Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar sistemde eğitim bilgileri güncellense bile eğer sınava mezun olmadan girdiysenz sistem tercih yapmanıza engel oluyor..Bu yüzden hem diplomanızı hemd diploma notunuzun bılunduğu transkripti alım ösym bürosuna gidip güncelleme işlemi yaptırın..
Hastaneden izin alıp çıktım mecburen osym bürosuna gitti babam,ama geçici diplomanın aslı isteniyor...Diplomayı da benim dışımda kimse alamaz noterde vekalet vermem gerekiyor,tedavim yarıda kaldı...
eif hanım malumunuz klavuzda aynı düzey iki farklı alndan bile tercih yapılabilir deniyor ve bunun için ikinci mezuniyeti olanlar öğrenim bilgisi güncellemesi yapacak deniyor. Şimdi bu noktada sorum şu: Tabiki mezunlar 2. diplomalarını götürüp işletecek ve isterse iki alandanda tercih yapabilecek. Peki mezun olabilir durumda olanlar da(3 ve 4. sınıf öğrencileri) öğrenci belgelerini ösym koord. götürüp öğrenim güncellemesi(öğrenim bilgisinde mezun değilde okuyor yazılacak) yapabilirmi? Elbette henüz mezun olunmadığı için yeni alandan tercih yapamayacak ama Ekpss puanları 2 yıl geçerli old.için ve örneğin açıköğretimde üstten ders alarak 3 yılda mezun mezun olunabileceği için son alımlarda tercih yapabilir.Bu durumda olanlar öğrenim güncellemesi yapabilir mi? Nasıl yorumlanmalı. Çünkü malumunuz diğer kpss başvurularında adaylara bu hak verildi ve adaylar hem mezun oldukları alanları ve olabilecekleri alanlarıda bildirdiler sınav başvurusunda.
geçici mezuniyet belgesiyle bu tercih olmasa bile önümüzdeki tercihlerde tercih yapabileceğini düşünüyorum (atandığında mezun olmuş olmak kaydı ile) yinede bu konu hakkında pek bilgim yok bilen birine danışmanızı tavsiye ederim