adil12 merhaba,
yazılanları okuyorum da bir kaç kısa şey söylemek isterim izninizle.. Aslında kimsenin kötü niyeti yok. Herkes iyi birşeyler için yazıyor. Sen de hakancan da mühendis de.. hatta ben de
şunu söylemeliyim. Ben bir oticon bayisiyim. Üstelik işitme kayıplı numarası yaparak forumda gezen firmalardan değilim. Bunu açık yüreklilikle söylüyorum. Kimseye gelin benden cihaz alın demiyorum. Ben Aydın da yaşıyorum. Sadece Oticon alın da demiyorum. İyi bildiğim konular hakkında sizleri de bilgilendirerek hayatınızı kolaylaştırmak istiyorum. Diğer arkadaşlar bunu bildikleri için beni savunmuşlar, hepsine teşekkür ederim. Reklam kokan bir cümle olmuş olabilir , niyetim bu değildi ama olabilir.. Görüntü ve ses ibareleri olmayınca yazılanların yorumlanması kişiden kişiye değişebiliyor. Bunda kötülük aramaya da gerek yok bence. İsterim ki mutlu olun.. Çünkü satış politikası gütmeden yardımcı olmak için elimden geleni yapıyorum sizlere. Bilmediğim bir konu ise bilmiyorum demesini de biliyorum. Şimdi senin konuna gelince. Oticon da alsan başka bir marka da , ihtiyacın olan bir bilgi var ise yardımcı oluruz hepbirlikte. Her oticon kullanıcısı mutlu olamayabiliyor çünkü 47 dB işitme kaybı ile gelip, hiç bir konuşmayı cihazla bile anlamadığı için , cihaz vermediğim insanlar olmuştur. Bak ebru nun kaybı ne kadar yüksek ama kimse anlamıyor bile cihaz taktığımı diyor. O çok mutlu. Sebebi kullandığı cihazın pahalı olması değil. Evet indirim yapmışlar ve 1850 liraya cihaz vermişler Chili yi.. Chili nin 3 serisi var . Ebru daki 5 serisi... Chili SP 7 ve Chili SP 9 modelleri de var... fiyatları 4000 liralara kadar yükseliyor.. Ama SP5 modeli de yetmiş Ebru ya.. Anlatabiliyor muyum bilmem.. Yani çok yüksek rakamlardan bahsedilmesi seni yanıltmasın. Bu Oticon olduğu için değil , genel tüm cihaz markaları için söylüyorum.. Gözün korkmasın rakamlardan .. Hizmeti alacak olan sensin. PARASI CEBİNDEN ÇIKACAK OLAN DA SENSİN. Cihazı Bursa dan alırsan, parayı kazanacak olan da Bursa..
YANİ, ben sadece yardımcı olmak isterim. Forum da Türkiye nin her köşesinden insan yazabiliyor. Çok yerde Oticon bayiliklerinde insanlar tanıyorum. Yardımcı olabilecek bir başka konu da ücret olabilir. Parayı yine onlar kazanır belki , ama sizlere kolaylık göstermeleri için ben de devreye girer mümkün olacak ise rica da bulunurum..
Kimsenin gerilmesine gerek yok. Dayanışma içerisinde yolumuza devam edelim isterim.. Senin yazdığın yazıya alınganlık yapmadım üstelik. Bunu da bil. Tebessüm ettim "aaa gerçekten o havayla mı yazmışım, eğer öyleyse ayıp etmişim" diye söyledim kendi kendime.. Yanlış bir anlaşmaya sebep olduysam herkesten özür dilerim..
Beni tanımaya başlıyorsun. Zamanla daha da iyi görüşmelerimiz olacaktır. Alacağın cihazı markası ne olursa olsun, alt ve üst modellerden deneyerek karar ver bence.. Gereksiz yere çok paralar harcamak seni üzer.. sevgiler.. ))
ebru.87;
Ebru cum, adına çok sevindim.. Çok başarılı cihazlar olduğu doğru ama asıl önemlisi , sana olan katkısını mutlulukla ifade edebiliyor olman.. Sevgiler ))
shukufe;
Chili Özellikler 4 program , 2 mikrofon , ter ve suya karşı donanımlı , çift taraf takıldığında cihazlar birbiri ile bağlantılı, volüm kontrol mevcut, 6 - 8 - 10 bant özelliklerde cihazlardır kabaca.. Ebru nun da eklemek istedikleri olacaktır belki..