Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM sitesinde engellilik durumu gözükmüyor!

Konular
33
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar ösym sitesine girenler vardır muhakkak engel bilgisi yazıyor mu sizde engel /sağlık durumu yazan alanda benim hala yazmıyo sizdede durum aynımı merak ettim.. Engel bilgisi yok gibi bişey yazıyor bnde yoksa sınava nasıl giriyoruz hey Allah'ım :eek: cvb için şimdiden teşekkür ederim.. Yetkili kişiler sanırım bilgileri girmedi daha anlayamadım sizde durum ne?

bendede engel bilgisi bulunmamaktadır diyor :) boşversene ..:)

Engelsiz olarak sınava giriyoruz ya ondandır
Yani hiçbir baskı altında kalmadan,

Bu soruyu ÖSYM'yi arayarak sordum: "Orada engelli bilgisi bulunmamasının bir sorun olmadığı zaten bu durum sorun olsa sınava başvurunun yapılamayacağı" bilgisini aldım. Çoğu engelli kimse gibi bende de o kısımda bir şey yazmıyor.

acı gerçek Bir şey olmaz oradaki bilgiler sizin için uygun salonun belirlenmesi için.Mesela yürüme engelli olan birisi orada engel bilgileri yer alırsa giriş katta sınava girer.Sınava girdiyseniz zaten sorun yok.

yakups hocam sizi yeniden buralarda görmek güzel...

yaf benimde akademik bir olasılığım bulunuyor ,sizce atanırsam bırakmalı mıyım ,akademisyen olma şansı iyi olan bi bölümdeyim.

(temel tıp bilimleri) ---->> tomografi ile ilgileniyorum

Engelli görmüuo demekki:D

ahmet22 Teşekkür ederim.akademisyenlik iyidir.İnşallah hakkınızda hayırlı olur.

yakups Hocam merhaba haziran atamada ne yazık ki kontenjan 500. Taban puanlar hakkında da net bilgi yok. Puanım 71,80 bölümüm görsel sanatlar. Atama ihtimalim sizce nasıl?

Bende de engel bilgisi bulunmamaktadır dyo bnde ösym yi
aradım sorun olmaz dediler

Bende de aynı hatta ösymyi arayıp sordum bu atamalarda sorun olur mu dğye görevli de bunda bir sorun yok dedi. Normal bi durummuş yazmaması

Serhenk Hocam buna cevap vermek çok zor ancak puanınız görsel sanatlar bölümü için iyi bir puan umutla bekleyin olur inşallah.

Üst Alt