Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomatik dizel SUV ne önerirsiniz?

vega1616

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar aracım 5 yılını doldurdu satacagım yenı bır araç alacagım ne onerırsınınz otomatık dızel dsunuyorum suv olabılır

Yeni Peugeot 3008 , kuga nın 1.5 motorluları olabilir.. maddiyat ve ihtiyaç önemli

Ben Ford Kuga kullanıyorum çok memnunum 4x4 akıllı çeker
Tek eksi yönü benzinli olması ortalama:11-8lt tüketim var performans süper

3008 olabilir. Kuga 1,5 dizel otomatik gelecek. Daha geniş istersen 5008 ve skoda kodiaq gelecek. Kodiaq benzinli olacak.

kuganın otomatık dızel secenegı yok mudur acaba

vega1616

Kuga'nın dizel otomatik seçeneği var ve çıktı fiyatı açıklandı.

Honda CR-V dizel otomatik al bin 4x4 9 ileri...

Fiatı uygun olsun diyosan SSangyong Tivoli dizel otomatik ben çok memnunum.

ÖTV Hariç bütçenizi bir belirtin biz de size ona göre yardımcı olmaya çalışalım.

reklamları izlemişsinizdir. Ford 1.5 dizel oto. geldi ST-Line 147500 şuan için satıştan bir arkadaş var şun fiyat bu 2,5 ay sonra zam gelecekmiş bence bütçen uyuyorsa düşün derim ben alıcam ama daha 1,5 yılım varr..

bende ford kuğa öneririm tipi estetiği önemli bir araçta kia sportage bakıyordum tipsiz olmuş yeni kasa hoşuma gitmedi mahfolmuş.

Bende dizel suv alacağım çok araştırdım çok baktım 2 tane araca kadar indim. Bu araçlar yakıt verimlilik iç hacim pazar payı yedek parça gibi unsurlar göz önünde tutularak bakıldığında 1e düşürdüm. Bu iki araç nissan qashqai black edition diğeri renault kadjar icon büyük ihtimalle 85000tlye kadjarın full + fullünü alacağım ama qashqaide aklımı çelmiyor değil 3008 bana göre fiyatını haketmiyor çünkü peugeot araçlar pazarda çok kaybediyor.

pazar payı olarak Fordun arabaları kaybetmez aksine iyi temiz vede az km kullanılmışlar 5 yıl sonra da değerini korur. Ben 1.5 L Kuga ST-Line öneririm reno quakai bunlara girme for motor iyidir.. paça sıkıntısı çekmezsin. 2. elde kuvvetli performas açısında da işini hayli haykli yapıyor sonuçta PSA grubunun motoru var üzerinde benracı inceledim eski kugadan çok dah şık ve albenili olmuş .. am yanlız ford satış temsilcileri biraz burnunda kıl aldırmayan tipler sen almasanda olur gibi brulr biraz kalkık ... ısan pişman olmazsın...

pazar payı olarak fordun arabaları kaybetmez aksine iyi temiz vede az km kullanılmışlar 5 yıl sonra da değerini korur. Ben 1.5 l kuga st-line öneririm reno quakai bunlara girme for motor iyidir.. Paça sıkıntısı çekmezsin. 2. Elde kuvvetli performas açısında da işini hayli haykli yapıyor sonuçta psa grubunun motoru var üzerinde benracı inceledim eski kugadan çok dah şık ve albenili olmuş .. Am yanlız ford satış temsilcileri biraz burnunda kıl aldırmayan tipler sen almasanda olur gibi brulr biraz kalkık ... ısan pişman olmazsın...

bende sizin gibi düşünüp kugaya baktım ve malesef kuganın en alt paketine 80000 tl civarı bir fiyat çıkıyor ama 85000 tl civarına kdajarın full ve önemli büyük opsiyonları yapılmış halde (cam tavan kendi kendine park çevre görüş) 83000 tlye nissan qashqainin black editionu nu (ki baya bir dolu model) alabiliyorsunuz. Yani boş bir arabaya vereceğim paraya dolu bir araba alırım ama asla peugeota girmem. Almanlardan opel fransızlardan peugeot citroen alınmaz. Zaten birazda ekonomi varsa sizde bakın bu dolulukta arabalar 25000 tl daha fazla. Sıkıntı yoksa crv alın xtraile bakın kaleosu bekleyin derim.

sonuçta önemli olan bütçe, arkadaş burda SUV tarzı bir araç istiyor. ve haliyle SUV demek bütçe demek :) bana kalırsa bende şuan Volvo V40 Cros Contry var gayet te menunum yarı SUV yarı otomobil.. Şuan alma şansım yok olsa id yine diyorum Ford KUGA 1,5 L oto. dizel ST-Line..

Merhaba kardeş bende şu an aynı durumdayım :)

1.Ford Kuga 1.5 dizel otomatik artısı çok ciddi ciddi düşünüyorum)
2.Honda CRV 1.6 dizel otomatik
3.Nissan Xtrial 1.6 dizel otomatik
4.Renault Koleos 1.6 Dizel otomatik (düşünüyorum şekli, şemalı çok güzel :) )
5.Seat Ateca 1.5 dizel
6.Skoda kodiac 1.6 dizel
7.Mitsubishi ASX 1.6 dizel
8.Dacia 1.5 dizel otomatik (henüz satışı yok 2.çeyrekde gelecek muhtemelen)
9.Toyota CHR hybrid

Bu araçlar ortalama 90 ile 100.000 lira arası değişiyor. Kadjar düşünen arkadaşlara 1 ay daha beklemelerini öneriyorum Koleos piyasayı altüst eder gibi geliyor bana :)

1.5 litre SUV olur mu ? iyice işin suyunu çıkardılar :(

1.6 110-120 hp dizel otomatik sedan model araba tercih ederim daha iyi

3100 maaşım var doblomu alayım dacia mı diye düşünüyom.adamlar sang yong honda dio ya.boşa çalışıoz.

Yanlız saydiginiz modellerin bazılarında dizel motor seçeneği ya yok yada 2 motorla geliyor mesela asxte kodiak ve atecada

Selamlar arkadaşlar.[FONT=sans-serif]SSangyong Tivoli dizel otomatik araç gördüm.Araç ilgimi çekti.Aslında peugeot active otomatik almayı düşünüyordum.Fiyatı 109 bin liradan 142 bin liraya yükselmiş.Şimdi ise bu tivoli araç aklımı çeliyor.Bu araçla qasqai arasında kaldım.İkinçi el yedek parça konusunda sizlerin yorumlarını bekliyorum.[/FONT]

womanizer , paranı harcamayı bilmiyorsun demek ki... Yada bu zamana kadar hep yedin,içtin birikim yapmadın...

devils

1.6 var kardeşim ama benzinli tabi.Çok güzel araç herşeyiyle.

Son düzenleme:
Üst Alt