Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM Yerleştirme Takviminden 5-15 Ağustos tarihleri kaldırıldı!

krt bizde bunu diyoruz ertelendi diye sevinenler nedense hep kendini düşünüyor.. peki bizler ne olacağız. aylardır bugünü bekleyip hayal edp yıkılanlar ne olacak bunuda düşünsek keşke ?

Iki tarafta kendince hakli siralamasi yuksek olanlar hakli olarak digerlerinden demekki daha fazla çalıştı ki aldilar o puani bir an önce atanmak haklaridir kimse bencilsiniz demeye hakki yok onlarin tekderdi çok uzattilar süreci bundada atama yapan kurumlarin hatasi var istenilseydi çok kisa sürede atama sayisi artardi diger yandan düşük puan alan arkadaşlar sayinin artmasini istiyor bende istiyorum 1 engelli kardeşim daha is sahibi olsa sevinirim her iki tarafta empati yapsin sonuçta ertelendi sadece kendimizi uzeriz tek istegim var inşallah kadro 6binden yukari olsun ve ölü kadro olmasin ve tercih süresi cok ileri sarkmasin (siralamam 186 önlisans)

bence 20 sinde

Ben 20 sinde falan veya daha erken aciklarlar diye düşünüyorum çünkü 15 günde evraklar için sure veriyorlar insanlar tadisinip cocuklarini falan okula yazdiracak.zaman kalmiyor

morfeuse hocam ne güzel demişsiniz zaten bizler de kişilere laf etmiyoruz derdimiz kurumlarla tercih ertelemedende alım yapabilierlerdi.. biz bunları millete anlatmaya çalşrken kötü olduk

[FONT=Comic Sans MS]
Hiçbiriniz kendisi için istedigini (mü'min) kardesi için istemedikçe (gerçek) iman etmis olamaz.
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]
Buhârî, Îmân, 7; Müslim, Îmân, 71.
[/FONT]

Bunu bi de RTE ye ilet lütfen .....

Çünkü burda herkesin hakkı yeniyor. Benim atanma ihtimalim yok çünkü puanım çok düşük. Ama olmamasına rağmen de başkalarının hakkının yendiğini görünce ister istemez insan sinir oluyor. Yazık değil mi hak edip bekleyenlere.

Görün bak demedi demeyin kendi adamlarını yerleştirecek. Kendi gözlerimde şahit olduğum bir kaç olaydan esinlenerek bunlarını biliyor ve birinci ağızdan yazıyorum.
Kusura bakmayın da kimse burda gelip din edebiyatı yapmasın. Herkes biliyor kendi içindeki niyeti. Bence bu yazdığın tamamen duygularla oynamak

Tabiki herkes aynı şeyi istiyor. Artık yerleşmek istiyoruz. Senelerdir sürünüyoruz. Ama burda bir adamın 2 dudak arasına bakılıncada olmaz hiçbirşey. Bir kere de bizim için hakikatli Ayrımcılık değil İCRAAT yapsınlar görelim.

Belirsizlikten hiç kimse hoşlanmaz, surecin uzamasından dolayı çıkan huzursuzluklardan dolayı hepimiz rahatsızıs. Birbirimizi bu süreçte üzmeyelim.

Tercihlere odaklanalım.

tercih ertelemedende alım yapabilirlerdi ne demek anlamıyorum farklı kadroları görmeden veya sayılarını görmeden nasıl sağlıklı tercih yapacaksında atanacaksın bilemiyorum. Evet ayrıca ben bakkal muzafferide düşünüyorum ben atanacaksam oda atansın yada o atanacaksa bende atanayım nasıl yorumlarsan. Son olarakta yazdıklarımla istemeden birilerini kırdıysam özür dilerim

arkadaşlar toplamda kadro 3 bin mi alacaklar mesala yoksa sadece 1. atamada mı 3 bin ?

rc37;

koçum sana bişey demiyorum artık ben... 3 etaplı alım olacak madem kadro artacak 3bin kişinin üstüne yeni sayı eklenecek madem e o zaman onu git 2.-3. Etapta al.

devlete güven olmayacağı açıkça ortada son dk ertelenir mi ya. cumhurbaşkanlığı için yapılmış algı oyunu bu mağlum kişi ve arkadaşları bu oyunları iyi bilir. şimdi herkes kadro sayısı artacak diye bi umut iiçine girdi evet artacak ama ya 300- 500 kişi olursa ya da diyanet gibi boş kadrolarla bu sayı şişirilirse nolcak

Arkadaşlar kavga etmeyelim lütfen ben hak teala dan puanı yüksek olanlar için de düşük olanlar için de hayırlısını diliyorum..........

