Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM sitesine ulaşılamıyor. Tercih başvurusunu nasıl yapacağız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akşam yaparız sorun değil ama site açılmıyor son güne kadar açılmazsa nolcak endişem o açıkçası:confused:

gul2011;

Allahhhh diyorum başka bişi demiyorum kocaaa ösym 3 günde siteyi yapamayacak öylemi?
Lütfen sakinnn ara ara oluyor bu panikle hiç bir yere varamazsınızzz

Ve şuan siteye giriliyor aday işletim sistemide çalışıyor

Değişen bir durum yok..Site açılmış görünüyor ama tercih bölümü hala açılmıyor ve hata veriyor..Kasıt aramaya başladım ben bu işte.. 6 gündür bu sorunu çözemiyorlarsa hakikaten düşündürücü.

Askin_Keskin;

herhangi bir sıkıntı yok ben girdim her iki sayfa da açık şu an tarayıcınızı yenileyin, değiştirin veya yeni pencere açarak deneyin

fatih530,
ben panik değilim gayet de rahatım rahattım ama sonuçta nolcağı hiç belli olmaz, sen girebilirken bende hata veriyordu
bir de yazdıklarına bakılırsa memurluk senin için bizim kadar önemli değil gibi ..... neyse herkes için hayırlısı olsun

açıldı sistem gözünüz aydın arkadaşlar

kademgold;

Maalesef bende hala devam etmekte ve "Ösym Aday İşlemleri Sisteminde bir hata oluştu. Lütfen işleminizi bir süre sonra tekrar deneyiniz:" uyarısı almaktayım.

gul2011;

doğru fabrikalarım mağazalarım var önemli değil benim için saçma sapan konuşma
siteye girmiyor diye önemli değil diye birşey yok düşün tart öyle konuş.

Arkadaşlar sakin olalım bakın site eski haline geldi. Bugün gün içinde tam haliyle kullanabiliriz siteyi sanırsam.

:eek: Birbirimizi kırmayalım.

nslhnylmz

Gelde anlat dicem ama anlamaz. İlle kendini haklı çıkaracak. Çok zeki ya arkadaş o bakımdan

arkadaşlar şuan işitme engelli bi kadının tercihlerini giriyorum hiç bi sıkıntı yok. ama biraz önce açılmamıştı şuan kodları girdik işlemi tamamladık

sorun yaşayanlar gece denesinler geceleri yoğun olmuyor net ben mesela dün akşam 10 da yaptım sorunsuz bitirdim

fatma20;

Gece 3.30 ve sabah 5.00'da denememe rağmen hata veriyor.Çok ilginç bir durum.Yoğunluk ile alakalı olduğunu pek zannetmiyorum

Korkum buydu ve bu yüzden iki gün önce giriş yaptım tercihlerimi yaptım :)

lakin şu an sistemler acık ve giriş yapılıyor ve size tavsiyem son güne brakmayınız...

inş bir an önce tercihlerinizi yaparsınız..

aşkın keskin o zaman sende bi sorun vardır sen en iisi bir başvuru merkezine git orda yaptır

ösym sitesi

ÖSYM'nin internet sitesi çökertildi
Örgütün attğı tweet’lerde, “ÖSYM sitesi KPSS yolsuzluklarını protesto etmek, RedHack ile dayanışmayı göstermek için Anonymous tarafından çökertildi”

Tercih yapma sorunu

merhaba arkadaşlar ben ais.osym sitsine kişisel sayfama girdiğimde tercih yapma işlemine dair bir şey yok acaba bir sorun mu var ne yapmalıyım sizde de var mı tercih yapma sayfasının olmaması gibi bir durum ?

nslhnylmz;
kardeş öncelikle baştan konuyu okudunmu ? neyi iddia ettiğimi anladın demi ? benim derdim şu sitede kaynaksız bir iddia ortaya sürülmesine ifrit oluyorum.yanlışmıyım..site çökertildi diye 2-3 site açıklama yaptı diye niye buraya hemen yazılır ki..en azından altına yazarsın "not: kesin bir haber değildir" diye..bak bi konu daha vardı oraya ne yazdım paylaşcam..aynı bunun gibiydi..ordada kaynak yoktu..ama millette bi telaş bi curcuna..niye milleti telaşa sürüklüyorsunuz arkadaş..millet hack ne demek biliyor en azından ..kötü bişey demi..hack yapmayı bilmez ama ondan hayır gelmediğini bilir ve telaş eder..hatta kimisi yapılan tercihlerimiz gittiyse ya diye telaş ediyodu sitede..şimdi bu konuda benmi haksızım ? adaletli olalım lütfen.hem ben bu konuya yaptığım ilk yorumda,espri ile karışık bi yorum yazdım..onu bozmak gibi bi amacım yoktu..gülümseme imgesi koydum..ciddiye almasın diye..birde öteki konuya (altta link vercem şimdi) yorum yapıp buraya dönünce öle yazdım..valla gözün keserde okursan haklıyı haksızı ayırırsın..

bakın bu konuya yorum yapmadan önce yazdım bunu sabah ;
http://www.engelliler.biz/forum/ozu...erlestirme-tercih-kilavuzu-yayinlandi-30.html bu sayfada
kaya gibi sağlam alt yapısı olan bi ösym sitesi yapamadılar haa
:)
en ufak yüklenmede foss..bi tercih daha vardır kesin ondan oldu..yüklene yüklene millet..

huderix;
benden fazla sen kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun..resmi açıklama yokken milleti telaşa sürükleyemezsin arkadaş..sen kim oluyorsun ki..program yazıyorsan her hack olayından haberin varmı demektir..bi yerde doğru konuştun..oda beni zeki ilan etmişsin..saolasın arkadaşım..doğru söledin zekiyim..mütevazi olamıycam sana karşı..

arkadaşlar;
genel anlamda yazıyorum..panik yapmıyorum şahsen ben..çübkü 6 yıldır 3 kez kpss,ve diğer sınavlara girdim..biliyorum ösym'nin huyunu..2 tercih yada başvuru aynı tarihlere denk geldiğinde site sapıtıyor ve akşama açılıyor en geç..benim amacım sizlerin paniğe sürüklenmemesi için bunca açıklamayı yaptı o arkadaşa..yoksa parmağımamı yazık değil.saygılar herkese..

Arkadaşım derdin ne senin. Bizde yanlış birşey demedik sana. Adam gibi kaynak nerde desen neyse. Kendini yükseklerde görüpte karşındakiyle dalga geçerek değil ADAM gibi söyle ne söyleceyeceksen. ADAM gibi konuşmayı biliyorsan tabi. Gördüğüm kadarıyla o yok sende.

Ayrıca ben kimseye hacker'ım filan demedim lamer olayım. Önce okuduğunu anlama dersi almanı tavsiye ederim. Sonrada ADAM gibi, karşındakini rencide etmeden konuşmayı öğren bence.

Konuyu daha fazla uzatma sesini kes. Senin gibiler ancak bu tarzdan anlar. Bas git şimdi

ben tercih yapıyorum fakat sistemden çıkıp tekrar giriyorum tercihler yok ne olacak şimdi

:) akıllı bi tane adam yok burda yaw :) derdiniz de de itişiyonuz birbirinizle :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt