Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomatik Vites Ehliyeti için İl Sağlık Komisyonuna gerek yokmuş

Şefika hanım,

Aynı durum benim için dediler...
Raporum 2016 aldığımdan Ötv faydalanır yazıyor. Ama maliyeye sorduğumda olmaz deyip ÖZELGE TALEBİNDE bulun dediler.. Belkide ordaki memurun sorumluluk almamak için yaptılar..

Ehliyeti değiştirdim tüm vucut fonksiyon olarak sıkıntım var ağırlıklı olarak sol ayakta var.. Oyüzden otomatik vites verdiler ehliyetimi 78,102,47 kodu verdiler..

Nasip bakalım şimdiki sistem, özelge talebi bulunmadan maliyeden personel sorumluluk almıyorlar

turkizzet Özelge talebinde bulunmayın gidin bir araç bayisine 2 güne öğreniyorlar özelge talebinde bulunursanız cevap minimum 3 ayda geliyor özelge talebinde bulunup sonucu beklemeden araç alırsanız özelge olumsuz gelirse ÖTV'i sizden alıyorlar faiziyle beraber

birkan01 özelge bulunmasam şimdi alsam ilerde Ötv incelenip çıkarma şansı oluyormuş o yüzden ilerde Ötv birlikte faiziyle ödeyeceğime baştan uğraşırım.. Maddeleri tek tek okuduğumda bana verilmesi gerekiyor ama memurun sorumluluk almaması sonucu uğraştırıyor...

turkizzet araç aldıktan sonra inceleme gibi bir şey Yok hocam. Siz özelge talebinde bulunup sonuç gelmeden araç alırsanız ve sonuç olumsuz gelirse ödersiniz yoksa araç aldıktan sonra kimse incelemiyor

Üst Alt