Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ösym eğitim bilgileri güncelleme

ElifD

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
0
  • Tercih yapabilmek için sistemde mezun durumunda Ortaögretim(Lise) eğitim bilginiz bulunmalıdır ve KPSS yerleştirmeye esas ortaöğretim programı bildirilmiş olmalıdır.Tercih işlemine devam edebilmek için eğitim bilgilerinizi güncelletiniz.
  • bu hatayı alıyorum eğitim bilgileini güncellemek için ise dilekçe örneği buldum fakat altında böyle bir yazı var. ben şimdi tercih yapamayacak mıyım ?
Dikkat: Bu belgedeki gereken alanları 2014-ÖSYS kılavuzundaki esaslara göre eksiksiz doldurunuz. Ekinde mezun durumunda olan adaylar için
onaylı diploma/mezuniyet belgesi örneği, son sınıf düzeyinde olan adaylar için öğrenci belgesi yok ise bu belge işleme konulmayacaktır
(Bilgilerinde değişiklik olan adaylar, önce T.C. Kimlik Numaralarını, ad ve soyadlarını; sonra değişmesini istedikleri okul bilgilerinin kodlarını
ilgili kutucuklara, adlarını da kutucukların yanındaki noktalı yerlere yazacaklar; değişiklik istemedikleri alanları boş bırakacaklardır.).
6 Haziran 2014 tarihine kadar ÖSYM’ye ulaşan dilekçeler işleme konulacak, bu tarihten sonra ÖSYM’ye ulaşan dilekçeler işleme
konulmayacaktır.

elif hanım aynı durumdayız, ne yapmamız lazım hiçbilmiyorum, bir çözüm bulursanız buraya yazmanızı rica ederim.

tabii mutlaka yazarım. umarım madur olmayız...

sanırım tercih yapamayacagız.. şu eğitim bilgileri güncelleme olayından haberi olmayan yalnız ben miymişim yani

bende aynı durumdayım.
iyide eğitim bilgilerimde değişiklik olmadı yine tercih yapamıyorum bu nasıl iş anlamadım?

bende aynı durumdayım :/ ne olucak arkadaşlar şimdi ben geçici mezuniyet belgemi alsamda mı yapamıyorum tercihleri

bir hata olmalı arkadaşlar.
sonuçta eğitim bilgilerimiz değişmediği için bildirim yapmadık. sistem otomatik algılıyor ve hata veriyor.
yarına kadar bekleyelim düzelmezse ösym ile irtibata geçelim.
ösym yi arayabilecek durumda olan arkadaşlar rica etsem arayıp bilgi alabilirler mi?
teşekkürler

Arkadaşlar bulunduğunuz il yada ilçede ösym merkezi olan bir lise mutlaka mevcuttur oraya giderek sistemdeki bilgilerinizi güncelleteceksiniz hepsi bu. Tabi giderken diplomanızı yada diploma yerine geçen bir belgeyi mutlaka götürünüz...

memurlar.nette şunu buldum:

Tercih İşlemleri İle İlgili Teknik Sorunlar
Arkadaşlar karşılaştığınız teknik sorunları burada paylaşalım.
Ekran açılmıyorsa "başvuru yaparken hala mezun olmayan adaylar ÖSYM bürosundan diploma ya da geçici mezuniyet belgesi ile mezun olduklarını" sisteme işletsinler sorun kalkar.
Acil sorun ve sıkıntısı olan özel mesaj yerine telefonla ulaşsın özel mesajlar çok vakit alıyor çünkü.

ayrıca ösym çağrı merkezini aradım fakat çok yoğun. sıra gelmiyor.

Arkadaşlar bulunduğunuz il yada ilçede ösym merkezi olan bir lise mutlaka mevcuttur oraya giderek sistemdeki bilgilerinizi güncelleteceksiniz hepsi bu. Tabi giderken diplomanızı yada diploma yerine geçen bir belgeyi mutlaka götürünüz...

arkadaşım eğitim bilgilerimde değişiklik olmadı ama, liseyi bitiremdim tercih hakkım olmuyor mu?
tercih listesinde ki nitelik kodlarına göre ilk, orta ve liselere göre tercihler var ben ilk ve ortayı seçtim bu durumda tercih yapamıyor muyum acaba?

Tercihler ekpss

Aday işlemleri Sisteminde ekpss tercihlerinde her hangi bir eğitim bilgileriniz bulunmadığı tercih yapamasınız diyor bu hatayı kimler alıyor açıkögretimi okuyorum ama daha mezun olmadım ilköğretim olarak gözüküyorum bu sorun nasıl kalkacak tasdikname var elimde lise 1 terk ne yapmak gerekiyor

Ben Aydınamı gideceğim geçici belge için,ösym halledemez mi arkadaşlar ?Kendimde gidemem ben hastanedeyim :( psikolojim bozuldu resmen

mavi09;

mezun olacagınızı belirten bir belgeyle ösym bürosuna giderseniz hallolma imkanı var ama bilgim yok bilenler ayrıntılı cevaplayabilir.

Ben Aydınamı gideceğim geçici belge için fakslayamazlar mı öğrenci belgesini ?
kurumla görüşürseniz fakslarlar

Hastanede yatıyorum gidebileceğimi sanmıyorum nereden çıktı bu sorun ya sinirlerim bozuldu...İsyan ediyorum artık neden bu dünyaya geldim :mad:

Arkadaşlar bende de aynı sorun var :(

Başvuru formunuzda eksik veya yanlış bilgiler mevcuttur. Lütfen aşağıda berlirtilen alanlar ile ilgili kontrol ve düzeltmeleri yapınız.
  • 1. tercihinizdeki kadro için eğitim bilgileriniz arasında mezun olduğunuz bir Ön Lisans programı bulunmamaktadır. Bu sebeple bu kadroyu tercih edemezsiniz.

Yardımlarınızı bekliyorum :(

Aynı sorun bizde de var osym ile iletişime geçmek lazım...Bizde ne yapacağımız bilmiyoruz bu sorun çoğu kişide mevcut

RollRoice;

en yakın zamanda ösym bürosuna gidin.

Arkadaşlar düzeliyor benim düzeldi hiç birsey yapmadım

sizdeki sorunda egitim bilgilerinin guncellenmesi ile mi alakaliydi yoksa diger sorunlardanmiydi

Bugunden yuklenmeyin hocam sisteme. Daha ilk gun.. "Once tercih yapan yerlestirilir" diye birsey yok. Bekleyin bir iki gun derim, nacizane.

Ceylan telefon et, hastaneden de faks numaralarını iste, hastaneye fakslasınlar acele etme zaman var, telaşlanıp sağlığına zarar getirme.

Konu günceldir. Ben pazartesi günü ösym kordinatörlüğüne gidecem fakat bugün bu işlemleri gerçekleştiren arkadaşlar olursA yeşillendirsin.

RollRoice;

birazdan gidegegim osym'ye burdan gelismeleri yazarim

şimdi eve geldim. sabah okula gidip diplomamı aldım bu yıl mezun oldugum için vakit bulup gidip alamamıştım. diplomamı aldım ösym bürosuna gittim ve halloldu. korkulacak bişey yok arkadaşlar.

Üst Alt