Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM Yerleştirme Takviminden 5-15 Ağustos tarihleri kaldırıldı!

alp sen hala aynı yerdesin bi gram ileri bakamıyosun sana ilk tepkiyi ben verdim ama haklı olduğun konularda var dedim lakin sen bir başkasınında haklı olabileceğini düşünmüyosun çünkü Emel de son derece haklı ve doğru söylüyo bence tartışmaye bir son verelim

200 kadro artar arkadaşlar güzünüz aydın tercihlerde temmuz 2015 e kalır(genel seçim arifesine). iyi halt ettiniz kadro telebinizi 5 ay ünce dile getireydiniz.getirdinizde 138 oldu fakat 2 ay ertelendi ona güre trend analizi yapın 2015 ten ünce işe girmek hayal oldu o gövendiğiniz faruk çelik memurlara hiç zam vermedi daha o bakandan umut bekliyosunuz

Kadronun artırılması konusunda kimse çok umutlu olmasın bence tabi bu benim şahsi fikrim....İnsanların duyguları ve umutları bu kadar suistismal edilmemeli madem bu kadro artırabiliyormuş neden en başından insanlar açlık grevine mecbur bırakıldı...Tamamen seçim öncesi tepki almak istemediklerinden tercihler ertelendi...Gerçekten çok üzüldüm kendimden çok bu günü bekleyen umut eden engelli arkadaşlarım için

en iyisi Almanyada Engelli olmak müthiş avantajları var ordan turkiyeye gelenler burda adeta kırallar gibi karşılanıyor çünkü paralıdırlar.

DPB tarafından yapılan açıklama: Daha önce kamu kurumlarınca talepte bulunulan 3.138 adet kadro için engelli vatandaşlarımızın tercihlerinin 5-15 Ağustos 2014 tarihleri arasında ÖSYM Başkanlığınca alınacağı duyurulmuştu.Engellilerle ilgili sivil toplum kuruluşlarının talepleri doğrultusunda atama yapılacak kadro sayısının artırılması amacıyla ilgili kamu kurumları nezdinde yapılan çalışmalar neticesinde tercih işlemlerine başvurular ertelenmiş olup,*yeni başvuru tarihleri bahse konu çalışmaların sonuçlanmasına müteakip ayrıca bildirilecektir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

rc bırak artık.. herkes kendi işini düşünür olmuş... bu alımların 3 bin olacağı daha sınavdan öncede belliydi erken yapaydınız grevinizi baştan fazla kontenjan açtırsaydınız. arkadaş biz köpek gibi çalıştık puan yaptık atanmamızı engelliyorlar... şimdi 70 puanı olanın atanma ihtimali var ben ne diye çalıştım o zaman ? bana laf yapmayı kesin herkes benim ne demek istediğimi çok net anladı... biz bu tarihe göre plan yaptık tatil ayarladık... düzen planladık.. dershaneye başlayacam tarih yok.. napacam şimdi bu maduriyetimi kim karşılayacak ?

Ben bi tek kendim haklıyım demiyorum diğerleri de haklı ama anlamadığınız olay şu... biz bi puan elde ettik bu tarihte atanmayı bekliyorduk 1 gün kala ertelendi... yav ikinci turu var bunun diğerlerini de o zaman alsın niye bizi engelliyorsunzu

Emel anlamada sıkıntı çekiyorsun sanırım beni... Ben sana diğerleri niye atanacak atanmasın kalsın yerinde demiyorum... diyorum ki biz günlerimizi verdik iyi bir puan yaptık... biz yarın ki tarihi bekliyorduk... bu yarın ki tercihler en büyük en helal hakkımızdı... biz hakkımızı alamadık... neden ? düşük puan yapıp sıralaması geride kalanlar için... ya tamam biz hakkımızı alsaydık.. yarın tercih yapsaydık... yine o düşük puanlılar bir diğer turda atansaydı.. bizi niye engellediler.. . şimdi o tarihe kadar benim maduriyetim nolacak ? biz kaç aydan beri bekliyoruz umutlu bir şekilde... haktan adaletten bahsediyoruz.. 90 yapanlar 70 yapan bir mi olacak şimdi ? hak mı adalet mi ? biz niye yırttık kendimizi ? tamam alıyorsunuz bari bizden sonra alın.

burada da belli seviyede düşük puan alanlar sanki kendilerini değilde diğer kişileri düşünüyormuş havasına giriyor ya ona deli oluyorum. kendin yapsaydın bakayım 90 puan fln... dinleyecekmiydin o zaman ertelenme fln... bekara karı boşamak kolay derler...

