Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM 2017 sınav takvimini açıkladı. EKPSS 2018'de olacak. 3. Atamalar olacak gibi

hocam ben göremedim ekpss başvuru tarihini

bu sınav takvimi yerleştirme takvimi açılmadı daha

arkadaşlar hep 3. atama oldu zaten 2017 de zaten ekpss olmiyacak belli olan birşey bu

3. atama olmaz arkadaşlar.Geçen sene seçimin hatrı hürmeti adına 3.alım yapıldı.Bence alım sayısına bakacağınıza nitelik kodu eklenmesin diye birleşin.75-80 puan alan atanamazken 55-60 puan alanlar hatta o nitelik kodu olmadığı için boş kalan kadrolar var çok ama çok büyük haksızlık bu

suqer dogru soyluyor nıtelık koduyla adam 60-65 le memur oldu ben gıbı 90 ustu alanlar hala atama beklıyor . boyle sacmalık gormedım.

3. atama diye bişey yok Bennur Karaburun seçimler öncesinde Ahmet Davutoğlundan rica etti 3. atama yapılması için Ahmetde kabul etti ve yapıldı istisnai bir durumdu bir dahada yapılmaz

Arkadaşlar 3. atama hep olmuştur.Amacınız nedir sizin?.Siz 4. atama ile ilgili gündem oluşturun.

Seneye martta ikinci atama olsa daga sınava bir yıldan fazla kalıyo allahın izniyle 3. atama olacaktır

Bizim memlekette seçim bitmez kardeşim bak simdi başkanlık var seneyede bişeler çıkar canını sıkma

Nitelik olmasın demek nasıl bir mantıktır anlamadım arkadaşım. Adamlara elektrik teknisyeni veya kuran kursu öğreticisi lazımsa adamlar ona göre nitelik arayacak tabi. Düz lise mezununu puanı yüksek diye elektrik teknisyeni yapacak halleri yok ya. Sanki o 55-60 ile atananlar düz lise mezunu oldukları halde atanıp sizin hakkınızı yiyiyorlar..

Ekpss 2018 de olacaksa kura ya girmek isteyenler demi 2018 i bekliyecek yomsa gidip baavuru yapsinlarmi??

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. atamalar şubat-mart gibi yapılırsa 2018 ekpss sınavına kadar yaklaşık 1 yıllık bir süre kalıyor. Bu 1 yıllık süre içerisinde 3. atamaların yapılma ihtimali var. Şubat ayında engelli öğretmen alımlarından sonra ekpss lisansta memur adayları için avantajlı olacağını düşünüyorum.

ohal uzadı ıkıncı atama bıle ne zaman nasıl olur bılınmez ınsallah dedıgınız gıbı mart gıbı olur

arkadaşlar 2012 ve 2014 de 3 atamalar olmuştur ve inşallah bu dönemdede 3 atamalar olacaktır nasılki normal kpss nin gegeçerlik süresi 2 yıldır ve 2 yıl içinde 3 -4 atama yapılmaktadır bizim ekpss ninde geçerlilik süresi 2 yıldır ve bizdede ortalama 3 atama yapılıyor ve inşallahta öyle olmaya devam ediceküir

Aynen öyle 3. atama büyük ihtimal olacaktır olmalıdır da olmak zorunda (inşallah) :)

Bir deli kuyuya taş atıyor kaç akıllı çıkarmaya çalışıyor arkadaşların dediği gibi 3 .atama zaten olacak nasıl 2018 sınav olacağı kesinse 3. atamada kesindir siz 4 . atama olurmu diye tartışın forum da hep aynı muhabbetler dönüp gidiyor şimdi 2017 sınav olacakmı bitti şimdi 3 . atama başladı millet laf olsun diye konuşma olayı yerine insanlara faydalı birşeyler paylaşma olayına gitmeli hep aynı muhabbet ben atanırmıyım bu puanla ,sınav olurmu,kaç alım olur,

nitelik olmasın demek nasıl bir mantıktır anlamadım arkadaşım. Adamlara elektrik teknisyeni veya kuran kursu öğreticisi lazımsa adamlar ona göre nitelik arayacak tabi. Düz lise mezununu puanı yüksek diye elektrik teknisyeni yapacak halleri yok ya. Sanki o 55-60 ile atananlar düz lise mezunu oldukları halde atanıp sizin hakkınızı yiyiyorlar..

doğru söyleyen biri çıktı sonunda

bundan bir ay önce bu konunun altına 3. atama olmaz 2.atama olursa dua edin dedim keşke haklı çıkmasaydım ama çıktım 2.atamayı bile milletvekilin mart demesine rağmen temmuza aldılar 3. atamanın olmayacagı böylece garantileşti zaten ekpss atama mevzuatında yılda bir kez atama yapılır yazıyor(3.atamanın oldugu seneler istina idi.) şimdi burda 3. atama kesin bu neyin kafası gibi konuşmalar yapan arkadaşlar buyrun sahne sizin zaten agzı olan konusuyor.

Referandum var haziran da büyük ihtimal Evet kapma için böyle bir durum yaptılar.

Bu nedemek oluyor anlamadim simdi ikinci atamalar mart degil temmuzdami yapilacak

Ise bak martti temmuza kaldi Allah hayirlisini versin ne diyelim

guvenlık sorusturması falan derken ıs basını seneye bu zamana anca yaparız

ülke yıkılsada toptan kurtulsak

zaten bu kadar haksızlığa şerefsizliğe rağmen nasıl ayakta duruyor anlamıyorum

yıllardır cemaatin piclerini haksızlıkta devlete doldurdular onlardan kurtuldular bu sefer kendi adamlarını el altından memur yaptılar

gariban engellilerin haklarını çalıp sahte raporlarla engelli konumuna düşürdükleri yandaşları memur yaptılar

vesaire

şimdi de 3.atama olmayacakmış ki olsa da ne olur sistem belli düzen belli her zaman öpülen taraf biz olacağız kendimizi kandırıyoruz işte,tek umudum büyük bir felaket ve ülkenin batması yoksa bu kahpeliklerle baş edemeyeceğiz bari hepimiz ölelim

Üst Alt