Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM Yerleştirme Takviminden 5-15 Ağustos tarihleri kaldırıldı!

Güzel Bi Atasözümüz Var Cahile Söz Anlatmak, Deveye Hendek Atlatmaktan Zordur

Bak Alp Beyefendi Hertarafından Cahillik Akıyor Senin Bu Sözlerimi İyi Dinlede O Oldugundan Şüphe Duydugum Aklını Bi Çalıştırıver ( Eger Engelin Zihinselse Bu Söyledigimi Önemseme )

Sen Lise Düzeyinden 86 Puanla 1812 . Olmuş Bi Engelli Kardeşimizsin Egerki Kılavuz 3182 Kontenjan İle Çıksaydı Lise Mezunları İçin Maximum 900 Kadro Ayrılacaktı Ve Sen O Puanınla Avucunu Yalayacaktın İkinci Tercihlerde Bile Atanman Sürpriz Olacaktı Bence Senin Kılavuz Ertelendi Kadro Sayısı Artacak Diye Sabah Akşam Şükretmen Lazım
Az Kafanı Çalıştır

Siz nasıl insanlarsınız ki küçük görüp küçük düşürücü sözler soyleyebiliyorsunuz Allah aşkına siz kimsiniz ki o hakkı kendinizde buluyorsunuz hani siz Allahtan korkanlar kuldan utanmiyorsunuz ki böyle şeyler de yazıyorsunuz Allah sizin gibilerden uzak tutsun bi de cahil diyorsun mutlu oldun mu insanlari kırarken peki şimdi sen ne oldun melek mi

Herkes düşüncesini yazmis sana uymuyor olabilir ama kimseyle dalga geçemezsiniz bu kimsenin ne haddi ne hakki
Kaç kisi alınacaksa alınsın 2 kati alım mi olacak sanıyorsunuz bu kadar hayalperest misiniz tamam bekleyelim başka birşey elimizden gelmiyor ama neden bir hafta once bu ise kalkisiliyor mayıstan beri 3000 belliydi nedenini açıklayın saygi çerçevesinde tabi o kadar insanlık gosterebilen varsa cevaplasin
Ama tek sözüm kimse kimseden ustun değil o küçültücü lafları bana söyleyenler olsa neslinden bulsun inşallah der insan yerine koyduguma pişman olurum

trend85;

Ben Kötü Bişey Söylediğimi Düşünmüyorum Arkadaşa Defalarca Anlatıldı Hala Anlamıyor Parantez İçindede Belirttim Günahını Almamak İçin Engelin Zihinsel İse Önemseme Diye

Sıralamada İlk 200 400 600 800 1000 Kişi İçinde Olsa Anlayacağım Sitemini Ama Bu Adamı Çileden Çıkartıyor...

Herkes düşüncesini yazmis sana uymuyor olabilir ama kimseyle dalga geçemezsiniz bu kimsenin ne haddi ne hakki
Kaç kisi alınacaksa alınsın 2 kati alım mi olacak sanıyorsunuz bu kadar hayalperest misiniz tamam bekleyelim başka birşey elimizden gelmiyor ama neden bir hafta once bu ise kalkisiliyor mayıstan beri 3000 belliydi nedenini açıklayın saygi çerçevesinde tabi o kadar insanlık gosterebilen varsa cevaplasin
Ama tek sözüm kimse kimseden ustun değil o küçültücü lafları bana söyleyenler olsa neslinden bulsun inşallah der insan yerine koyduguma pişman olurum

herkes bi atarlı olmus burda ya ergen ergen laflar ediyosunuz.. oraya gidip aç kalan grev yapan arkaşlara yazık ya yaptıkları şey bizim için kadro açtırmak millet illede erken diye tutturmuş biride gelmiş katılıyorum demiş ya gidin ötede oynayın be

Atarli atarli konuşmak vay be seviye farkı işte bu evet soruma cevap ver bu kadar lafı yazabiliyorsan neden 1 hafta once neden ya mantıklı bi nedeni yok mu bunun

arkadaşlar kura çekimi hakkında bilgisi olan var mı ?

ooo mevzular derinmiş :/

kura tercıhlerı yapılmadıkı dostum daha sen bu yılm ı kayıt o0ldun ,yoksa eskı klayıtlımısın kuraya

Kadrolar artar artmaz bilemiyorum ama zamanlaması çok manidar, tam anlamı ile oya kadro tahvil etmek, umarım insanları umutlandırıp sonrada sükutu hayale sevketmezler, inşallah bu kez sözlerini tutarlar, bu çalışmanın sümenaltı edilip bilinmezliğe sürüklenmemesi temennisiyle herkes için hayırlı olsun.

yokmu bu sayfayla ilgilenen bir editör konu kiletlensede cevap yazılmasa yoksa daha çok uzucak bu konu. Bu saatten sonra yeni tarih beklenecek yapacak başka çare yok

arkadaşlar bazıları için laf anlatmaya çalışmayın hani bir laf vardır Allah herkese Cahil mutluluğu versin cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zordur boş verin ben ortaöğretim den 85.55 puan aldım 1845. sıradayım 6000 bin atama olursa ilk atamada olur gibi ama eğerki deselerki biz 6000 değil 16000 kişi atıycaz sen 1 yıl evde oturcaksın düşünmeyi bırak saniyesinde kabul ederim engelli kardeşlerimizin maksimum atanması için ne gerekiyorsa yaparız

selocanlar;

kuranın eski yeni kaydımı var. 2010dan bu yana sürekli kayıt olunuyo zaten.kayıt olan bi kez kayıt olması yetiyomuş gibi bu yılmı kayıt oldun diye soruyosun

onr79;

Allah'a çok şükür zihnimden hiçbir sıkıntım yok kimin zihinden sıkıntılı olduğu malum ortada... Laflarına dikkat et kalbin kırılmasın. Cahilliğin tanımını ben bu forumda net gördüm o yüzden bi sıkıntın olmasın ve Kimin neye nasıl olacağını şimdiden kestirmek ahmaklıktır. Sana söyleyecek çok lafım var aslında ama ben sizlerin seviyesine düşmeyeceğim

trend85;

Hocam bırakın bu forumda çok mecbur kalmadıkça bişey yazmamak gerek bazıları kendilerini kaf dağında görüyor. Klavyenin arkasına sığınıp periPadişahlığı taslıyor... Onları da anlamak gerek hal durum ortada neyse ben he deyip geçiyorum çoğuna

baris33;

Sağolasın kardeşim biz iyi niyetimizle tepkimizi göstermeye çalıştık ama bazıları insanlıktan nasibini alamadıkları için insana saldırıya geçtiler direk... Küçümseyici tavırlar , ukalalıklar falan almış başını gidiyor neyse ya hepsini göreceğiz.

İLK DEFA ŞU RC ' YE KATILIYORUM KONU Bİ KİLİTLENSE DE KONU KAPANSA.. Biz normal bi şekilde tepki göstermeye çalıştık bazıları insanlığımızı unutturdu bize şu forumda herkes Devlet personel başkanı kesilmiş herkes atanmış bi biz kalmışız anasını satıyım neyse ya burda birbirimizi kessekte kırsakta öldürsekte bişeye çare olmayacak oturup yeni tarihi bekleyeceğiz. Yeni tercihler de de göreceğiz anyayı konyayı.. Neyse artık bu bayat sohbet sıktı beni... Bana artık laf yapmaya kalkışmayın uzamasın konu.. herkes baksın kendi işine yeni tercihler açıklandığında insanlık elbisesini giyip herkesi yeni tarihle ilgili forumun altına beklerim. hoşçakalın

alp bey 86 puanla 1812. oldum diyorsun lise mezunu olarak şöyle anladığın dilden anlatayım
ben 85,77 puanla 1742. oldum sen nasıl benden yüksek puanla benden geride sıralaman oluyor anlamadım
diyelim ki oldun 85 puan almış biri normal bir zeka seviyesine sahip insandır diye düşünüyorum 8sınav sitres i yapan arkadaşlar sizler üzerlerinize alınmayın) eğer çalışma anlamında çok büyük bir sorunun yoksa inşallah yoktur ve de batı da bir yerde ikamet ediyorsan iş bulamaman için hiç bir neden yok yeterki ara gayret et ve kendini geliştir ben daha iyi şartlarda yaşayabilmek için günde 150 km yol yapıp işe gidip geliyorum birazda problemi kendimizde arayalım hadi diyelim çalışamıyon sağlık durumun müsaade etmiyor o kadar beklemişsin bi 20 gün bekleyince zarara mı giriyon iflas mı ediyorsun bu acelen nedir

Kimse kimseyi anlmaz olmuş valla üzülüyorum konuya bak yazılanlara bak iyi olan yerleşir inşallah burada puan ikinci planda kalmış durumda ben diyelim ki vanı tercih ettim 1 puanla kimse tercih etmezse ben yerleşirim 98 puan aldım ben diyelim 99 puanlı biri tercih ederse ben yerleşemem bu kadar basit kadro sayısının fazla olması etkiler sizi yazdığınız yerde önemli sonuçta puan önemli ama yazdığınız yere fazla tercih olmaması daha da önemli kardeşler ha bi de tercih şartları var onları da iyi okuyun derim ben memur oldum geride kalan kardeşleriminde memur olmasını isterim Allah yardımcınız olsun

körfezli41;

85,60LARDA BİŞEY PUANIM BUÇUKTAN SONRASI ÜST RAKAMA YUVARLANDIĞI İÇİN 86 DİYORUM VAR MI BAŞKA AÇIK YAKALAMA ÇABAN ? BİZDE SINAV STRESİ YAPTIK BU SENE 6 SINAVA GİRDİM. Ya tamam arkadaşlar rahat olun sıkıntı yok bu kadar mı dokundum size ki her gelen bana bişey yazma ihtiyacında bulunuyor :) kapatın konuyu bekleyelim diyorum tamam kendinizi ispatlama çabasından vazgeçin. Zeka konusunda da puanım az çok gerekeni belli ediyordur... Anadolu mezunuyum.. Ben kendi açımdan olanı düşünüyordum ben sırf bu sene üniversitede gidebileceğim bölüm imkanı varken sırf memurluk çıkacak ona göre tercih yaparım diye bu sene üniversiteyi erteledim tercih yapmadım ya herkese oturduğu yerden yazmak kolaydır tamam arkadaşım uzatmayalım herkes baksın işine ne laf anlamaz adamlarsınız ne tamamdan anlıyorsunuz ne devamdan... kapatalım konuyu bekleyelim

serdaruz;

Kimse kimseyi anlamıyor değil anlamak istemiyor.. Adamlarla konuşmaya kalkıyoruz bi rencide edici tavırlar küçümseyici konuşmalar sanki hepsi çok iyi bi biz kötü artık hepsini geçtim konuyu kapatsınlar diye uğraşıyorum bunuda beceremiyorlar bırakın arkadaş artık uzatmayın tamam herkesin sinirli bi yerlerden bi şekilde sinirini çıkarıyor kimin ne olacağını tercihlerden sonra göreceğiz şimdiden niye yırtınıyosunuz kapatın konuyu yazmayın artık bu kadar mı zor bunu anlamak ? tamam diyorum siz haklısınız biz haksızız konuyu kaptın yeter ki adım geçmesin

Engelli Memur Tercih İşlemleri Ertelendi

Daha önce kamu kurumlarınca talepte bulunulan 3.138 adet kadro için engelli vatandaşlarımızın tercihlerinin 5-15 Ağustos 2014 tarihleri arasında ÖSYM Başkanlığınca alınacağı duyurulmuştu.

Devlet Personel Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; engellilerle ilgili sivil toplum kuruluşlarının talepleri doğrultusunda atama yapılacak kadro sayısının artırılması amacıyla, Devlet Personel Başkanlığı, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve ÖSYM nezdinde yapılan çalışmalar neticesinde tercih işlemlerine başvurular ertelenmiş olup, yeni başvuru tarihleri bahse konu çalışmaların sonuçlanmasına müteakip ayrıca bildirilecektir.

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü |

zeka tartışacaksak küsüratla senin önündeyim demektir :) böylemi konuşalım egoist olmuşsun sadece seninmi girdiğini düşünüyorsun üniversite sınavına 325 lys1 320 lys2 puanıyla sırf şu memurluk yüzünden ilk atamalarda tercih yapamadım ben ki dediğin gibi olsa bile tercihler ertelenmese 5 inde başlayacaktı üniversite sonuçları açıklanalı kaç hafta oluyo gelip burda demogoji yapma herkes ister atanmayı orada insanlar belli bir mücadele verdiler bari onlara saygın olsun

körfezli41;

Al işte çıktı yine birtane daha :) kardeşim sen mevzuyu anlayamamışsın küsüratta kalmışsın biraz neyse :) biz burada zeka yarıştırmıyoruz orada biri zihinsel sıkıntılı gibi bir şey demek istedi bana bende bunun doğru olmadığını anlatmaya çalıştım. sen tüm mevzuyu anlamamışsın şaştım kaldım sana. ben üni tercihlerini yapmadım buna göre yapacaktım derken bu seneki üni tercihlerini demedim sn bunu anlayamaıyorsun sanırım neyse ben düzelttim ben önümüzdeki senenin tercihlerini kastediyordum... bu arada senin anlamada problem yok dimi ? hani varsa bilelim. konu kapansın diyoruz da sürekli bi yazmalar etmeler ? bi sıkıntı var sanırım denileni anlamıyorsun.... tamam arkadaşım ne uzattınız burdan yazana kurdela vermeyecekler bana iki üç laf yaptınız diye yükselmeyeceksiniz tamam hadi susun gidin.

küsürat değil mi insanları birbirine düşüren şey...

kardeşim senin ne kadar bilgili olduğun değil önemli olan ne kadar anlatabildiğindir bi diyorsun tercihlerimi yapamadım ertelendi yok ben herşeyi buna göre hazırlamıştım seneye gireceğin sınavın neyini şimdiden dert ediyorsun bana bunu anlat gerekten anlama güçlüğüm konusundaki tezini onaylıyacağım.

zaten böyle bir konu açık sen okumuyo musun forumu ?

iykide yazmış arkadaşımız hepimiz bunu bekliyoruz haberimiz olur gözden kaçmaz...

dostum bak şu uslübun can sıkacak vaziyette ama inanki senin kişiliğin beni hiç ilgilendirmiyor ne halt yersen ye
birincisi bu haber [SIZE=3]ösym[/SIZE] nın haberi değil[SIZE=3] aile ve sosyal politikalar bakanlıgının [/SIZE]haberi anlıyormusun
ikincisi görür görmez paylaşayım dedim belki görmeyen insanlar vardır diye ki haklıymışım gerçekten görmeyende varmış
üçüncü buna benzer başka haberde görürsem paylaşıcam ismimi iyi bak bir daha muhattap olma benimle

körfezli41;

Koçum.. güzel kardeşim cidden bazen şüphe ediyorum algılamada güçlük çektiğine inanıyorum.
Ben ilk başta dedim ki ben bu tarihe göre birkaç plan yaptım ettim... bir yere gidecek edecektim
ve bu tercihlere göre de gideceğim yerde bir dershaneye yazılacaktım. bunun sonucu da seneye gireceğim o sınavın yolunu çizmiş olacak anlayabildin mi ? bak bu sefer ümitliyim senin anladığın konusunda. ? Tercih konusuda bu sene memurluk olacak diye nasılsa bi memurlukta bir yere gideceğim önce bi gideyim gittiğim yere göre birdahaki sene tercih yaparım dedim. Tercih konusuda budur koçum tamam mı ? anladın mı daha yazıp beni yorup sinirlendirecek misin ? ne oldu bu kadar ilgi alaka yapıyon ucu sana falanda dokunmuyor ama ne bu ısrarla yazma mücadelen ?

ya arkadaşlar kuraya gırecekler,tercıhlerını ne zaman yapacaklar yenı kayıt oldularsa bu yıl kayıt oldum ama tercıh kılavu yayınlanmadı ama bılen varsa solesın allah askına

cüneyt noldu senin açılan konuyu daha önce açılan konunun içinee gömmüşler bana üslüp öğretceğine kendi uslübuna bak böyle mi örnek olcan, artı ben normal birşey yazdım sonuna illa gülücük mü koyalım sen kendi laflarına dikkat et karakterinde bi sıkıntı var galiba 1 cümle şeyden alınıyorsun ki alıncak bir şey yok ortada. cevap olarak hmm tamam daha önceden açılmışsa farketmedim diyebilirdin ama hemen savunma mekanızmaları devrede bu da kendini aşmanla ilgili bi sıkıntın var onu geliştir lüften kibar ol insanlara karşı her zaman

tahminen ne zaman yayınlarlar arkadaşlar klavuzları

Üst Alt