FARUK ÇELİK BU ADAM TAM BİR .... Artık bekleriz 2015 i ve sonunda aynı kadro

kaç kişi işinden istifa etti yarın tercih yapmak için bunu düşünen yok .ha buraya yazıyorum kadro bekliyenler avucunun içini yalar faruk çelik çalışma bakanı kalıncaya denk. 66 bin kişiyi bir belirsizlik sardı. yaptığınız açlık gırevinin eyleminin acılarını çekiyoruz ve yaptığınız zamansız stratejik olmayan zamanlamayla 66 bin kişinin ayağına pranga dokudunuz işallah hiç kadro artmaz ve tercihler 2015 temmuzu bulur.

london bende onu diyorum bu tarihlere göre işini gücünü ayarlayanlar var ama bazıları tabi rahat umrunda değil anlamaz

ya onlar zamanlamada hata yaptı. eylemi tercihlerden sonra hemen yapıp 2. atama istiyeceklerdi... hiç stratejik davranılmadı ve sonuç olarak faruk çelik oyununu çok iyi oynayan bi oyuncudur. ve elin parmaklarını geçmeyen bi kadro artışı ve 2015 i bulabilecek bir işe giriş perişan ettiler bizi. hiç zekice bir eylem değild.

Kac kisi istifa etti diyen arkadas son noktadasin

ekpss tercihleri ertelendi!!!!!!

Engelli Memur Tercih İşlemleri Ertelenmiştir
04 Ağustos 2014 (Son Güncelleme : 04 Ağustos 2014)
Daha önce kamu kurumlarınca talepte bulunulan 3.138 adet kadro için engelli vatandaşlarımızın tercihlerinin 5-15 Ağustos 2014 tarihleri arasında ÖSYM Başkanlığınca alınacağı duyurulmuştu.
Engellilerle ilgili sivil toplum kuruluşlarının talepleri doğrultusunda atama yapılacak kadro sayısının artırılması amacıyla ilgili kamu kurumları nezdinde yapılan çalışmalar neticesinde tercih işlemlerine başvurular ertelenmiş olup, yeni başvuru tarihleri bahse konu çalışmaların sonuçlanmasına müteakip ayrıca bildirilecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KAMU PERSONEL İSTİHDAMI DAİRESİ BAŞKANLIĞI

Bunedir arkadaş resmen dalga geçiyorlar bizlerle lan madem arttiracaksin zamanında arttir dalga geçer gibi sugun bugün diyip durmayin bari tam bi adilik

3138 ise 4000 olur :D 2012 de bile 5000 idi ya, insanlar şimdi 6000 ve üstü istiyor yetmese de

london78;

Keşke burada böyle kelime yapacagına ankaraya gitseydinde kalabalık olsaydıda süreç daha hızlı işleseydi.

slmlar

3000 rakami ortaya atip once nabız yokladı dpb baskanı , bizler sayi az diye tepki koyup imza kampanyasi v.s baslatinca 4 ayda 138 kisi arttirdi ...bu komil bir rakamdi. anlasilan konuyu bakanlıga goturmeden kendi halletmeye calismis ..isin icine aclik grevi girip bakan haberdar olunca bir kez daha bakalim ne yapabiliriz dediler... bize de beklemek dusuyor ama gorunen koy klavuz istemez hakikaten kpss ye verilen deger ekpss ye verilmiyor :(

alpingo95;

Konuya birseyler yazayim istedim, baktim ki yazmak istediklerimin hepsini sen az cok ozetlemissin alp.
Hayirlisi artik herkes icin ne diyelim.

Engelli Memur Tercih İşlemleri Ertelenmiştir

04 Ağustos 2014 (Son Güncelleme : 04 Ağustos 2014)A+ | A-

Daha önce kamu kurumlarınca talepte bulunulan 3.138 adet kadro için engelli vatandaşlarımızın tercihlerinin 5-15 Ağustos 2014 tarihleri arasında ÖSYM Başkanlığınca alınacağı duyurulmuştu.
Engellilerle ilgili sivil toplum kuruluşlarının talepleri doğrultusunda atama yapılacak kadro sayısının artırılması amacıyla ilgili kamu kurumları nezdinde yapılan çalışmalar neticesinde tercih işlemlerine başvurular ertelenmiş olup, yeni başvuru tarihleri bahse konu çalışmaların sonuçlanmasına müteakip ayrıca bildirilecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bırakalım arkadaşlar , sınav sürecinde kitap açmayan , laylay lom sınava giren adamlar düşük puan yaptı diye biz kendimizi yırtarak derslere asılanlar yüksek puan yapanlar mağdur oldu. bide işi duygusala bağlayanlar var. yok onlarda atansınmış. ya adam kitap açmamış puanı düşük bu benim sorunum mu ? yine atancaksa atansın ama adam gibi çalışıpta puan yapanı ne diye engelliyorsunuz hakkını yiyorsunuz.

