Shukufe işitme kaybım çok ileri değil.....yanlız solda tinnitus nedeniyle sıkıntı yaşıyorum her ikiside eşit 55-60 civarı TEK KULAKTA İŞİTME CİHAZI KULLANIYORUM....benim Re sound a Bütün işitme cihazcıları ....piyasadaki en dandik işitme cihazı dır.phonax oticon siemens Widex yanında dediler....bi deneyim dedim onların kini... kendi cihazımı arar oldum...vazgeçtim almaktan Re sound Live 9 ..... 17 kanallı artısı sağ da takılı iken sola da faydası var ama benim sol çınladığı için pek işe yaramıyor.....tinnitus maskeli cihaz arıyorum.....sağda tinnitus yok....solda var....sağa taktığım cihaz ile sol da işitme cihazı OLMAYAN kulağıma fayda sağlamasını ümit ettiğim bi cihaz arıyorum.....cihaz ile normal e yakın duyuyorum ama ah o sol daki uğultu bütün planlarımı alt üst ediyor......meniere sol da iç kulak rahatsızlığı var ...cihazdan tam verim almaz diyolar .)
benim işitme cihazı power miş yanlışlıkla aldım 131 db e kadar etkiliymiş çok güçlüymüş kuyudan su çıkarıyormuş ama bana gerek yokmuş bu kadar güc ihtiyacımdan çok çok fazla imiş ...ben o zaman güçlü olsun dedim yanıldım orta dereceli işitmöe kayıplılar normale yakın olması için konuşmayı ayırt etmeye bakmalıymış...biz güce aldandık ama yinede çata pata idare ediyor
benim işitme cihazı power miş yanlışlıkla aldım 131 db e kadar etkiliymiş çok güçlüymüş kuyudan su çıkarıyormuş ama bana gerek yokmuş bu kadar güc ihtiyacımdan çok çok fazla imiş ...ben o zaman güçlü olsun dedim yanıldım orta dereceli işitmöe kayıplılar normale yakın olması için konuşmayı ayırt etmeye bakmalıymış...biz güce aldandık ama yinede çata pata idare ediyor