Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomatik dizel SUV ne önerirsiniz?

Dizel Otomatik Honda CR V 9+1 vites yok yok araçta,internette yakıyor diyene aldanmayın. Otomatik olduğu için insanlar ayaklarını ( gaz vermesini ) ayarlayamıyor tabiki çok yakar...

Benim eski aracım 1.3 dizel otomatik opel astra idi babamda az yakıyor bende fazla yakıyordu... :)

Crv otvden sonra dizel otomatik en alt seviyesi 100000tl ben 80000 tlye çıkıyorum en çok superb style alacağım

bugün adliyeye gittim bizim vasi kararı cıkmış bi hakime sordum 1600cc sınırı var mı diye oda yok dedi ? sınır var mı yok mu arkadaşlar ?

o yazanların dışında memnun olanlardanız kardeşim.Jep biniyosan yaksın kardeşim :)
4x2 aldıktan sonra o bir otomobil oluyor ve offroad yapmıyorsanız zaten otomobil sürüyorsunuz demektir ve tuscon almak yerine crv tercih edilebilir bence yada aynı paralara qashqai almak daha iyi olur dizel otomatik ve kendi kendine park cam tavan şerit takip sürüş modları dahil.
engelliler için fiyat listeleri bile var isteyen incelesin www.bostancioglunissan.com/engellilere-ozel-fiyat-listesi

BLACKSAGAT

Görünüş itibariyle jep dedim zaten kardeşim.Tucson 69.500 ötvsiz,crv 90 bin.O dediğin özellikler tucsondada var zaten.Ben fikrimi söyledim.
İyi forumlar.

Yok kardeş aksine cimri adamın tekiyim.sigara alkol karı kız yok.işte yorulduğum için boş zamanlarımda dinleniyorum çıkmam dışarı pek..maddi manevi tek tabancayım.hastalığım masraflı ve kazanımım birikimim ona gidio.

Üst Alt