Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM Yerleştirme Takviminden 5-15 Ağustos tarihleri kaldırıldı!

Vay beee.Bakanımız sözünü tuttu.Saat 10.00 osymden link kalktı arkadaşlar.Hayırlısı

NE ZAman atama yapılacak tercihler ne zaman belli değil değilmi daha

tercihler iptal oldu yeni tarih beklenecek

inşallah ozaman ertelendiğine göre kadro 3000 di diyorlar inşallah sayı 7bin 10 bin olur daha fazla kişi atanır umuduyla inşallah

Bu devletin yapacağı işten hayır gelmez anasını satıyım... biz bekleyelim edelim son gün tarih değişsin... Buna neden seviniyorsunuz anlamıyorum... Ortadaki saçma durumu görmüyormusunuz ? kadro arttırılacak diye tarih ertelediler böyle saçmalık olur mu ? yine arttırsınlar tercih yapınca direk 3bin kişi mi alcak sanki ? tercih sürecinde yine arttırsın o kadar kişi alsın ne kadar aptallıktır bu ya.. buna sevinilmez.

Hadi hayırlısı olsun arkadaşlar çok heyecanlandım yeminle.................

hadı hayırlı olsun ınsallah arkadaslar bırsey sorcam kadrolar cok olurlsa kura ıle alımdada bı artıs olurmu

Yok yaa hattı eğer 150 ise gitsin kendilerini camdan atsınlar ne öle 138-150 felan :)

Ya bişey beklemeyin arkadaşlar bu devletten bişey olmaz bi hayır gelmez... bizle resmen alay ediyorlar resmen bizi düşük görüp kandırmaya göz boyamaya çalışıyorlar. Bunu forumda kimseye anlatamıyorum... KADRO ARTACAK DİYE TARİH ERTELEMESİNE GEREK YOKTUR... YARIN SADECE TERCİH YAPACAKTIK GİDİP DİREK ÇALIŞMAYA BAŞLAMAYACAKTIK Kİ... TERCİH SÜRECİNDE YİNE ARTTIRSINLAR KADROYU FAZLA ADAM ALSINLAR NE OLACAK ??? KÜFÜR ETMEKTEN KARNIM AĞRIYOR ŞUANDA

Bizler puan yapmak için kendimizi yırttık zaten aylarca bekledik.. şimdi daha da bekletecekler mi bizi ? buna ben sevinmem arkadaş... şimdi diyeceksiniz ki kendini düşünüyorsun bi tek... burda ertelenmesine sevinen kişilerden hiç ilk 2 binde olan varmıdır ki ? herkes kendisi için düşünür.

Alp ya artarsa ? Tmm arkadaşlar yüksek puan almış olup atamayı sabırsızlıkla bekleyebilirsiniz anlıyorum ben sizi de lütfen sizde atama bekleyen onlarca arkadaşımız için de empati yapmanızı rica ediyorum 5 alınacaksa 7 alınsın kötü mü olur kardeşim...

sınav sonuçları açıklandığında 3000, eylül-ekim gibi de 3000 kişi atama yapabilirlerdi... ama yapmadılar.. umarım 150 kişi daha artırmazlar bu kadar beklemeye.. ama şimdiye kadar böyle olmadı hiç..

Inşaallah olmazz kardeş daha iyi sonuç alırız inşaallah sen kalbini ferah tut hepimiz sonuçta tevekkül ediyoruz şu anda elimizden geleni yaptık topu yetkililere attık kendimizi allaha emanet ettik bekliyoruz bakalım....

Meral ben derdimi anlatamıyorum sanırım ben kadro artmasın diğerleri atanamasın demiyorum bunu niye anlamıyorsunuz bende isterim kadro artsın atanılsın ama... benim kızdığım konu 1 gün kala tarihler değişiyor.. buna sizce gerek varmıydı ? 3 kez alım yapılacak normalde... kadro artsın yine... ilk alımlarda normal yine alsaydı yarın... 2. alımlarda arttırsaydı veya tercih sürecinde arttırsaydı niye anlamıyorsunuz.. Kadro arttı diye tarihin değişmesine gerek yoktu diyorum.. yarın biz tercih yapardık 3 alacağına 5 alırdı bişey değişmezdi...
siz empati yapın nisandan bu yana yarın bugün yarın bugün diye bekliyoruz bugünde yarın kesin diye beklerken bu durumla karşılaştık.

Yazık ... İnsanların umutlarına ,emeklerine ,bekleyişlerine....
Kadro her şekilde artırılabilir ama bence atamaların yapılması lazımdı kaç aydır arkadaşlar bekliyor.. Sonra yine kadro sayısı artınca tekrar yerleştirme yapabilirler. Bu çok zor bişi değil ki. İstediklerinde 1 gece de neler yaptıklarını görüyoruz. Neyse daha fazla birşey demeyeceğim... Ben bunların yaptıklarını Allah a havale ediyorum.
Sevinenleri de garipsiyorum. Çünkü adamların yapması gereken iş zaten. Neyse .......

kadro artırılıp nitelik istenirse ne olacak ? mesela diyanet 1000 kişi istedi ama imamhatip mezunu olsun dedi, o zaman bize bir faydası yok.

