür, hakaret, siyasi polemikler içermeyen hiç bir mesaj silinmez burada.

Hocam kötü içerik asla bulunmaz bende aynen öyle sandim aradim fakat bulamadim hocamsadece sorunumu bildirmistim hocam silindiginden eminim hocam Ufukalp hocam
ne diyeyim ki Allah yardımcımız olsun bu hale düştük yani insanlık namina soylenilecek bi sey yok tşk ederim

Hesaplama

Arkadaşlar bugün heyete girdim nörolojiden %40 beyin cerrahiden %15 hipertansiyondan %10 kolestroldende %10 aldım toplam rapor oranım kaç çıkar

baltazar hsebı yapılıyor yaklasık olarak yuzde 45 gıbı bır rakam cıkıyor malulen emeklı olmak ıcın en az yuzde 60 rapor gerekıyor

Slm.30.10.10. Puanlar verilmis kac puan olur acaba

Merhaba ben bugün anneannemi götürdüm %90 rapor almak için ama sanırım olmadı
KBB: %10
Dahiliye: %10 - %10 - %20
Nöroloji: %60 - %20
Kalp: %10 - %20
Verdi göz, psikiyatri, genel cerrah ve fizik tedavi ise vermedi.
Anneannemin haftaya kalp pili takılacak bez, yatak ve mama raporu var yine de bizi süründürdüler kadın 77 yaşında rapora % kaç olarak düşecek? Hesaplamada yardımcı olur musunuz?

gizemksz Diğer başlığada yazmışsınız sorunuzu,60 yaş üzeride eklendiğinde %88 olarak rapor alırsınız.Dahiliye ve kalp doktoru şayet sol ventrikül hipertrofisi için oran vermişlerse(kalp tansiyonu)Bu durumda heyetten çıkacak raporda,tansiyon için aldığınız oran rapordan düşürülür.Bu durumda %87 alırsınız.

merhaba arkadaşlar
bir sorum olucak bugün heyete raporu verdik 1 hafta sonra çıkıcak nöroloji % 40 ,pskiyatri % 40 ,kardiyoloji % 20,dahiliye % 20,kbb % 36 üroloji % 5, fizik ise 2 adet % 40 yazdın nedense anlamadım. sizce oran kaç çıkar hastanın yaşı 65 üzeri.

enesulaş 2 adet % 40 fizik olayını tam anlayamadım ama tek olarak hesaba katarsak bu oranlara göre % 91 gibi sonuç çıkacaktır ..

Üst Alt