Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomatik vites küçük kasa araçlar arasında tavsiye edebilecekleriniz..?

Konular
10
Reaksiyonlar
0
otomatik vites küçükkasa araçlar arasında en uygun fiyatlı olan ve alınabilecek kalitede olan araç hangisidir??
teşekkürler..

benim tavsiyem seat ıbıza 12 tsı motor 7 ileri dsg şanzuman 38.000 tl

38bın vererek yenı yarıs yada fıesta da alınabılır.daha uygun bişiy araştırıyorum ??? teş..

Sen rakam ver bence, yoksa dolu ufak otomatik araç var.

Ford fiesta'dan şaşma en uygunu o ötv düşüldükten sonra fiyat 26,27.000 civarı.

Selamun aleyküm arkadaşlar.Chevrolet Aveo bi firmadan pazarlık yaptım 28 milyarlık arabaya ötv'ti indirdiler 21 milyar dediler benim hesabıma göre 18 milyar olması gerekiyor bu konuda bilgisini olanların bilgi verirlerse memnun olurum saygılarımla.

dizel ? benzinli? olması önemli

dizel otomatik alacaksanız biraz daha araştırarak almanızda yarar var...

zinnur;
Aleyküm selam. Bu hesap forumumuzda da var, ben bir firma görevlisi yaparken de gördüm; 28000 TL / 1,37 = 20438 TL. Ama tabii ayrıca pazarlık yapılırsa daha da düşebiliyormuş da. Buna KDV'den de muafiyet gelse sizin dediğiniz fiyatın da aşağısına inebilir sanırım.

fiesta nın yakıtı fazla.
34.000 tl ye de fiat punto evo var.
bence otomatik araç alımı iöin 3 aydır araştırma yapıyorum. donanım ,fiyat,güvenlik,marka kalitesi,yakıt tasarrufu,2. el piyasası, garanti süresi ve koşulları,motor performansı,şanzuman teknolejisi bunların hepsi göz önüne alınmalı.

Fiestanın yakıtı neden fazla olsun otomatik vites seçeneğinde dizel yok diye biliyorum ayrıca benzinliyede güç yetmeyeceği için büyük ihtimalle lpg takılacak daha mantıklı gibi değilmi

mami junıor fiyat yok en uygun şekliyle düşünmeye çalışıorum... aslında benzinli düşünüyordum dizele vereceğim fiyat farkı nedeniyle.ama sanırım dizel düşüncem,bir süre sonra lpg ye dönüş yolları görünsün istemiyorum...fiestada benimde bildiğim kadarıyla dizel seçeneği yok..artı ford sanırım yakıt tüketimi fazlaymış...clio da var otomatıkvıtes ve dızel şansı ,onuda pek çok insan önermiyor.corsada var sanırım bakmak lazım.yeni yaris çok pahalı geldi..yada başka önerebileceğiniz seçenekeler???

honda jazz, hyundai i20, skoda fabia, vw polo falan filan...:cool:

@esra baltacı,

tılafsınlının dedikleri senin için uygun olabilir.
hyundai ve kia dışında ucuz dizel otomatik uygun yok gibi....

opel astra clasik III şu an 1.3 dizel otom. 31000 tl civarı ( ötv indirimi dahil ) aracın normal fiyatı 44000 tl civarı

Honda jazz daha uygun olur bence donanımın olarak ta rakiolerinden önde bence...

Fiyat uygun kendiside küçük opel corsa 1,4

Fiyatlar almış başını gitmiş nasıl araba alacağız:(

Esra, senin iş yılan hikayesine dönmüş arkadaşım. Son 6 aydır devamlı sorup duruyon hala karar veremediğine göre sana biz hangi arabayı önersek olmıyacak.
Bu sitenin En'lerine seni ekliyorum.

En kararlı şekilde kararsız olan?
Esra.

punto evo tavsiye ederim bende kullanıyorum yaklaşık 10 aydır gayet güzel ve ekonomik. fiyatı:23000tl ötv siz

9. Ayda 2011 model ford fiesta aldım.fiyatı 26850 tl(ötv hariç).küçük ve seri oluşu bayan için artı bir avantaj.tavsiyem fordtan şaşma

2011 toyota yaris için 28500 fiyat aldım 1.4 dizel muti mod vites ( bende 2012 corolla var 1.4 dizel muti mod şehir içi en az 850 km yapıyor 55 litre ile )

:))))hahahhaaaaha...ay çok güldüm UZAKLARRR sanaa.aynen valla düşün düşün aylar geçirdim..ama kımnedese ben onda karar kılıorum sonra baskası bısey dıo benım kafam karısıo..sıkıldım valla budurumdan.:))))))))))
bırazda bu kdv olayını bekledım aslında...bu arada DIYARBAKIRLI ben aynı arabaya 27bın fıyat aldım .ve zorlamadan bıraz zorlasam dahada düşerdi bılıorum..
sımdı asıl kafa karıstıran mevzu..ben otomatık vıtes almalıyım..dızelmı benzınmı..dızel alsan fıyat yukselıo otomobıl cabuk arıza verıyormuş..benzınlı alsan benzın ucmus vazıyette lpg den ben anlamam,korkarım hemde...
bıde bu 1.4....1.3 fln ...clıo baktım mesala 1.6 otomatık vıtes..opeller 1.3....hangısı olmalı,azyakıt ve ıyı randıman almak ıcın..bumotor gucu arttıkca dahamı cok yakıt tuketıo,motorgucu azalırsada arabayı daha cokzorlarsınız hareketı ıcın ozamanda yakıt cok harcamazmı mantık olarak :/ ne bılıym yaa karısıkk mevzu.hıcde anlamıorum ayladır kararsız kaldım ıste :))))
selmlar sevgıler herkesee...;)

opel corsa otomatik vites alma (2000 model üzeri), servisinden aldığım bilgiye göre çok arıza yapıyormuş.

Tekrar söylüyorum, ya tam otamatik alın yada çift kavramalı otomatik alın.
Tek kavramalıların çok zorunlu kalmadıkça yanına yaklaşmayın, iler başınızı ağrıtma imkanı yüksek çünkü.

Slm 6 ay öncesine kadar kia picanto kullanıcısıydım 7 yıl kullandım hiç tamir görmedi araç :) şehir içi kullanımı çok rahattı yakıt biraz fazla geliyordu lpg falanda taktırmamıştım . Yeni çıkan modellerini incelemeni tavsiye ederim 1,25 motor olanları bence gayet iyi

Üst Alt