Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM sitesine ulaşılamıyor. Tercih başvurusunu nasıl yapacağız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kademgold

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
OSYM SİTESİ HACKER GRUBU TARAFINDAN HACKLENDİ ŞU AN İTİBARİ İLE ULAŞILAMIYOR ACABA, TERCİHLERE KADAR DÜZELTİLECEBİLECEK Mİ YOKSA EK SÜRE Mİ VERİLECEK:confused:

Zaten tercih yapamıyorduk yoğunluk sebebi ile şimdi komple gitti site..

GİTMENE GEREK YOK ORDA DA AÇILMAYACAK SİSTEM ÇÜNKÜ ama en kısa sürede düzelecektir eminim veya ek süre verirler :eek:

OSYM sitesi hacklenmiştir aldığım bilgilere göre

bu bilgiyi nerden alıyonuz :) bende alsamya.. bana göre siteye yüklenmeden oldu..dün bi tercih sistemi daha açıldı ösym sitesinde..e millet yüklenirken nolcak..

az önce ösym yi telefonla aradım çalışmaların devam ettiği arasıra siteye tekrar girmeye çalışın düzelecek dedi

Arkadaşım bilgisayar programcısıyız. Her türlü hack, program, yazılım firmalarıyla arkadaşlarımla ülkenin her yerinden herşeyden haberimiz oluyor, hatta dünyadan.

çok bilginmiş gibi dalga geçme. Daha bilgisayar programlamasının ne olduğundan haberin yoktur

hadi yaw.. senin arkadaşlar neden gövde gösterisi yapmadı peki :) bizde zamanında hack işleriyle uğraştık..bunlar dile dökülerek olmuyo..hem bi haber varmı sitede baktınmı hiç..ha bu arada bende bilgisayar donanımcıyım.. yarın bir gün belki 3-5 lamer çıkarda çökertilmemiş siteyi çökerttim diye gövde gösterisi yapar belki :p

donanımcıyla programcıyı bir tutabiliyorsan diyecek sözüm yok sana. Üstün zekalı arkadaşa madalya verin donanımcıymış

arakadaşlar açtığım konu kavga için değil bilgi için sizi konuda englellemek zorunda bırakmayın beni:p

Hıç mı haber okumazsınız arkadaş. Hackerler tarafından saldırıya ugramıs. Ve çökmus

hack terimlerini en az senin kadar bildiğimden şüphen olmasın..sen git bak bakalım donanımcılar yazılım dersi görüyomu görmüyomu

yahu millet hani bi link atında okuyum nerde bu haber..ben 17.07.2012 şeklinde başına koyarak arattım..ama yok öle bişey

golden_heart, benden sana tavsiye. Kendini hçbir zaman yüksekte ve üstün zekalı görüpte karşındakini aşağılama. Aşağılanan sen olursun sonra burada olduğu gibi.

huderix:
benden de sana tavsiye,kaynaksız yola çıkma..herkes kendini sen gibi zeki ve de o işlerden anlıyor sanma..bu durumda kim yüksekte kim alçakta anla artık..ben bu kaynağı son yorumumda buldum aslında..ama sırf sen yaz diye bekledim..ama yok.

apprentice;
saolasın kardeşim..işte böle olmalı

gul2011:

bakın gülün ikinci haberde ne demiş;
[FONT=Arial]Bazı Uyanık Hacker grupları açılmamanın nedenini kendilerine maletmek istiyor. Hack kurallarına göre hackleyen grup kendi bayrağını ya da simgesini bırakır. osym.gov.tr web adresinde böyle bir şey olmadığına göre hacker grupları hazzır kapalı sitemi kendilerine maletmek istiyorlar[/FONT][FONT=Arial]
Ama yine de ÖSYM Yetkililerinin ne olduğunu Ajanslara resmi olarak iletmeleri gerekir. Aksi halde kamuoyu yanlış bilgilenmeye devam edecektir. LYS sonuçlarının açıklanması beklendiği şu günlerde spekilasyon ve dedikoduların önüne geçmenin tek yolu resmi açıklamadır.[/FONT]

neymiş huderix..orda bir şey bırakmışlarmı..nerde gövde gösterisi..en acemi lamer bile bir siteyi çökertince bir şey bırakmadan çıkmaz..ama sen bunu bilmiyorsan daha ne deyim..sendemi lamer'sin yoksa huderix ? :)

Anlıyorum seni, o yüzden kendini yükseklerde görüp dalga geçer gibi bize niye vermiyorlar bu bilgiyi diye sordun dimi. Adam gibi kaynağı ne desene madem öyleyse. Önce yazdığını oku üstün zekalı. Madalyan benden merak etme

huderix;
bu bilgiyi nerden alıyonuz
:)
bende alsamya.
bak zeki kardeşim..ne yazmışım ..burdan anlayamıyonmu..kaynak nerde demek bu ?..salla pati haberler duuymlar paylaşmak hoşunamı gidiyor..

arkadaşlar bu iş içinde bi iş var bence devletin kendisi çökertmiş olmasın bizlerden 3 tl para almak için ?

Siteye erişim yapılabiliyor,sorun giderilmiş :)

Database deki sorundan dolayı Aday İşlemleri Sistemine giriş yapılamıyor.

Failed to update database "adaykayit" because the database is read-only.

Giriş yapabilen var mı?

Ya ara sıra olur abartmakta üstünüze yok. Bekleyin şuan sistem çalışıyor.
Hiç mi bilmiyorsunuz geceye doğru yapın. Evinizde net mi yok az sabredin.!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt