Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM'nin yaptığı branş sıralamaları güvenilir mi?

Internet üzerinde puan sorarak sıralama tahmininde bulunmak hatalı sonuç doğurabilir

Branş sıralaması yayınlanmadı.özellikle öğretmen adayları facebookta millete puanını sorarak branş sıralaması tahmini yürütmeye çalışıyor.Facebookta bunu ben de denedim maalesef.dürüst olayım branşım resim ve puanım 77.facedekilere sordum.whatsapp grupları varmış.dalga geçervari bişeyler söyledi önce ve daha sonra resimcilerin hepsinin çok çok uçuk puanlar aldığından hatta derece yaptığından söz etti.mübarek ramazan ayındayız.arkadaşlar vallaha kimseye facebookta kolay kolay inanmayın.millet babasına karne notunu yalan söylüyorken size dürüst olamayabileğini göz önünde bulundurun.yerinizde olsam hiç kalkışmam.hele de facebookta millet nasıl rakip eleyeceğinin derdindeler.2016 taban puanlarını baz alabilirsiniz bence varsa rakamlar elinizde.hiç kalkışmayın.

sıralamayı tahmıni olarak ögrenmeye çalışıyoruz fikir edinmek amaçlı

biliyorum ama herkesi bir tutmamak gerekiyor örnegin benim bilgisayar bölümünde önümde 1 kişi var ama ne kadar doğru onu bilmiyorum resim atacam dedi antmadı

yusuf274

Sizin puanınız iyiyse hiç üstelemenize gerek yok.ben resim öğretmeniyim.facede whatsapp grublarında olan birine sordum.hepsi derece yaptı dedi.resimcilerin hepsinin derece yaptığına inansak mı ki?

hocam inanmak veya inanmamak size kalmış %100 dogru olmaz ama sadece fikir edinmek amaçlı ögrenmeye çalışıyoruz bu arada ben önlisans sanmıştım kusura bakmayın

Üst Alt