hadi hayirlisi arkadaslar

demekki saksak cilar ve dorpilliler kısaca kendi adamlarina biraz daha kadro cikdi ne diyim allah görüyor birgün bunlarda ölecekler dunya kime kalmis

jonquil;

hocam size şapka çıkarıyorum saygıyla selamlıyorum allah'a çok şükür bitane beni anlayan birisi çıktı kaç saattir forumda bunu anlatmaya çalışıyorum...
Tercihler devam ederken de kadro arttırımı yapabilirlerdi... Yani yarın ki tercihleri kaldırmanın bi anlamı yok sevinenleri anlamıyorum... Bizler kaç aydır bekliyoruz...

alpingo95;

gitti kardeşim tüm emeklerim gitti. bu kadar bekleyiş sonucunda intihar etmeme ramak kaldı. Hepsi ne için ? bu sıralaması 2000nin üstünde olan insanlar için. yeter artık burama kadar geldi. sizin yüzünüzden. bu kadar bunalıma giriyorsam hepsi sizin yüzünüzden. gidip eylem yapıyorsunuz. neymiş efendim bu kadar azmış diye. ya bir yürüyün gidin. gidin arkadaşım işinize. mutlu oldunuz mu ? benim 1 gün bile geç işe başlamama sebebiyet veren herkese hakkımı helal etmiyorum etmiyorum etmiyorum.

önlisans 272. oldum tıbbi sekreterim. benim atanmam için 272. olmama gerek yoktu AMA BAZILARI GİBİ YAN GELİP YATMADIM VE SINAVA ÇALIŞTIM GEREKENDEN ÇOK YÜKSEK PUAN ALDIM. ben bu puanı o aylarca yaptığım emekleri siz eylem yapıp tercih tarihlerini değiştirin diye yapmadım. yeter artık.

şu an toplantı devam ediyormuş memurlar.net editörünün dediğine göre muhtemelen toplantı sonuna tarihte verilecekmiş.

CengizYurek;

Hocam o kadar ağır da konuşmayın bi yerini kaldıramayan falan... ama genellikle haklısınız 1812. oldum bende... ve aylardır bu günü bekliyordum. Yapılan yanlışlar çok... bir kere tamam kadro artsın eyvallah ama tarihler niye değişiyor ? tarihler değişmeden de kadro arttırılabilir... ben buna sevinen insanlara sinir oluyorum tamam kendi işiniz oldu ama burada bizler kaç aydır bunu bekliyorduk 1 gün kaybetmemiz bile bzim için zarar... ayıp ya.

ben editledim sizde editler misiniz ? ilk dediğiniz cümle. çok sinirliyim ne diyeceğimi bilemiyorum.

Hicbirsey ayip fln degil kardesim soylemleriniz cok yalnis insanlarin umutlari var sizin gibi ise girmek istiyor onlarda sabrediyor ama siz kendinizden baskasini dusunmemissiniz su yazdiklarinizla yazik. Kimisi gazi sehit yakinina laf ediyor kontenjan hakkimizi elimizden aldi diye kimisi biraz daha dusuk puan alana.

anlayamadım ? neyi editliyim ne ilk cümlesi

Arkadaşım birazda bizi düşünün çalıştık ettik aylardır bekliyoruz 1 gün bile kaybetme şansımız yok... tam atanacağız derken bide bu çıktı...

sizler ben atanacaktım engel oldunuz diyenler, ertelendi diye yorgan yakanlar küfr edenler. Sizler sadece kendini düşünen bencil insanlardan farklı değilsiniz. Belki kendi adınız haklı olabilirsiniz ama burası bireylerin şahşi forumu değil, bireylerin oluşturduğu toplumsal bir forum bu yüzdende sizler gibi farklı sesler duymak ta mümkün.Gelelim erteleme meselesine aşağı yukarı tercih klavuzuna atanacak kadrolar ve alınacak memur sayısı belliydi kılavuz hazırdı diyebiliriz. Şimdi ise eylem sonunda verilen söz neticesinde sadece alınacak memur değil atanacak kadro sayısıda artı buda kılavuzu sil baştan yeniden yazmak gerektirecek. Erteleme ve yeni düzen bana sana herkeze hayırlı olsun.

sizler ben atanacaktım engel oldunuz diyenler, ertelendi diye yorgan yakanlar küfr edenler. Sizler sadece kendini düşünen bencil insanlardan farklı değilsiniz. Belki kendi adınız haklı olabilirsiniz ama burası bireylerin şahşi forumu değil, bireylerin oluşturduğu toplumsal bir forum bu yüzdende sizler gibi farklı sesler duymak ta mümkün.gelelim erteleme meselesine aşağı yukarı tercih klavuzuna atanacak kadrolar ve alınacak memur sayısı belliydi kılavuz hazırdı diyebiliriz. şimdi ise eylem sonunda verilen söz neticesinde sadece alınacak memur değil atanacak kadro sayısıda artı buda kılavuzu sil baştan yeniden yazmak gerektirecek. Erteleme ve yeni düzen bana sana herkeze hayırlı olsun.

biz kendimizi düşünüyoruz eyvallah'ta sen ertelensin kadro sayısı artsın derken bakkal muzafferi mi düşünüyosun ? Biz atanma şansı olanları hiç düşünüyomusun ertelenirken

[FONT=Comic Sans MS]
Hiçbiriniz kendisi için istedigini (mü'min) kardesi için istemedikçe (gerçek) iman etmis olamaz.
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]
Buhârî, Îmân, 7; Müslim, Îmân, 71.
[/FONT]

Üst Alt