Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oticon ino pro işitme cihazı kullananlar var mı?

Fiyat iyi de gürültüde anlama vasat lütfen bilgisi olan acil yazsın gürültülü ortamı baskılayıp konuşmayı koruyan bir cihaz var mı

DarK_BlacK;
bıde saglam olup bozulmuyo ha bunu bıs saf sagırlara satarlarsa yenı cıhaz pesınden kosmıycaz ustelık:eek: onlarda ver allah cabucak bozulan canları ıstedıkce kıytırık seyler ekleyıp pahalılastırıp bızım daha cok cıhaz almamızı ıkı bır degısen aradıgımız begendıgımız eskı cıhazları alamayalım dıye daha cok paralar kazansınlar he
bence ısıtme kaybı odyo olcumunde duz seyredenler ıcın bu analoglar daha ıyı secenek
ama ben gıbı assadan baslayıp yukselenler bıde duzensız ınıs cıkıslar olan ısıtme kayıplaır mecburen dıjıtal kullanacak
bı merak ettıgım tornavıdayla ayarlanan neydıııı cıhazlar aceba bu ınıslı cıkıslı kayılılara ayarlanırmıolakı:confused: onlarda ucuzca nede olsa

Moderatör tarafında düzenlendi:
ceremicem;
Öncelikle bu konuda beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Chili serisini denemiştim fakat uzun zaman oldu memnun kalmamıştım sanırım tam hatırlayamadım ino pro mini rite modelini ise çok istemiştim fakat rahat olmadığını ve uygun olmadığını söylemişlerdi.Tek sıkıntım ayarı bir türlü tutturamadık herşeyin hayırlısı elbet o da bir gün olacak sadece sabır...

Üst Alt