hatice1 arkadaşım, senin yaşadığın sıkıntı aslında şu: uzun yıllar analog kullanmış insanların kulakları her sesi gürültü ile duymaya alışmış oluyor. yani gürültüyü süzme ve daha yumuşak ses almaya alışkın olmuyor. şimdi artık piyasadan neredeyse kalkma aşamasına gelmiş ve çok daha sağlıklı olduğunu düşündükleri için herkes dijital cihaza yönelmiş durumda. Doktorlar da , firmalar da , üreticiler de... dolayısıyla bu sene olmasa bile bir kaç sene sonra da yine dijitale mecbur kalabilirsin. En kısa zamanda doğru cihazla dijital kullanmaya başlaman senin açından daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Ino Pro modellerin mini Rıte sistemlerinden kullanırsan eğer , power hoparlörler sayesinde cihazdan aldığın sesi yükseltmiş ve çok daha temiz ses almış olursun aslında. Ancak benim hastam olsaydın sana chili sp grubu cihazlarımızı önerirdim. Ses kazancı çok daha yüksektir ve senin gibi geçmişi olan hastada çok daha doyurucu ses almana yardımcı olur. Daha mutlu olursun bence.. Yani ilk defa cihaz kullansaydın Ino Pro Mını Rıte ( power hoparlör ile ) mutlu olabilirdin ( belki ).. Yine de belki.. Yoksa chili sp senin için çok daha iyi olabilir. Hangi bayiden aldın bilmiyorum cihazı , biraz da zaman geçmiş tabii. Bu konuda yorum yapamam ama , cihazın güzel olmasına rağmen senin işitmene katkısını bu anlattıklarımdan yola çıkarak değerlendirebilirsin. görüşmek üzere )) sevgiler..
ekinos;
fiyatı indirmişler , rahat olsun için ))