Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomatik vitesli araçlarda en çok tercih edilen marka hangisidir?

ben yeni kasa astra aldım 1.6 sport 180 hp otomatik memnunum biraz fazla yakıyo ama donanım olarak çok iyi otomatik viteside klasik tarz 6 ileri

kaç paraya aldın yeni çıkan meganlar nasıl 1,5 dizel otomatik vites bakdınmı....

ben geçen sene ağustosta 35 binliraya almıştım astrayı

ne oldu sonbir kardeş daha bir araba alamadın mı aldıysan ne aldın kaça aldın dizel mi benzinlimi yazda bir bakalım yoksa araştırmaya devamsa hyundai i 30 cw a bir bak 2011 model mode otomatik siyah cant olana bayide bir bak derim birde müziği son ayara aç bir bak bakalım.

Bence reno, hundaı ve ford alma, alıcaksan opel, woswogen veya honda al bu arabalarda kolay kolay şanzuman arızası olmuyor, ben de woswogen golf vardı 2001 de sıfır aldım 2009 a kadar kullandım hiç sorun çıkarmadı, şimdide opel astra aldım sıfır işallah bundada sorun çıkmaz şimdilik gayet iyi...

merhaba benden sana bi tavsiye yıldız olsun başka bişi olmasın git 1985 model 190 e yada 190 d al. (otomatik vites) sür keyfini hem ucuz fiyatı 8-14000 arası değişiyor modeline göre hemde mercedes kardeş...

Üst Alt