Arte kardes demiş olduğun mesele hemen bir telefonla halledilecek mesele değil adamlar kaynağını araştırdı alım yapacağı kadro sayısını arastırıyor,nereye ne kadar felan diye yani eğer bunu illa da seçime bağlamak istiyorsak ilk turda oyumuzu boş geçirebiliriz

Ikinci tura bırakabiliriz yani oy hakkımızı ne de olsa o zaman avucumuza düşmüş mü olacaklar

Sorun şu ki acaba kaç daha bekleyeceğiz.Kaldırılan sayının hesaplanması baya sürdü şimdi dahada uzun sürecek ve iyi bir şey olacak mı belli değil

ortada kavga yok zaten kavga edecek meselede yok ben kimseye haksızsın demiyorum diyememde lakin tercihler ertelendi ve nedenide yeni kadrolar ve sayılar oluşturmak bilmem anlatabiliyomuyum bu bazıları için hayırlıdır bazıları için hayırsız önemli olan bikerede ve temiz olması

Kardesim ben de anlatamıyorum galiba bu iş bir kere söylendi sonuçta devlet politikası millet kadro istedi die yarın o sayı bir anda 2 ye katlamasını beklemeyelim lütfen bekleyip göreceğiz hakkımızda hayırlısı olsun...

meralmiz türkiye nin bi siyasi geçmişi var bu tarz şeyler her zaman oy potansiyeli olarak kullanılmıştır

artı engelliler kendi haklarını çıkıp savunamıyorlar adam gibi ,, seçim sonucuna mı etki edecekler :D imkansız birşey

Yüksek puan alıp da sürenin uzatılmasına üzülen arkadaşlar, bu sınava giren çoğu insan atanmak istiyor hoş keyfiye girenler de var gerçi, ama yüksek puan alıp da %100 atanacaksınız diye zaten bir durum yok komik gelebilir ama bu işler biraz da nasip kısmet işidir evet sürenin uzaması cidden sıkıntılı bir süreç dua edelim de inşallah istediğimiz gibi olur zaten kaç aydır bekledik biraz daha bekleyeceğiz yine burası iyi saygı var ama bazı form siteleri ve sayfalarında beddualar ahlar havada uçuyor gerçekten yazık!! İnşallah hakkımızda hayırlısı olur..

Ben bu işe hiçbir şekilde olumlu yaklaşmıyorum. Son gün yapılacak iş değildi bu. 1 hafta önceden böyle bir şey olsa tamam anlarım sesimi çıkarmam ama son gün yapılmaz bu...
Kaç aydır bu tarih için bekledik... Her şeyimizi bu tarihe göre yaptık ayarladık.. Ben tatile bu tarihe göre çıkacaktım tüm tatil işlerimi ayarladım ettim bu tarihe güvenerek. şimdi benim bu tatil durumumun mağduriyetini kim telafi edecek ? Biz herşeyimizi bu tarihe göre ayarladık. son gün bu yapılan iş iş değildir... ve bide işin şu boyutu var kadro arttırımı deniliyor.
tahmini 4-5 bine çekilecek kadro... bu sıralamadaki puanda aşağı yukarı 70lere düşecek... tamam onlarda atansında şimdi biz burda 70 puana atanılamayacaz diye kendimizi kastık ettik aylarımızı verip sınava çalıştık yüksek puan aldık atanmayı bekliyoruz.. 70 puana atanılmaz diyoduk ama şimdi 70 puanlarda atancak hadi atansın neyse de biz şimdi bu kişiler için mağdur oluyoruz... Hak mıdır adalet midir ? önce al bakalım bi yüksek puan yapan adamları... ondan sonra diğerlerini de almaya çalışırsın bizi neden mağdur ediyosun.. planımız programımız dağıldı şimdi... son gün mü yapılır bu ?

seçimden sonrasına kalırsa ozaman vay halimize artık bizimle işleri kalmaz binde verir 2 binde verir...

evet o (alp) haklı. Ama araya uzunca bir tatili girdi demekki yetiştiremediler yada yetiştirmek istemediler tabiki son gün tarihlerin ertelenmesi psikolojik çöküntü yapıyo bendede yaptı. Belkide seçim oyunu yada ilgisizliği bekleyip hep beraber göreceğiz hayırlısını

Yazıklar olsun böyle sisteme, böyle adalete.. 4 aydır bekliyoruz ya kendimize göre planlarımız var herşeyi tercih zamanına göre ayarlıyoruz son gün yapılacak işmidir bu !! ve şu tercih süresinin ertelenmesine sevinen arkadaşlara inanamıyorum nesine seviniyorsunuz daha kaç kişi arttırıldı onu dahi bilmiyorsunuz.. acaba çoğu diyanet mi nitelikli şişirilmiş kadrolar mı ?? veya şubatta yapılacak 2. atamada düşünülen atamanın bi kısmını 1. ye mi alacaklar ??? ve şu süren belirsizlik, öylece haftalarca tercih tarihinin açıklanmasını tekrar mı bekleyeceğiz.

