Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomatik vites küçük kasa araçlar arasında tavsiye edebilecekleriniz..?

arkadaşlar önce tsi motorun ve 7 ileri dsg şanzumanın ne demek olduğunu bir araştırın derim.
eski teknoleji 4 ileri otomatiklere yada 5 ileri lere yanaşmayın bile çift kavrama 7 dsg olmayan şanzuman bence boşa verilmiş paradır. 3 aydır araştırıyorum. voswagenin 3 sendir tsi motoru en iyi motor seçiliyor kulaktan duyma yorum yapmayalım. voswagen polo var ancak 1.2 tsi motor seçeneği dsg şanzumanda yok seat ta voswagenin ve 1.2 tsi motoru 7 ileri dsg şanzuman seçeneği mevcut. şehir dışı 4.3 lt şehir içi 7 lt karma yakıt 5.3 lt yakıyor bu motor. liste fiyatı copa plus modelinin 38.900 ve bir çok opsiyonel donanım bu araçta standart.
benim yazacaklarım bu kadar biraz daha mantıklı yaklaşalım bilerek yaklaşalım konulara ki araç alıcak arkadaşların kafasını daha mantıklı seçeneklerle dolduralım.

Daha önce söylemişimdir ancak tekrar etmekte yarar görüyorum;

Alacağınız araçla yılda 10 bin km nin altında yol katetmeyi planlıyorsanız dizel seçeneğine fazla para ödemenizin çok anlamı kalmıyor... Direkt benzinli modellere bakabilirsiniz...

14 4d4 corolla 16 jetta en sağlamları dizel ve otomatikler..

Söz konusu araç tertibatsız otomatik mi? olacak. Yoksa tertibatlı mı?

ikinci otomatik aracımı yeni aldım yani bir vw ile 6 yılı doldurdum ikincisini aldım ilkinde aldığım fiyatın üstüne 3 bin küsür koyaraktan sattım yıllardır tüm otomatik araçların herşeyini araştıran bir vatandaş olarak size iki tavsiyem olacak
1. paranız varsa polo 1.6 dsg dizel yoksa benzinlisi,
2. honda jazz başkalarınıda alabilirsin ama detaya inersen iyi araştırma yaparsan bu sonuca çıkacaksın .
tabi bu dediklerim b segmendinde yani küçük araçlar için yoksa zaten vw cc cupe varki çoook canlar yakar ama işte bütçe..:))

merhabalar ben de ilk aracımı alma aşamasındayım ama bu konuda çok bilgi sahibi değilim, araştırıyorum . Çift taraflı protez kullanan ortopedik engelliyim, bu gün bi opel bayiinden fiyat aldık
Corsa 1.4 Enjoy otomatik normal fiyat 37.000 TL, ötv indirimli olarak 27.000 TL
Yeni Astra HB 1.4 140 HB Active select Enjoy Plus normal fiyatı 53.000 TL civarı ötv indirimli 36.000 TL
Önceleri WV 1.4 dizel polo düşünüyordum ama polo bana küçük gibi geldi içinde tam olarak kendimi rahat hissetmedim.
bu konuda tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz ? Araç alırken kredi kullanacağım

atlantis, bütçe konusunda sıkıntınız yoksa golf,jetta, honda civic ten birisi olabilir honda civic yeni kasa lpg li bize 35 bin civarında yeni araca garantiyi bozmadan lpg takılabiliyor honda da ,ama bunlar beni aşar diyorsanız polo da dar geldi ise hacim olarak küçük gözükmesine rağmen oldukça kullanışlı vede hiç dar olamayan sevenlerinin fun sitesi bile yaptığı şanzımanı harika olan honda jazz'ı önerebiliriz.
neden volkswagen yada honda önerdin dersen otomatik araçta bizim gibi orta sınıfın alacağı eniyi araçları bu iki firma yapıyor. ikinci elde de otomatik araçlarda bunlardan fiyata gideni yok...

Üst Alt