Alp kardeşim haklısın ama belki de arkadaşlarımız içinde durumu çalışmaya elvermeyenler var mesela adamın durumu iyi idi sınav döneminde hastalandı hastanede yatması icap etti ve bu adam illa ki çalışamadı ama yine de sınırda puan aldı diyelim ne yani tmm sen,ben iyi bir şekilde hazırlandık ilk atamada atanmayı garanti ama sayı fazla olması senin avantaj veya dezavantaj bir durumun değil ki neden bu kadar kasıyosun onu anlamıyorum amaç 5 kişi alınacağına varsın devlet 7 kişi alsın 8 kişi alsın kötü mü yaa

Tahminim cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra bi kıpırdanma olabilir bekleyip göreceğiz arkadaşlar.

Benim derdim onun bunun alınıp alınmaması değil , diyorum ki son gün böyle bir durum oluyor beni bu sinirlendiriyor. bir hafta önceden olsaydı böyle bir şey helal olsun der destek verirdim. ama son güne mi yapılır böylle bir şey ? biz herşeyimizi bu tarihe göre ayarladık... maddi yönü bırak manevi yönden de kendimizi bu tarihe odakladık buna ayarladık.. tam bugünü heyecanla beklemek varken sinirle geçiriyorum bu günü... benim derdim bu.. madem diğerlerini de alacaktınız... ilk önce normal puanları alaydınız daha sonra madem diğerleri beklemekten de şikayetçi değil hazır. o diğerlerini de ileride bir tarihte alsaydınız... ben bunu anlatmaya çalışıyorum kızdığım nokta bu

alp sen sınavdan kaç puan aldın. Diyelimki 90, şuan atama olsaydı atanabilirmiydin. Diyelimki ilk tercihim olmasada 3.4. olurdu. Peki kazandığın bu puanı kimse senden geri alabilirmi. Hayır, peki diyelimki tercihler 1 ay sonra daha büyük sayıyla yapılacak atanma durumun ne. Neredeyse istediğin yer kesin. Bide şu mesele var aylar öncesinden planlarımı bu tarihe göre yaptım diyosun. Ajp nerden biliyodun bu tarihe kadar yaşayacağını. Eee sistem kurbanı olduğunuz doğru kendimi katmıyorum ama eskiler ne der Geç Olsunda Güç Olmasın. Sabret Nasibin neyse onu yaşarsın kal sağlıcakla

anladım sabredip bekleyeceğiz biraz daha ne yapalım benim umutlarım kaç kere yapıldı ve kaç defa daha yıkıldı ama inşaallah ertelenmesi hayra işaret olur

faruk çeliğin tutumu taaa soma faciasında belli olmadı mı? sakallı bakan taner yıldızın orda fazla bir sorumluluğu olmadı halde her gün soma'daydı.. ama o facianın olmasması için uğraşması gereken faruk çelik haftalarca ortalıkta gözükmedi.. yine engellilerin atama sayısı, tarihi için çalışma yapması gereken bakan ortalıkta yok.. Allah razı olsun tayyipten.. ülkeyi çok güzel yönetiyor..

hatti isimli kişi atamalar 30 bin kişi olcak diyip sonra 3 bin kişiyi atamaya karar veren adamları savunuyorsun, ondan ziyade emine erdoğan gibi kişiliksiz birinin:'keşke tüm engelliler down sendromlu engelliler gibi olsalar bizi hiç ugraştırmasalar.' demesine ragmen siz hala ot ot takılıyorsunuz, allahın koyunları..

RC çok güzel yazıyon ediyon da anlamıyosun. ben gelebilecek yerleri yazacaktım kendimi ona göre ayarlamıştım. ölüm kalım muhabbetine girme komik kaçıyor. Ben planlarımı buna göre yaptım evet... ya oturduğun yerden yorum yapmak kolay arkadaşım bu iş bize lazımdı ve ne kadar erken olursa o kadar iyiydi maddiyattan önce manevi anlamda önemliydi. bizim için 5 ağustosu beklemek bile sıkıntıydı... şimdi bide ertelenen tarihi bekliycez. yok arkadaş tuzu kuru olan anlamaz. Bu tercihler ile düzenimiz belli olacaktı... herkesi kendiniz gibi düşünmeyin. neyse ya durumun içine edenlere selam olsun.

6000 alımda az. en az 15 bin alım yapması lazım bu sene. dünya kadar açık kadro var. devletin sağlam el atması lazım...

Hadi hayırlı olsun arkadaşlar en az 6000 kadro bekliyoruz :)

alpingo95;

ya varya hükümetie eleştirmekten başka yaptığın bişe yok anlamsız anlamsız konsuuyosun terch yapılırken kadro artarmı ya bi mantıklı düşün.. 3bin kişi tercih yapabilecek yer olcak açılan kadroları neyden tercih edecez kodu olmadan yeri belli olmadan ??? biraz mantıklı düşün sonra konus

Üst Alt