arkadaşlar şunu kesin ve net söyleyeyim tercih bekleyenler bu ayın sonuna kadar beklemesinler ayrıca kadrolar ciddi bir şekilde artacak bundanda eminiz ne yapıyorsak ben için degil biz içindir çok mücadele verdik aç kaldık yamur altında köprü altında yattık güneşde yandık bakan karşısında agladık bu mücadele engelliler içindi yani arkadaş biraz daha sabır

Ya bırakın arkadaşlar... böyle düzeninde sisteminde... 4 tane kişinin dediği ile binlerce adam yandı... tatil vs programlarım yandı... e üniversiteye hazırlanıyorum dershaneye gidecem memurluğun çıktığı yere göre yazılacaktım o iş zora girdi... bu tarih ertelemesinde emeği geçen tüm vakıf, sendika , kurum kuruluş.. bireyleri allah bildiği gibi etsin bu kadar kişinin işi gücü planı ekmeğiyle oynadınız. bakalım nasıl edeceksiniz. umarım 10-15 gün içinde yeniden tercih alımı olur yoksa hiç hoş olmaz bundan sonrası

alpingo eylemin olduğu zamandan beri tercihlerin uzaması olabilir dendi o zamanlar nerdeydin acaba binlerce adam yanmadı binlercesi daha atanacak belki de, ne kadar kendini düşünen insanlarsınız ya hem sen atanacağına nasıl kesin gözüyle bakıyorsun da hayatını buna göre endekslemişsin, tatiline git yine sonuçta tercihleri net üzerinden yapacaksın her şey biraz da nasip kısmettir kalbinizi bozmayın derim ama bugün gördük ki seninle aynı fikirde olanların (seni kasdetmiyorum) çoktan kalpleri bozulmuş bedduaların ahların haddi hesabı yok cidden yazık, engelliler arasında birlik beraberlik yok şimdi de düşmanlık çıktı nerdeyse..

Ya biz fazla kişi atanmasın mı diyoruz ? atansın.. ama biz neden mağdur oluyoruz. ya sen bizim işimizi gücümüzü biliyomusun belki biz buna göre kurduk düzenimizi bu tarihi baz aldık son gün neden böyle oldu... Tatil diyosun net üzerinden diyosun biz bilmiyor muyuz onu.. ama tercih sırasında danışacağım yerler var... ona göre düzen kuracağım bunun için çalışmalar var sen sdece tercih yapınca bittiğini mi sanıyorsun bunu ? bunlar varken nereye kımıldayabiliriz. ve daha tarih belli bile değil.. bize kendinizi düşünüyorsunuz diyosunuz ama bu eylemi yapanlar beni düşündü mü ? veya bir başkasını düşündüğü için mi yaptı ? kendileri için yaptılar.. biz başkaları için yaptık diyen şimdi dürüst değildir. neyse ya

alpingo siz beklediniz biz beklemedik, siz o sınava çalıştınız biz çalışmadık, siz hayatınızı ona göre yaptınız biz yapmadık değil mi, kimin kendisi için düşündüğü belli, dediğim gibi eylem olduğundan beri tercih süresinin uzayacağı konuşuluyordu ha tabi bir kaç kişi olduğu için eylem nasıl olsa sonuç vermez diye dikkate alınmadı o ayrı, senin kadar bende biliyorum senin kadar bende sıkıldım beklemekten ama gelip de burada vay niye yaptınız o kadar insanın hakkı gitti cart curt demiyorum dua edelim ki beklediğimize değsin diyorum, ayrıca 125 bin kişiye 3000 kadroya kimse ses çıkarmasaydı 2. tercihler kim bilir ne zaman olurdu, ben 100 puan bile alsam yine de atancağıma emin olamam tercih işi çok sakat iş hiç bir şey belli olmaz, yine diyorum kötü düşünmemek lazım :)

Bircogunuzu tebrik ediyorum bencillikte sinir tanımıyorsunuz herkes birbirine ahkam kesiyor oh ne ala memleket arkadaşlar puanı yüksek olanlar her halükarda ilk atamada gidecek uygun yerlerse bunun farkindasiniz değil mi yani bu sayı 6000 de olsa ayni sonuç olacak normal olarak 3000 i alıyorlarsa alsınlar geri kalan 3000 i de ocak ayında açıp alsalardi olmaz miydi olabilirdi
Düşük alanlar atanmasin diyen mi var herkes beklemekten sıkıldı yüksek alan da düşük alan da en azından hangi atamaya kalacağını bilirdi mayıstan beri ne kadar gecti hayallerimiz var ama su da var Allah var bin türlü sıkıntı çekti herkes ama yüksek puan alan da malum bişey ki daha çok çalıştı sabrin taşması kadar doğal birşey yok burda...

Üst Alt