mai80 kulak arkası işitme cihazında yazın sıcaklarda terden dolayı nemli olur yani cihaz çalışmayabilir. çalışmayabilir demek istediğim nemden dolayı cihaz kapanabiliyor çünkü cihazın sesi alma kısmı üst tarafta olduğu için bu sıkıntı olur. sürekli peçete ile sık sık silmek durumunda cihazı dinlenmeye çekmek zorunda kalacaksınız. ayrıca, 3-5 ayda bir kalıp yenileyeceksin sonuçta yenilenmeyen kalıp cihaz kulakta olduğu sürece ötüyor, gülerkende ötüyor elinizle devamlı kalıbı kulak içine baskı yapmak zorunda kalacaksınız ayrıca yanındaki arkadaşların veya ailenin ses nerden geliyor etrafa bakmasına sebep oluyor
yıpranmış kalıpla cihazın ötmesi senide sıkıntıya sokabilir. 35-50 TL arası değişiyor kalıp fiyatları.. ayrıca gözlüklü olduğunuz için o konuda bir sıkıntı olmaz ama gözlük yamık durabilir
düzeltmek içinde epek uğraşırsınız. bende siemens nicro cic 16 kanallı kanaliçi işitme cihazı var 120 DB'ye kadar karşılıyor cihaz nano kaplamalı olduğu için terleme ve neme karşı.. o konuda sıkıntı yok kalıp derdimde yok şuanlık cihazı 8 ay önce aldım.. 10 numara pil kullanıyorum 1 adet pil cihazı hergün 18 saat kullandığın sürece pil 1 hafta gidiyor.. kulak arkası cihazda 13 numara pil kullanıyordum 18 gün gidiyordu.. son 8 aydır kanaliçi işitme cihazı kullanıyorum..
mysterious;
ben de kasım ayı gibiydi yanılmıyorsam siemens nitro cıc almıştım harika bir cihazdı ama benim kulak kanallarım çok darmış o nedenle 15 gün sonra durmayan bi ötme sesi gelmeye başladı.. iade etmek zorunda kaldım problem çözülemedi.. gördüğüm en iyi cihazdı..